- 1 Aralık 2011
- 3.603
- 5.553
- 358
- 36
Kızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyor Eşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorum Not:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorum Not:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla