Oğlumun odasını sipariş verdik kızlar

çok güzelmiş cnm bende yeni evliyim bebek istiyoruz bi kaç gün içinde belli olcak bakalım inş.bende bu mutlulugu yasarım sen gibi:1:

Evet katlamalı perde güzel durur gerçekten canım çok saol.
Shaggy halı düşünüyorum ama renkte kararsızdım.
Kırmızı veya beyaz olsun derken tek renk mi olmalı sence ?
İkili renk çokmu karışık gösterir ?

Ben İstanbuldayım canım.Modokodan siparişini verdik.
3,300 e peşin fiyat anlaştık.
Taksitli olunca 300-400 farkeder dedi yetkili.

canımm saol bilgi içinn..
takım çok desenli olduğu için evet belki çok karışık olabilirr..
ama perden daha sade olurrsa halıda belki kaldırabilirr arkadaşın eklediği halılar yanlış 100 de 100 bende bakmıştım ama temizliği zor yıkamada yapılmıyor bildiğim kadarıylaa...çok güzeller ama sorun yaşayan çoktu bende çok araştırmıştımm...

sadece kırmızı dersen veya beyaz saray halıda birazdan resim eklerimm shagyleri var çok güzel yakındanda gördüm çok hoş duruyorlarr....

birde sadece netten gördüğüm ikea da halılar var böle shaggy tek renk güzel grünüyordu ama sana yakınsa ordan bakabilirsinn..

saray otantik serisi
OTANT-K.jpg
http://www.malatyamobilya.com.tr/saray-otantik-halilar-5#http://www.malatyamobilya.com.tr/saray-otantik-halilar-5#
ASTRA-K_.jpg
ASTRA-S.jpg
OTANT-S.jpg

buda gizem serisi bunda sim var ama dokusu çok güzell shagy deil değişik birr örüm şekli varr yakında gör saray bayinde..

AVKLB-K.jpg

bunlar mimoza serisi bunlarda hoşş
11206R.jpg
11206K.jpg

canım hoş ama sanki çok uymuyormu birde sanki çocuk odasından çokk oturma odası halısı gibi...
birde bunlar tam shaggy deil..yakından gördünmü bilemiyorum o aralardaki kısımlar içe kıvvrılmış iplerden oluşmakta kullanımı helede çocuk odasında kullanımı çok zor olurr...içine giren şeyleri çıakrmak için ancak çırpmak gerek..belki o bile yetmeye bilir halıcıları gezz dokularını mutlaka gör... böle ekrandan çok anlaşılmıyorr...sık dokuma shaggyleri tercih ett...olmadı el dokumaları var onlarda temizliği güzel olur onlara bakk...

Son düzenleme:
çok güzelmiş güle güle kullanın. yalnız benim çocuğum yok gerçi ama yatağı görünce ilk aklıma gelen gemiye benzetme amaçlı yapılan burunun ucunun olması riskli değilmi. Allah korusun bebeğiniz yeni yeni ayaklandığında o sivri kısmı bana tehlikeli geldi bilemiyorum tabi

Son düzenleme:

bunu görsen gerçekte hiçç almayacağın bişey canımm...
bulabilirsen büyük resmini görr..çok seyrek dokumaa...
görünüşü güzel olsada kullanımı açısından ıh ıhh derimm..
ayy herşeye itiraz ettimd eilmi..
bende çok araştırdım oyüzden canım ben kendime göre yorum yapıyorum ama sen yine halıları bayide gör canımm mutlakaa...

oda takımı çok güzel. bir de oda büyükse odada güzel duracağı kesin cnm. bebeğini sağlıkla mutlulukla büyütmeni diliyorum.. odası çok güzel.çok beğendim. bir tek o uzun dar parçayı gereksiz buldum.. ne amaçlı o parça sanırım dolap kapısı var çünkü.

halı bence shaggy olmasın ya. hele de çocuk odasına. çünkü hijyenik olduğunu sanmıyorum. içine her türlü tozu topluyormuş diye biliyorum.uygun olan tek renk bi makine halısı. düz renk olmalı . çünkü oda zaten desenli bi takım. ya da ben çok sadeciyim bilmiyorum. kırmızı süper olur.lacivert çok koyu kaçar diye düşündüm.
perde de katlamalı mekanizmalı yakışır bu takıma.o da beyaz üstüne kırmızı çizgi yada minik puan puan desenli olabilir. , hatta deniz temalı bulursan lacivertli mavili de çok yakışır bence.güle güle kullanın. sağlıkla mutlulukla eskitin :)

oda takımı çok güzel. bir de oda büyükse odada güzel duracağı kesin cnm. bebeğini sağlıkla mutlulukla büyütmeni diliyorum.. odası çok güzel.çok beğendim. bir tek o uzun dar parçayı gereksiz buldum.. ne amaçlı o parça sanırım dolap kapısı var çünkü.

halı bence shaggy olmasın ya. hele de çocuk odasına. çünkü hijyenik olduğunu sanmıyorum. içine her türlü tozu topluyormuş diye biliyorum.uygun olan tek renk bi makine halısı. düz renk olmalı . çünkü oda zaten desenli bi takım. ya da ben çok sadeciyim bilmiyorum. kırmızı süper olur.lacivert çok koyu kaçar diye düşündüm.
perde de katlamalı mekanizmalı yakışır bu takıma.o da beyaz üstüne kırmızı çizgi yada minik puan puan desenli olabilir. , hatta deniz temalı bulursan lacivertli mavili de çok yakışır bence.güle güle kullanın. sağlıkla mutlulukla eskitin :)

Teşekkür ederim.

o dar parçanın içine bölmeler var, o yüzden kullanışlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca tepesinde gece lambası bulunuyor.

