- Konu Sahibi Dumadumadum

halı ile nevresim aynı bence o halıyı al

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence lacivert halı uygun olur.kırmızı çok boğar beyaz ise bebek odasın da riskli bence . Bu arada çok güzel bir seçim mobilya...güle güle büyüt bebeğini
canım çilek mobilyadan aldım fotoları ordan bakabilirsin perde ve tüllere
mobilyan beyaz duvarlarını kum beji boyayacağını söylemişşin bence hiç uyumlu olmayacaktır çocuk odası içinde uygun bir renk değil bence soğuk bir renk onunyerine ya cok açık mavi yada beyaz düşünsen çokdaha tamamlamış olacak birbirini küçük tekneleri yine yapabilirsin
hatta tavanı bulutlu duvar kağıdı ile kaplayabilirsin daha önce görmüştüm çok cici duruyordu![]()
babası denizci felanmı gemili harika bişey![]()
ben çook beğendim güle güle sağlıkla kullansın bebikin inşallah..ve fiyatı da uygun gayet parçaları da çok kullanışlı mesela o sivri denlilen şeye bütün oyuncaklarını toplayabilirsin pratik bişey yani.. yalnız bişey merak ettim büyüdüğünde o yatağı nasıl uzatıcaksınız yerine başka mı alıncak yoksa bu yatak büyüyeen yataklardan mı canım? :26:
bende çok beğendim :) çok anlamlı :) yatak büyüyor değil mi?=![]()
Büyüyen karyola canım beşiği.
Rahat 13 yaşına kadar yatabilir dediler.
Büyüdüğünde ben bile yatarım valla :)
ooo 13 yaşına kadar ahı gider vahı kalır canım zatenbi de yaramaz bi oğlan olursa
ama çok güzel gerçekten güle güle kullansın oğluşun
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...u/345440-iste-oglumun-bebek-odasi-takimi.html
canım bak burda biri daha böyle almış odasını duvarları çok güzel duruyo bence.. sana da fikir olur belki diye göstereyim dedim
Güle güle kullansın bebişiniz.![]()