Doğuma Hazırlık Oğlumuza Hangi İsmi Koysak ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumuza Hangi İsmi Koyalım

• Ankete Katılan
    94
bence DEMİR çocuklarımızı bırakıcağımız dünya bizim büyüdüğümüz zamanlarki gibi değil... yaşamak çok zor.. demir gibi dayanıklı olsun...

Ben isimlerin kaderlere yansıdığına inanırım bu bebek çok süpriz bi şekilde geldi ve gelmesiyle beraber bütün hayatımıza ışık saçtı :16:isminde mutluluk taşısın istiyorum bu yüzden çağan ve uras benim favorilerim arasında demiri eşim istiyoo ..yorumlar için çok teşekkür ederimm..

Kasım ayı Teyzeleri Çağan isminden yana oğlum öpüyomuş sizleri:71: , ama çağanı koyarsak demiride koyabiliriz zaten soyadıda uzun hem sölediklerim nedense pek beğenmedi çağanı uras olursa soyadınada çok uyuyoo babamızda tek isim olarak koyabiliriz diyo..ama uras çağan kadar sıcak gelmiyoo.. ikisinden biri olcak hayırlısı olan olsun Allahım birde hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alsam..

Son düzenleme:
cnm bence hepsi güzel hepsinin anlamı çok güzel ama bende çağandan yana kullandım oyumu :)))

benim bebeğimin cinsiyei belli değil ama kız olursa öykü erkek olursa uras olacak. senin seçtiğin isimlerin de hepsi birbirinden güzel. ama sankı senın de içine en çok uras sinmiş gibi. uras koyarsanız oğlumun bir adaşı olur :34: bende tek isimden yanayım ama çift isim düşünürsen demir uras yada çağan uras hoş olur bence.

Son düzenleme:
benim bebeğimin cinsiyei belli değil ama kız olursa öykü erkek olursa uras olacak. senin seçtiğin isimlerin de hepsi birbirinden güzel. ama sankı senın de içine en çok uras sinmiş gibi. uras koyarsanız oğlumun bir adaşı olur :34: bende tek isimden yanayım ama çift isim düşünürsen demir uras yada çağan uras hoş olur bence.

sağlıkla gelsinler inşallah cnm

çağanla urastan vazgeçemiyorum ama ikisininde anlamları birbirlerine yakın, bakalım hangisinde karar kılıcaz..

canım ben demir'den kullandım cunku ymuşak g li isimler ileride yurt disinda falan sorun olabilir, bir de turkiye'de bile çağan yada kağan gibi isimlerin yazılısışını muhakkak en az iki kere sorarlar.. bizim milletimiz tam isimleri bilmiyor..

ama cok guzel bir isim o ayrı..
demir ise gayet net kolay ve anlamlı bir isim..:nazar:

ne olursa olsun yakısacaktır!:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

benim oğlumun ismi de kenan çağan olcak
babamız çağanı çok istiyo, benim de ç.ok hoşuma gidiyo tabi
ama sölemesi de zor gerçekten, kime sölesem ilk defa da anlamıyo :(
ama be yin de çağan dan vazgeçmicem

Çağan Kulağa hoş gelen sıcak bi isim ama herkes başka bişey anlıyo çağhan çağkan mı diyen bile oldu uras çağan kadar sıcak gelmiyor ama kalite bi isim demir ismine çok sıcak bakmıyorum ama eşim çokk beğeniyoo :4: bakalım ne yapıcaz..

Bence Çağan cnm, zaten Çağan Irmak yüzünden herkes bu isme aşina.

Uras isiminin ise aslı Uraz dır. Uraz şans talih anlamlarına gelir. Uras ise hititlerdeki ateş tanrısının adırdır. Yani koyucaksanda Uraz şeklinde koymanı öneririm.

Türk Dil Kurumu sayfasındaki orjinal hali URAZ. Bu nedenle URAZ erkek için en çok yakışan bir isim bence. Anlamı da güzel: Şans, talih demek.

Türk Dil Kurumu sayfasındaki orjinal hali URAZ. URAZ erkek için en çok yakışan bir isim bence. Anlamı da güzel: Şans, talih demek.

Son düzenleme:
bende DEMİR diyorum.aşk ve cezadaki demiri anımsattı bana.
birde soyadınıza uyumuna bakın ismin.

Back
X