• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluna bebek muamelesi yapan kv

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.603
5.553
358
36
Kızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyor 🤦Eşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo 😂 Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var 😂 işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo 😂
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorum 🤦 Not:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla 😒

Benim kayınvalidem de benzer. O da öyle gösteriyor sevgisini. İtici mi itici. Ama bana yemek hazırla kahvaltı hazırla gibi buyurmadıkça karışmam. Güler geçerim. Hatta eşime de yalnızken oy çen kahvaltını kendin mi hazırlıyorsun diye dalga geçerim. Siz de buna enerji harcamayın. Gülün geçin. Siz sinir oldukça bilerek daha çok yaparlar. Siz umursamaz gülerseniz bırakır peşini

Torun görmeye geliyor 😒 bide oğluna yemek getiriyor sen bebekle yapamazsin diye 😂 o kısım işime geliyor ama tarz sıkıntı
Bu torun görmeye gelmek değil ki sabahtan akşama kadar her gün sizde gibi anlatmışsınız, bu beraber yaşamak gibi bir şey.

Ben sizi hatırlıyorum. Yine böyle kvden şikayet etme konunuz vardı. Taşınırken temizliğe gelmişti her şeye karışıyordu falan. Şimdi de yemek yapıyo demişsiniz. Bu kadından ya yardım kabul etmeyin ya da böyle kabullenin, değişmez bu kadın. Yemek getiriyor, temizlik yapıyorsa her gün gelip karışır böyle.

Kızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyor 🤦Eşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo 😂 Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var 😂 işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo 😂
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorum 🤦 Not:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla 😒

Ben senin eski konularını biliyorum. Kendi annen sana beklediğin ilgiyi göstermeyip, her şeyinizi kayınvaliden yapıyor diye kayınvalidenden nefret ediyordun. Kadının evinde kaldınız, evinizi temizledi, çocuğun bir sürü eşyasını aldı, belliki çocuk doğdu yine size yardımcı oluyor. Kadının kendi oğluna sevgisini göstermesine de karışman çok garip. Kalk oğluma yemek hazırla diye kavgalar etmemiş seninle, yemeği yanında getiriyormuş.

Ya kadını kendi evine alma görüşme, ya da böyle şikayet etme.

Son düzenleme:
Ben olsam "hıı öylemi vah vah kendine sofra hazırladı demek ne zor iş" diyerek alayla takmıyor gibi görün gül geç bu onu daha çok kudurtur(nerden biliyosun diye sormayın😂). Eğer yemek getirmesi işine geliyorsa takmamaktan başka çaren yok yine sen bildiğini oku.

Bu torun görmeye gelmek değil ki sabahtan akşama kadar her gün sizde gibi anlatmışsınız bu beraber yaşamak. Ben sizi hatırlıyorum. Yine böyle kvden şikayet etme konunuz vardı. Taşınırken temizliğe gelmişti her şeye karışıyordu falan. Şimdi de yemek yapıyo demişsiniz. Bu kadından ya yardım kabul etmeyin ya da böyle kabullenin, değişmez bu kadın.
Aa hatırladım. Tam tersi annesiyle evi taşımalarına yardıma gelmediler diye kızmıştı. Doğru.
Konu sahibi sizin de hem beklentiniz çok hem gözünüze batmasın istiyorsunuz.
Yardım ederse böyle eder. Ya kendi işinizi yapacaksınız, umursamayacaksınız yada yardımını da kabul edip diğer şeyleri görmeyeceksiniz

Torun görmeye geliyor 😒 bide oğluna yemek getiriyor sen bebekle yapamazsin diye 😂 o kısım işime geliyor ama tarz sıkıntı
Bu kvyi çekeceğime kendi yemeğimi kendim yaparım. Gerek yok. At fırına bir yemek, yiyen yer yemeyene de aha kapı aha da sapı😂 bebekli kadın olunca anca bu kadar.

Aa hatırladım. Tam tersi annesiyle evi taşımalarına yardıma gelmediler diye kızmıştı. Doğru.
Konu sahibi sizin de hem beklentiniz çok hem gözünüze batmasın istiyorsunuz.
Yardım ederse böyle eder. Ya kendi işinizi yapacaksınız, umursamayacaksınız yada yardımını da kabul edip diğer şeyleri görmeyeceksiniz
Evet kayınvalidesi maddi manevi her türlü konuda çok yardımcı olan bir kv. Ancak çok çenesi de düşük birisi. kaç kere söyledik ya bir şey bekleme bu kadından ya da çenesini görmezden gel diye. Hem her türlü işi görülsün istiyor hem de dilsiz gibi davransın istiyor, sürekli şikayet ediyor ama kvden de ayrı kalamıyor.

Tövbe estağfurullah 🙄

Back