• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları oğlumun sınıf değişikliği hakkında yardımcı olabilirmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
oğlum 5. sınıfa gidiyo ve öğlenci

oğlum bir kaç haftadır sabahçı olmak istediğini söylüyo ilk zamanlar heves etti heralde unutur diye ciddiye almadım
ama artık o kadar baskı yapıyoki sabahçı olcam diye

soruyorum sorun ne diye

sabahçı olursam ödevlerimi erkenden yapa bilirim oyunada vaktim kalır
öğlenciyken hiç bir şeye vaktim kalmıyo sabahçı olursam kendimi daha rahat hissedicem diyo

ayrıca arkadaşlarını sevmediğini öğretmeninide özlemeyeceğini söylüyo

dersaneyede gidiyo oğlum danışman öğretmenle konuş
öğretmen oğlumla konuştu
gerçekten oğlunuz kararlı diyo pişman olacağada benzemiyo diyo

acaba oğlumu dinleyip sınıfını değiştirmelimiyim
yoksa oğlumu dinlememelimiyim

oğlum sabahçı olmazsam derslerim hep sıfır olucak dedi dün sabah

bana bi akıl verin hangisini yaparsam oğlum için iyi olur

valla canım zaten son sınıfa gelmiş, hadi, 3.,4. sınıf olsa öğretmeninden ayrılmasın falan derdim.
ve bence haklıda, öğlenci olunca bence çocukların tüm günü ölüyo, sabah zaten herhangi bi aktivite yok genel olarak, tüm hayatın eğlencesi öğleden sonra eee o zamanda okulda akşama kadar...

anladığım kadarıylada inat yapcak çalışmıcak herhalde sabahçı olmazsa, bence değiştir değiştiriyosa yönetim, madem bu kadar kararlı ve ısrarlı, ama tabii geri dönüşü olmayacağını falanda söyle

valla canım zaten son sınıfa gelmiş, hadi, 3.,4. sınıf olsa öğretmeninden ayrılmasın falan derdim.
ve bence haklıda, öğlenci olunca bence çocukların tüm günü ölüyo, sabah zaten herhangi bi aktivite yok genel olarak, tüm hayatın eğlencesi öğleden sonra eee o zamanda okulda akşama kadar...

anladığım kadarıylada inat yapcak çalışmıcak herhalde sabahçı olmazsa, bence değiştir değiştiriyosa yönetim, madem bu kadar kararlı ve ısrarlı, ama tabii geri dönüşü olmayacağını falanda söyle

evet kesin kararını vermiş oğlum
inşallah hayırlısı olur

bu gün dilekçe vericem
acaba geçeceği sınıfın öğretmenişyle konuşsammı
sonuçta öğretmen isterse oğlumun sınıf değişikliği daha kolay olur
yada kendi öğretmeniylemi görüşsem
yardımcımı olur
yoksa oğlum onun sınıfını istemiyo diye gıcıklıkmı yapar

oğlumun sınıfını değiştirdim
inşallah mutlu olu oğluşum

inşallah canım, ödeve de oyuna da bol bol vakti kalcakkaydirigubbakcemile5

inşallah bu gün oğlumun ilk günü

çocukların yarısı oğlumu tanıyomuş kaynaştılar hemen

öğretmen biraz suratı asık geldi

ondan habersiz müdür oğlumu sınıfına gönderdiya bozulmuş biraz bana bişey demedi ama yanındaki öğretmen arkadaşıyla söylene söylene geldi

inşallah öğretmende oğlumu sever herşey yolunda gider :Saruboceq:

Back
X