Oğlumun koltuk altında lenf nodu

Sedefcim inşallah bende öyledir sağlık ocağına gitimde sağlık ocağına bana hafif bi kitle var dedi yağ bezeleri ve kıl kökleri olabilir antibiyotik verdi kullanılacm bugün verdi pazartesi günü inşallah giderim ve iyi sonuçlar alırım duaniza ihtiyacım var küçük bir kızım var 😔😔😔 internet de girdim den beri uyuyamiyorm ya. Ne yapacam bilmiyorum ankasitye mi oluştu bilmiyorum kolum da şiş ağrıyor ağrıyan yerlerrden korkmayin ama ben.korkuyom Allahım inşallah bu sıkıntılarıdan kurtar yarabim
İnşaallah şifa bulursunuz kendinizi üzmeyin doktorlar korksaydı sizi başka hastaneye yönlendirirdi aklınızı dağıtacak bi meşkale bulun kafanız dağılsın geçmiş olsun♥️🙏

İçinizi ferah tutun Allah korktuğunuza uğratmasın umarım temiz çıkar sonuç.

İnşaallah şifa bulursunuz kendinizi üzmeyin doktorlar korksaydı sizi başka hastaneye yönlendirirdi aklınızı dağıtacak bi meşkale bulun kafanız dağılsın geçmiş olsun♥️🙏
Evet ama beynim korku filmi gerçekten ya Allahım yardım et teşekkürler canım inşallah pazartesi günü iyi haberler alırım

Oğlumun koltuk altında 11 *5,5mmboyutunda kalsifiye lenf nodu çıktı. Komşuluğunda 11,5 *5mm kalsifikasyonlar içeren lenf nodu görüldü. Dün yaptırdığını ultrason sonucu. Doktorlar defalarca sormama rağmen bişey demedi. Sonucun kötü olduğunu hissettirdiler. Şuan yıkılmış durumdayım. Hemotoloğa randevu aldım çok korkuyorum ölecek gibiyim. Ultrason sonucu böyle olupta sonucunda temiz çıkan varmı. Bu ultrason sonucunu yorumlayabilecek biri varmı? İnternetten arattım çok da sağlıklı bişey bulamadım. Şuan ölüyorum. Dua edin lütfen.
Benimde lise dönemimde koltuk altımda cikmisti ameliyatla o bölgeyi uyuşturup almislardi sonra patolojiye göndermişler bise çıkmamış demek ki sonrasını hatırlamıyorum
Internetten bakmayın lütfen cok gecmis olsun umarım kötü bise cikmaz

Bugün lösantedeki hemotoloğa gittik. Muayene etti, sorular sordu.lenf nodu bebeklikten beri var oluşundan dolayı sıkıntı görmüyorum dedi. Çok iyi konuştu ferahlattı. Belkide ben çok titreyerek konuştuğum ve kaygılı olduğum için bilmiyorum. Ama yine de bütün tetkikleri yeniletti. Lenf nodu iki günde 11 mm den 13 mm çıkmış😭😭bunu görünce kan tahlilleri iyi onun için 15 gün bekleyip lenf nodunu patolojiye gönderelim dedi. İli günde bu kadar büyüme anormal mi? Kan tahlili iyi çıkıp tanı alan varmı? 😭😭15 gün boyunca karmaşa ve ateşteyim.. Allahım bişey çıkmasın... Lösante hastanesinde bir sürü tatlı saçı dökülmüş, kimisi taburcu olan kimisi de yeni tanı alan çocuk vardı. Çok kötü oldum. Bir tane erkek çocuk hastaneye yatmak istemiyorum diye kaçmaya çalıştı.. Allahım sen yardım et çocuklar hasta olmasın.. Çocuk ağladı ben ağladım kenarda😭😭😭moralim çok kötü bişey yazsam mı yazmasam mı bilemedim... Ne olur kalpten dua edin hem bize hem bütün çocuklara😣😣😞😞

Söz konusu evlat olunca yakıyor insanı. Doktor kötü birşey dememiş siz güçlü olun ki çocuğunuzda güçlü durabilsin. Dualarım sizinle iki evlat sahibi bi anne olarak🥺🙏❤️

Bugün lösantedeki hemotoloğa gittik. Muayene etti, sorular sordu.lenf nodu bebeklikten beri var oluşundan dolayı sıkıntı görmüyorum dedi. Çok iyi konuştu ferahlattı. Belkide ben çok titreyerek konuştuğum ve kaygılı olduğum için bilmiyorum. Ama yine de bütün tetkikleri yeniletti. Lenf nodu iki günde 11 mm den 13 mm çıkmış😭😭bunu görünce kan tahlilleri iyi onun için 15 gün bekleyip lenf nodunu patolojiye gönderelim dedi. İli günde bu kadar büyüme anormal mi? Kan tahlili iyi çıkıp tanı alan varmı? 😭😭15 gün boyunca karmaşa ve ateşteyim.. Allahım bişey çıkmasın... Lösante hastanesinde bir sürü tatlı saçı dökülmüş, kimisi taburcu olan kimisi de yeni tanı alan çocuk vardı. Çok kötü oldum. Bir tane erkek çocuk hastaneye yatmak istemiyorum diye kaçmaya çalıştı.. Allahım sen yardım et çocuklar hasta olmasın.. Çocuk ağladı ben ağladım kenarda😭😭😭moralim çok kötü bişey yazsam mı yazmasam mı bilemedim... Ne olur kalpten dua edin hem bize hem bütün çocuklara😣😣😞😞
Rabbim şifa versin güzel haberler alırsınız inşallah kalbinizi ferah tutun

