Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası bakalım beğenecekmisinis:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eşin haklı cnm kutular yassı bizde doblo var ona çok rahat sığdı hepsi ama küçük arabaya sığmayabilir nakliye yapıyorlar ikeada kasalardan çıkışta söylerseniz belli bi para karşılığı yapıyorlar fiyatları uzaklığa göre değişiyor ama öyle uçuk fiyatlarda değil daha geçen gün ordaydım baktım izmir içi 30 tl fln taşıyorlar ertesi gün teslim alıyorsun ama dediğim gibi izmir dışı ne kadardır bilemem ama 150 yi geçmez heralde belkide daha azdır bi sorun montajı size ait tabi çok basit oda kitapcıkları var herşeyi anlatıyo resimli olarak eşim iki saatte monte etti bi arkadaşıyla beraber kolay yani böyle şekerim bakın artık:CüvCüv:

kızlar bunlarda hastane şekerlerimiz şekerlerin kilosu 25 tl tülünün metresi 15 tl kurdela 3.50 tl nazar boncukları 2.50 tl şekerler 1 kiloda 215 tane fln çıkıyo ikişer tane koyunca baya bi oluyo yani hem hastaneye yeter hemde mevlüde tabak süslemesi içinde saten kumaş ve tül kullandım onlarıda zaten almıştım odasını süslerken böyle işte kızlar yarın büyük gün heyecan dorukta:ecrin_bebek:hihoyyyt

Eklentiler

• $my.jpg
    $my.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 73
  • $gn.jpg
    $gn.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 71
kızlar artık bi süre yokum malum yarın doğum kendimi iyi hissedince yazarım allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kısa bir süre sonra görüşürüs byee:ecrin_bebek:

cnm bu 268tl lik karyolaya yatağıda dahilmi ayrımı aldınız yoksa yatağı

Çok güzelmiş canım, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı evlat olur inşallah.
SEvgiler.

çok zarif olmuş çok beğendim
hayırlı günlerde kullanın inş.
hayırlı ve kolay doumlar diliyorum inş sorunsuz kucağınıza alırsınız minik yavrunuzu..

maşallah
çok güzel odası
sağlıklı bi şekilde doğsun huzurlu bi şekilde yaşasın inşlh

bu arada sormadan geçemicem canım
odan ikea hensvık takımı dimi?
inşlh ömrümüz varsa 2 sene sonra kendi evimize çıktığımızda benimde hep hayalim ikea hensvık takım almak ve duvarı renkli bıyatmak ayy inşlhhh :))) .....
bi kaç sorum var :))))
kurulumunu kendinizmi yaptınız???
kolay oldumu kurmak??
sağlammı???
beyaz takım ya parmak izi vs iz olmuyomu???
benim oğluş artık heryeri karıştırıyo onu kirletirse diye düşünüyorum

demircik şuan doğumun olmuşolabilir darısı başımıza hayırlı olsun umarım herşey sorunsuzdur sağlıkla kucağına almışsındır demirini.allah hayırlısıyla huzurla sağlıkla büyütmek nasip etsin annesiyle babasıyla

kızlar doğurduuuuuum:)))))) ay süper geçti herşey yaaa allah hep dua ettim herkese böyle doğum nasip etsin diye çok iyiydi herşey allaha şükür ben iyiyim bebeğim sağlıklı doğdu ve çooook tatlı yaa pamuk gibi yumuşacık her yeri ayyy bakmaya doyamıyorum ona bu arada yatağındada yatmaya başladı yatak süper ya çok memnunum odasından iyiki aldık kızlar valla tavsiye ederim kurulumu kendimiz yaptık eşim bi arkadaşıyla iki saatte hepsini halletti çok basit kitapcıkları var anlatıyo detaylı zaten bakarak kurulabilir sağlam herşeyi ve leke içinde bişey diyemeyeceğim çünkü yeni kullanmaya başladım cnm ayyy hadi sıra sizde:))))

çok hoş ve güzel zevkli bir şekilde döşemişsin
mevlam mutlu ve sağlıklı bir şekilde kullanmanız dileğimle
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
tüm bebek bekleyen anne adaylarına ve
rabbim gene evlat hasretiyle tutuşan anne olma özlemiyle tutuşanlarada tez anda bebek nasip etsin

kızlar doğurduuuuuum:)))))) ay süper geçti herşey yaaa allah hep dua ettim herkese böyle doğum nasip etsin diye çok iyiydi herşey allaha şükür ben iyiyim bebeğim sağlıklı doğdu ve çooook tatlı yaa pamuk gibi yumuşacık her yeri ayyy bakmaya doyamıyorum ona bu arada yatağındada yatmaya başladı yatak süper ya çok memnunum odasından iyiki aldık kızlar valla tavsiye ederim kurulumu kendimiz yaptık eşim bi arkadaşıyla iki saatte hepsini halletti çok basit kitapcıkları var anlatıyo detaylı zaten bakarak kurulabilir sağlam herşeyi ve leke içinde bişey diyemeyeceğim çünkü yeni kullanmaya başladım cnm ayyy hadi sıra sizde:))))

HAYIRLI OLSUN. GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ. HERHALDE NORMAL DOĞUM?:nazar::nazar::nazar::nazar:

demircik hoşgeldin allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasipetsin inş sizin için ve ülkemiz için hayırlı bir evlat olur hepimzin bebişleri bu arada .oğlunu en içten dileklerimle kokluyorummmm

delikafadulden
ayyy geçmiş olsunnn:sm_cool:
hadi kavuştun oğluşunaaahihoyyyt
RABBıM sağlıklı huzurlu sevdikleri ile beraber uzun ömürler versina.s.

işin çokkk galiba demircik bizde şimdi beklemede olanlar olarak bütün günümüzü nette geçiriyoruz inş bebişimiz sağsalim gelirde bizde senin gibi yoğunluktan giremeyiz nete delikafadulden

evet hayatım ya gelen giden çok oluyor sağolsunlar e bebişle ilgileniyorum valla fırsat olmuyo ama oğlum çok uslu teyzeleri hiç ağlamıyo maaşallah hiç üzmüyo annesini sakin mutlu bir bebek inşaallah hepinizinki böyle sakin olur allahım doğumunuzda kolay olsun bnmki gibi hemencik iyileşinde bebişlerinizle ilgilenin çok muhtaç oluyolar anneye yaa çok masumlar kızlar anne sütü çok önemli ne olursa olsun emzirin bebeklerinizi sarılık olmuyo bnmki hemen emdi ne sarılık oldu ne birşey çok koruyo anne sütü hadi bakalım sizinde doğum haberlerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:

canım benim sen şimdi bizden tecrubelisin almadığın bişeyler lazım oldumu
yada lüzumsuz almışım dediğin şeyler varmı neyi bol bol alalım
bize bilgi versene

maşallah .. allah analı babalı büyütmek nasip etsin .. hayırlı bir evlat olsun insallah ...
odasıda pek güzel olmuş .. güle güle kullanın ...

X