Oğlumun koltuk altında lenf nodu

Önerdi malesef. Kötümü dedim önüne baktı ne olurdu uzman birisi yorumlasa şu sonucu. Bişey çıkmasın Allahım.
onlar da bilemiyor ama illa kötü demek değil. benim boğazımdaki nodüller için doktor biyopsi verdi. gayet de ciddiydi. bende sordum kötü mü diye. o da aynı şekilde cevap vermekten çekindi. suratı asıldı hatta. ben olana bitene kadar baya korku yaşadım kötü sonuç çıkacak diye. kontrol gerektiren sonuçlardan çıktı. biyopsi olmadan bilemez doktorlar da.

Cok geçmiş olsun esimin cenede fazla sigara içmekten bir kitle oluştu ve emar 2 biyopsi Pet çekildi Dr ameliyata girince hep soru isaretliydi deyip parça alıp patolojiye göndermiş lemfomadan supheleniyorlar şuan sizinle aynı korkuyu yaşıyoruz Rabbım korktuğumuz ugratmasin ınsalh geçip gidecek diyorum

İnşallah bizden de bişey çıkmaz.

Benim her iki koltuk altımda var ama dr. Nodül demedi. Kıl kökü iltihabı dedi ve bende inanıyorum yani tam uzarlarken çıkıyor çünkü böyle bişey olabilirmi

Çok çok geçmiş olsun hemen kötüye yormayın... Her lenf modu kötü hastalik diye birşey yok drlara bakma sen..insana umut vermeye korkuyorlar resmen..hep en kötüsünü dusunuyorlar.
Hayırlı sonuçlar dilerin

Lenfler enfeksiyona bağlı şişebilir. Basit bir boğaz enfeksiyonu bile koltukaltı lenflerini şişirebilir. Benim boynumda çocukluğumdan beri var. Google bakmayın. Dr lar hep en kötüsünden başlar genelde. Korkmayın. İçiniz rahat olsun. Sonuç istediğiniz gibi çıkmasa bile lenf en kolay tedavi edilebilen sonuç alınabilen bir tür ki öyle bişey olacağını sanmıyorum. Sağlıklı güzel ömürler dilerim

Sabah doktorumuz asistanı aradi sonuclar çıktı çabuk gelin diye bir koştuk geldik çok şükür elhamdülillah sonuçlarımız temiz lemfoma teşhisi yok dedi Rabbım önce sizin çocuğunuz gibi küçük yavrulara sonra diğer hastalara şifalar versin inşallah

İyi de doktorlar gün içinde sadece size bakmıyor ki. Siz onun asik suratla veya kaşını şüpheli bir şekilde kaldırarak kurduğu cümleyi kendinizle ilgili olan olumsuz bir habere yorarsiniz ama adamin belki o anda morali bozuktur, karnı açtır, yorgundur veya akşamki nöbeti düşünüyordur. Kesin bir şey olmadığı için de bir şey demek istememiştir. Yoksa emin olun doktorlar şüphelerini bile tak diye söylüyor bize çok acımıyorlar açıkçası :) Eminim kendisi de çok yorum yapacak halde değildir. Ben mesela akciğer röntgeni çektirdim. İki asistan doktor vardı biri birine bu karartı ne Allah Allah ya diye sordu. Diğeri de dedi ki sütyen izi ne olacak yani doktorlar da bazen bir anda anlamıyorlar. Kotuye yormayın her şeyi. Eminim korkulacak bir şey değildir.

Canım Allah şifa versin inşallah yüce Allah oğluna şifa versin benim koltuk altim şiş ve kolum çok korkuyorum cok

Lütfen bana yardımcı olun lütfen ya benim koltuk altı şiş ağrıyor yanıyor ve korkuyorum internet sitesi baktım herşey yazıyor yardımcı olursanız sevinirim şişkinlik nasıl di

Lütfen bana yardımcı olun lütfen ya benim koltuk altı şiş ağrıyor yanıyor ve korkuyorum internet sitesi baktım herşey yazıyor yardımcı olursanız sevinirim şişkinlik nasıl di
Kızımın koltukaltı şişliği misket kadar vardı ''anne buram ağrıyo ''dediğinde bi baktım şişlik var hemen acile gittim 0-5 arası olması gereken CRP 50 yi geçmişti çok şükür antibiyotik tedavisi ile normale döndü belki sizinde vücutta enfeksiyon var ve vücut tepki veriyodur bir an önce sizde ilerlemeden acile gidin internette her yazılana lütfen bakmayın benim doktorum vardı böyle internetten herşeye bakan inananlara ''internet doktorları'' derdi belkide korkacak bişeyiniz yok ihmal etmeyin derim çok geçmiş olsun

Sedefcim inşallah bende öyledir sağlık ocağına gitimde sağlık ocağına bana hafif bi kitle var dedi yağ bezeleri ve kıl kökleri olabilir antibiyotik verdi kullanılacm bugün verdi pazartesi günü inşallah giderim ve iyi sonuçlar alırım duaniza ihtiyacım var küçük bir kızım var internet de girdim den beri uyuyamiyorm ya. Ne yapacam bilmiyorum ankasitye mi oluştu bilmiyorum kolum da şiş ağrıyor ağrıyan yerlerrden korkmayin ama ben.korkuyom Allahım inşallah bu sıkıntılarıdan kurtar yarabim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…