Durumunuzu çok iyi anlıyoruz ama daha kesinleşmiş bişey yok lütfen evladınızın yanında güçlü durmaya çalışın yavrunuzu şüphelendirmeyin inanın buraya bu konuyu yazdığınızdan beri hem dua ettik hem merak ettik hâlâ da öyleyiz rabbim yar ve yardımcınız olsun tüm hastalara şifa versin güçlü durmaya ve dua'ya devam 🙏🙏

Bir anne olarak uzuntunuzu cok iyi anliyorum. Suphesi bile insani mahveder. Ama bakin bu durumla kendim dahil cok karsilastim. Bir doktor kol altimdaki nodullerden beni o kadar korkutmustu ki kesin kanserim diyordum. Sonra ne cikti biliyor musunuz? Kullandigim deodoranttan olmus. Aluminyum iceren deodorant kullanmayi biraktim, sadece dogal urunler kullaniyorum, bir daha bu problemi yasamadim. Ayni sekilde anneme pankreas kanseri suphesi var dediler, olduk olduk dirildik. Sonra testleri temiz cikti. Doktor da icinizi rahatlatmis. Sadece dua edin. Beklemek cok zor biliyorum ama oyle boyle gececek zaman. Kendinize zehir etmeyin bu 15 gunu. Sonuclariniz tertemiz ciksin insallah. Butun hasta cocuklara da Allahim sifa versin.

Bence bişi çıkmayacak. Kendinizi yipratmayin. Doktor ihmal etmemek için yaptırmıştır. Neticede sonradan bişi çıksa onlar sorumlu oluyor. Şu anda büyüme atakları olan bir dönemde. Enfeksiyon yada büyüme kaynaklı birseydir. hiç düşünmeyin şimdi. Hem oğlumuza yansimasin. Hem sizi yiratmasin surec. 15 gün nasılsa elinizden birşey gelmeyecek. O yüzden hiç düşünmeyin. Zorlayın kendinizi. Doktora gitmemiş gibi düşünün. Zihninize o kaygı geldiğinde başka şeylerle ilgilenmeye başlayın.

Bir de zaten bişi olsa kan sonuçları kötü çıkardı. Tedbir amaçlı diğer tetkikleri istemiş. Hem sizin de içiniz tam ferahlamis olur böylece.

Korkmayın lütfen her lenf nodu illa maling yani kötü huylu değildir.kardesiminde yıllarca koltuk altları lenf nodları ile doluydu hiç bisey cikmadi sukur.sizinde temiz çıkacak insallah içinizi ferah tutun.

Bir derdim var Allahım feraha çıkar. Gözüme uyku girmedi feraha çıkar. Gündüz akamayan göz yaşlarım şimdi sel oldu feraha çıkar. Tek başımayım merhamet et feraha çıkar.. Kalbim kırık benim feraha çıkar.

Ölçümlerde fark olabilir zaten birkaç mm eksik fazla oynama oluyor bu sizi korkutmasın çok normal eğer gerçekten önemli birşey olsaydı doktor anlardı çünkü lenf nodu şekliyle yapısıyla kendini belli ediyor. Ultason çekimini yapan kişi bile anlıyabiliyor. Bir anne olarak sizi anlıyorum ama bu kadar kaygı normal değil çocuklar herşeyi hissediyorlar siz böyle yaparak çocuğunuzuda korkutup üzüyorsunuz daha sakin olun lütfen olumlu düşünün teşhis konmuş herşey çok kötü çıkmış gibi davranmayın sizin psikolojinizede yazık ben bu durumu 2 kere yaşamış biri olarak çocuğunuzda kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum.

Aklıma geldi birden merak ettim. herhangi bir gelişme var mı.
Bugün 3. Hafta oldu doktor geçen hafta yoktu bugün gidebildik. Tekrardan ultrason yapıldı. Kireçlenmiş olan lenf nodları Allahıma şükür büyümemiş, doktor yüz güldürücü şeyler dedi. Ama iki tane daha reaktif lenf nodu eklenmiş. Şükür kan sonuçları iyi çıktı. Doktor izlemede kalalım dedi birsüre. Hem doktorun hemen lenf nodunu alalım patolojiye gönderelim demediği için seviniyorum. Hem de kitlenin orda olması artık beni çok rahatsız ediyor. Doktor isterseniz hemen aldırabilirsiniz çok korkuyorsanız incelensin dedi ama beni dinlerseniz takipte olalım dedi büyürse aldırıp patolojik olarak incelensin dedi. İçim tam rahatlayamadı.hemen mi aldırsam, doktorun dediği gibi izlemde mi kalsak. Oğlumun sağlığı için karar vermek çok zor. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Çok fazla kaygı duymak normal değil ama insanın elinde değil bugün ultrason çekilirken iki tane daha eklendiğini görünce oracıkta bayılacaktım. Başka doktorada mı götürsem. Ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım? 😣

• Beğen
Reactions: Gif
X