Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası bakalım beğenecekmisinis:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

demircik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
646
2
44
kızlar işte minik oğlumuzun odası ne düşünüyorsunuz??bir kaç küçük süs daha planlıyorum ama şimdilik bu şekilde daha başka fikirleriniz varsa çok sevinirim bütün süslemeyi kendimiz yaptık bu arada kapı süsü dahil herşey el yapımı daha balonları var onları mevlüde yakın düşünüyorum minik mavi balonlar aldım ama söner diye acele etmedim o halinide sonra koyarım fikir almış olursunus artık minişimizi bekliyoruz hayırlısıyla :CüvCüv:

Eklentiler

• $06032009(002).jpg
    $06032009(002).jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 162
  • $06032009(003).jpg
    $06032009(003).jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 197
  • $06032009(004).jpg
    $06032009(004).jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 242
  • $06032009(006).jpg
    $06032009(006).jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 176
  • $14022009(005).jpg
    $14022009(005).jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 296
çok güzel tatlım sade ve şık
Allah tez zamanda kucağına almayı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

iki fotoğraf daha:)

Eklentiler

• $06032009(005).jpg
    $06032009(005).jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 420
  • $06032009(007).jpg
    $06032009(007).jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 179
canım benim inan gözlerim dolu dolu baktım her resmee:çok üzgünüm: maaşallah sübhanallah rabbim hayırlı evlad olmasını nasib eylesin inşallahhh:nazar::nazar:

bize de dua et olurmuuu, doğuma giderkende dua ett, oan aklına gelmez tabiii ama tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu dee nolur...

canım herşey çok güzel allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hep sağlıklı huzurlu mutlu yaşasın odasında güle güle kullansın herşeyini allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu :nazar:

benimde bebeğim olacakmı?
bande bebek odası yapacakmıyım?........................................

çok güzel allah analı babalı büyütsün odasına hayırlı olsun güle güle kullansın bizlerede dua et

yaaa görünce özeniyorum benim oğlumun odası yok malesef sadece bi beşiği var keşke bi odası olsaydı bende süslerdim

kızlar inanın gözlerim doldu insan hamileyken çok hassas oluyor çok teşekkürler allah hepinize nasip etsin bu duyguyu her anı çok güzel hamileliğin hazırlıklar çok zevkli allah hepinize tattırsın haftaya bebişim gelio kısmetse herşey hazır onu bekliyoruz sabırsızlıkla hepinize dua edeceğim emin olun allah olmayan herkese en kısa sürede nasip etsin:CüvCüv:

olsun semacım oda olur bunların hiçbiri önemli diil aslında gerçekten bebeğin sağlıklı olsun sen yanında ol önemli olan o bunlar gelip geçici şeyleryerimseniben

yuce rabbim herkese nasib etsin insallah bende diger aya odasini getirticem massallah cok hos guzel olmus allah huzurla saglikla yatmayi nasib etsin canim allah tamamini erdirsin:nazar: :nazar: :nazar:

ben de çok beğendim en çok da tavşanına bayıldım.Allah içinde göstersin inşallah sağlıkla gelsin.

Çok güzel ,sade bir oda.Hayırlısıyla kullanması dileğiyle.

maşallah herşeyi çok güzel :nazar:
Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin a.s.

ay cok gusellllllllll,allah saglıkla kullnmayı nasp etsın.bebe oda nerden aldın çok guselllllll:eek:

hamile olan arkadaslarim okadar sanslisinizki ya turkiyede ne guzel seyler var ya muthis gercekten bu pis fransada ben hic guzel bise gormedim hepsi kiro bunlarin yaaaaaaaaaaaaaaa canimm cok beyendim bebeginin odasi rabbim nazarlardan korusun sizi saglikla buyut bebegini insaallahhhhhh

X