çok güzelmiş güle güle kullanın. yalnız benim çocuğum yok gerçi ama yatağı görünce ilk aklıma gelen gemiye benzetme amaçlı yapılan burunun ucunun olması riskli değilmi. Allah korusun bebeğiniz yeni yeni ayaklandığında o sivri kısmı bana tehlikeli geldi bilemiyorum tabi

Teşekkürler cnm,

yatak ucu çok sivri değil, çok fazla tehlike arzetmiyor.. ama çocuk bu, dediğin gibi riskide var tabi..
O sandık amaçlı kullanılıyormuş zaten, içine herşeyi koyabiliyosun...

insanin cocuk olasi geliyor yahu :) bizim zamanimizda yoktu böyle seyler. simdiki cocuklar cok sansli. :)
odan cok güzel. güle güle kucaginiza alin bebeginizi. saglikla büyüsün. bahti acik olsun.
yalniz o besigin ucundaki dümen baza seklindemi öyleyse kullanisli olur. yoksa süsmü ?

insanin cocuk olasi geliyor yahu :) bizim zamanimizda yoktu böyle seyler. simdiki cocuklar cok sansli. :)
odan cok güzel. güle güle kucaginiza alin bebeginizi. saglikla büyüsün. bahti acik olsun.
yalniz o besigin ucundaki dümen baza seklindemi öyleyse kullanisli olur. yoksa süsmü ?

Değil mi :) Zamane çocukları çok şanslı gerçekten de.
Herşeyi onlar için yapıyoruz valla.
Teşekkür ederim.
Beşiğin ucundaki dümen açılıyor.İçine çocuk bezi oyuncak veya ne istiyorsan koyabiliyorsun.
Bir de alt almayeri var ya çekmecenin üstünde orası da açılıyor.

aman tanrim müthis güle güle oynasin ziplasin uyusun büyüsün :))

Beğenmenize sevindim.Çok saolun :)

canım bebeğin sağlıkla büyüsün odasında.Ben bi fikrimi paylaşmak istiyorum model cok güzel ama kırmızı siyah tonlar bebek odası için ağır kaçmış gibi geldi bana bebek odalarına canlı renkler daha hoş oluyo sanki.

canım öncelikle tebrik ederim inş. sağlkla bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım
oğluşunun odası süper çok beğendim benimde hayal ettiğim odaya çok benziyo ( tabi daha ortada cocuk mocuk yok :9: )
oğlusununodası kırmızı lavicert beyazdan oluştuğu için duvar rengini beyaz tek duvarı ise lacivert yada kırmızı yapabilrisin halıyı ya tek renk şeç bence kırmızı yada lavicert

yada tülü mavili bşe secerek ortamı yumuşatabilirsin :71:

canım bebeğin sağlıkla büyüsün odasında.Ben bi fikrimi paylaşmak istiyorum model cok güzel ama kırmızı siyah tonlar bebek odası için ağır kaçmış gibi geldi bana bebek odalarına canlı renkler daha hoş oluyo sanki.

Canım o siyah değil lacivert gerçi ikisi de koyu renk ama :)
Teşekkür ederim.
Ben fazla açık renkleri sevmediğimden böyle bir odayı tercih ettim.

canım öncelikle tebrik ederim inş. sağlkla bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım
oğluşunun odası süper çok beğendim benimde hayal ettiğim odaya çok benziyo ( tabi daha ortada cocuk mocuk yok :9: )
oğlusununodası kırmızı lavicert beyazdan oluştuğu için duvar rengini beyaz tek duvarı ise lacivert yada kırmızı yapabilrisin halıyı ya tek renk şeç bence kırmızı yada lavicert

yada tülü mavili bşe secerek ortamı yumuşatabilirsin :71:

Teşekkürler canım daha iyisi sana olsun inşallah tabi önce bebek olması lazım :)
Duvar rengini tek renk düşündüm ilk başta ama daha karar vermedim .Kum beji olabilir üzerine kırmızıyla minik tekneler yapmayı düşünüyorum ama öyle abartı değil bikaç tane.Belki güzel durur.Deneme yanılma yapıcam beğenmezsem tekrar boyarım :)
Eklediğin perdeler çok hoş.Tam bu odaya göre valla.İkincisine bayıldım hele.
Normal perdecilerde bulabilirmiyim acaba bu modeli.

Bence lacivert halı uygun olur.kırmızı çok boğar beyaz ise bebek odasın da riskli bence . Bu arada çok güzel bir seçim mobilya...güle güle büyüt bebeğini

Teşekkürler canım daha iyisi sana olsun inşallah tabi önce bebek olması lazım :)
Duvar rengini tek renk düşündüm ilk başta ama daha karar vermedim .Kum beji olabilir üzerine kırmızıyla minik tekneler yapmayı düşünüyorum ama öyle abartı değil bikaç tane.Belki güzel durur.Deneme yanılma yapıcam beğenmezsem tekrar boyarım :)
Eklediğin perdeler çok hoş.Tam bu odaya göre valla.İkincisine bayıldım hele.
Normal perdecilerde bulabilirmiyim acaba bu modeli.

canım çilek mobilyadan aldım fotoları ordan bakabilirsin perde ve tüllere
mobilyan beyaz duvarlarını kum beji boyayacağını söylemişşin bence hiç uyumlu olmayacaktır çocuk odası içinde uygun bir renk değil bence soğuk bir renk onunyerine ya cok açık mavi yada beyaz düşünsen çokdaha tamamlamış olacak birbirini küçük tekneleri yine yapabilirsin
hatta tavanı bulutlu duvar kağıdı ile kaplayabilirsin daha önce görmüştüm çok cici duruyordu :71:

Back
X