- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
- Konu Sahibi sleepy angel
Haklısınız ama öğlen 2de başlıyo derse kızıma kalsa o yorulmadım diyo daha fazla kalmak istiyo okulda bizim tek sıkıntımız öğrenmeyle ilgili birde bu yeni sistemi ben de onunla yeni görüyorum biz a b c diye öğrendik sonra okuduk şimdi sadese sesleriyle öğretiliyo harfler ben de bilemediğim için tam yardımcı olamıyorum diye düşünüyorum ve kızıma sevebileceği şekilde doğru öğretmek istiyorum
Tabiki cocuk vücüdünü dinlemez ki. Ayni sekilde sadece cikolata felan ile beslesende sikayetci olmaz kizin :) Ancak dogru uyku saatinde, uykuda beyin o günkü yasanilanlari algilamaya calisiyor. Hali ile özelikle okula giden cocuklar icin uyku cok önemli oluyor.
Ögretmenden bilgi alamazmisin? Yani "ben bu ögretme sistemi bilmiyorum, bizim zamanimizda farkliydi. Nasil kizimi bu konuda yardim edebilirim"? Diye soramazmisin? Büyük konusmak istemiyorum ama ben ilerde kizimin ödevini yapmak istemiyorum. Ha soru sordugunda yardim ederim ve oldugu kadar kendisinin yapmasini isterdim.
Bu dogru tutummu, gercekcimi bilmiyorum. Ilerde görecegiz. Aksam daha erken yatiracakmisin kizini, öyle okudum. Umarim faydasi olur. Eminim senin icinde kolay degil. Ah bu annelik iste!