- 17 Haziran 2013
- 690
- 49
- 48
- 51
Merhaba hanımlar ; sizden isteğim oğlumun saçlarının dökülmesinde bana biraz tavsiyeler vermeniz , anacım şimdi ben normalde çok kıvırcık saçlıyım ve aşırı gür saçlara sahibim oğlumda dalgalı ancak eskiden saçları benim kadar gürdü 14 yaşından beri saçları dökülmeye başladı , eskiden hep kısa saç olduğu icin anlayabiliyordum ancak 2 yıldır saçları uzun (göz hizasında) ve yavaş yavaş seyreldiler , yani suanda gür değil ve azıcık açıldı yanları saçlarının , saçları arada sırada tel tel dökülür ama her sonbaharda saçları aşırı dökülüyor yastığında bir sürü saç görüyorum. Nedeni nedir ? Ne yapmam lazım ? Kızlar cok üzülüyorum oğlum ya kel kalırsa , eşimin de saçları çok seyrek ama 42 yaşında o ama oğlum daha 17 yaşında yani böyle giderse cok korkuyorum. Aslına bakarsanız son 1 senedir Psikolojik olarak zor günler geçirdi yani Stresse bağlı dökülmüş olabilir dedi doktoru birde doktoru oğlumun saçına yaptıkları yüzünden döküldüğünü söyledi (saçları dalgalı diye her haftabaşı düz fön çekiyor , wax sprey felan onlarla havaya kaldırıyor , saçlarını her hafta düzleştiriyor , yazın saç rengini oryal ile sarı yapar bide bir kac tel beyazı var diye 1-2 kez saçlarını boyadı yani 2 senedir saçıyla çok oynuyor) ancak bende 20 senedir saç boyarım fön cektirir röfle yaptırırım ama bende bi azalma yok lütfen yardım kızlar
Yardımları bekliyorum canlar
-deniz ablanız
Yardımları bekliyorum canlar
-deniz ablanız