- 20 Ocak 2015
- 9.258
- 12.982
- 40
-
- Konu Sahibi kirginzambak
Arkadaşınız kac yaşında bilmiyorum şimdi boyle birşey olsa babada avukatmış reşit olmayan çocuğa anne tarafından teklif vs diye kadının başına dert olabilir. Babasına gitmeli ama baba ilgili olsa gelip bakardi caresine telefonda konuşuyormuş.Aynılarını gençliğinde yapmış bir arkadaşım anlatmıştı. Lisede çok aşık olmuş gözü ondan başka birşey görmüyormuş o da o zamanlar kolejdeymis.Sevgilisine yetebilmek için harcligi yetmediği için evden para çalıyormuş falan.Sonra babası bakmış olacak gibi değil almış önüne konuşmuş amacın ne diye,evlenmek mi istiyorsun diye o da evet evlenmek istiyorum yok onu kaybedemem falan filan.babasi da iyi o zaman kıza söyle ailesine söylesin birgün belirlesinler gidip isteyelim evlenin madem diye.bu da tabi heyecanla koşa koşa gitmiş kıza evlenelim babam böyle böyle dedi diye anlatmış.kiz tabi ki de ne evlenmesi yaşımız kaç başımız kaç benim daha yasayacaklarım var falan demiş bizim arkadaş anlamış durumu. Ayrılmışlar zaten. Belki sizin çocukta da işe yarayabilir ama terste tepebilir bilemedim.durumunuz çok zor inşallah bir an önce bir çıkar yol bulabilirsiniz.
Almak istiyorum buna da babası yanaşmıyor en azından bu seneyi tamamlasın diyor birde oğlumun babasına karşı bir kini var alırsa kendisiyle tamamen kopacağını düşünüyor bu yüzden gönülsüz evde husursuz olan o olmayınca sorun etmiyor açıkcasıBence alın kolejden. Bu yaşta özeniyor belli ki ama sizin de gücünüz belli.
Evet zaten konuda da yazdım elbet psikoloğa götürmek istiyorum ama gücüm yetmiyor. Yaşamayan anlayamaz maalesef içinde olduğum durumuof ya daha burda koca kadınlar lafı anlamıyor hala nasıl para yok diye soruyor
sonra 16 yaşında ergenden laf anlamasını bekliyolar
kadın çocuğa gücüm yetmiyo diyor
götüremiyor zorla yani
pes
Arkadaşım su an 35 yaşında.yaklasik 18-20 yıl önceki bir olay.arkadasimin babası zaten komisermiş galiba o zamanlar. Gerçi ciddi değilmiş zaten kizin vereceği cevaptan emin olduğu için böyle söylemiş ama tabi bu durum için biraz sıkıntı olabilir.Arkadaşınız kac yaşında bilmiyorum şimdi boyle birşey olsa babada avukatmış reşit olmayan çocuğa anne tarafından teklif vs diye kadının başına dert olabilir. Babasına gitmeli ama baba ilgili olsa gelip bakardi caresine telefonda konuşuyormuş.
Bu ayrılık zamanında babasiyla iletişimi iyk değil miydi ? Neden mutsuz çocukluk geçirmiş
o altınları nasıl bozdurmuş, sizin telefonunuza işlem onayı gelmeden kartlarınızı nasıl kullanmış?her şeyinizi banka kasasında tutun,şifreleyin kilitleyin.
acilen o okuldan alın ve kızın babasına gidin durumu anlatın.kız çok zengin olduğu için ona garip gelmiyor olabilir yani zaten çevresinden de böyle görüp büyümüş bizim de babamın bir arkadaşının kızı vardı daha ortaokula giderken gelir babaaaa bunu al işaretlediiim derdi alıp odasına koyarlardı.siz kızın babasıyla konuşun anlatın.kendi çocuğunuzun da sert bir uyarı alması lazım hadi şimdi sizden çaldı çırptı sustunuz yarın öbür gün karakoldan toplarsınız yüz kızartıcı suç diye boy boy siciline işler bir de başı belaya girer.mümkünse babasının yanına yollayın bi süre ve kesinlikle daha normal bi okula gitsin.
ergen psikiyatrisine napın edin muhakkak götürün..
Bencede bu durumda ters tepebilir, zaman değiştiArkadaşım su an 35 yaşında.yaklasik 18-20 yıl önceki bir olay.arkadasimin babası zaten komisermiş galiba o zamanlar. Gerçi ciddi değilmiş zaten kizin vereceği cevaptan emin olduğu için böyle söylemiş ama tabi bu durum için biraz sıkıntı olabilir.
Yok o konuda oğlumdan eminim çok üstüne düştüm peşine takıldım öyle bir alışkanlığı yok. Kızın isteklerinin bir kısmını mesaj bildirimlerinden gördüğüm ve daha önce fatura bulduğum için biliyorum. Kızın istekleri çok fazla. Ama gördüğüm kadarıyla babası baya zengin sanırım normal geliyor kıza böyle yaşamakHarcamalar umarım kızın istekleri içindir ,
Lütfen çocuğunuzun ceplerini arada karıştırın ,
Kötü bi alışkanlık edinmiş olabilir.
Artı ;
Okuldan alın bence .
Bende bunu düşünüyorum ama kız ve kızın ailesi biraz rahat sanırım çünkü gece yarılarında bile dışarda olabiliyor 16 yaşında bir kız. Elbet konuşmasını söyleyecem ama ne tepki verirler bilmiyorum.babasi kizin babasiyla konusup durumu anlatsin.
en azindan sizin uzerinize yurumesi icin bir sebep cikmaz ortaya.
cok zor durumunuz ya allah yardimciniz olsun
Veriyorum ama gücüm yetmiyor maalesefBelli ki kolejde yaşamları görüyor onlara uymaya çalışıyor, siz gözünüzle gördünüz mü kızın hediye istemesini mesajda falan? Nasıl emin oluyorsunuz, belki başka birşeye harcıyor, ayrıca sizin üstünüze yürümesi felaket. çok mu sessiz kalıyor sunuz? Bir çocuk annesinin üstüne nasıl yürür? Nasıl bağırır nasıl çalar? Bence tepki veremiyorsunuz biraz kıyın derim
Babasını buldum zaten ama ne diyeceğimi bilmiyorum birde tepkilerini kestiremiyorum onlar için normal olabilir bu tarz şeyler bilmiyorum anlayabilirler mi yada fazla tepki verirler bu kıza yansırsa oğlum benden daha çok kopar kör olmuş gibi anlatamıyorum ben odada her yerde kızın adı falan yazıyor böyle bişey tüm hayatı o kız şuanDerdiniz çok büyük tek başına bunun üstesinden gelemezsiniz oğlunuz sizi dinlemez o tam bir ergen mutlaka yardım almalısınız ya akraba ya da arkadaşınızdan
İlk önce oğlunuzu bu kızdan ayırmalısınız
Bence direk kızın annesini bulun ve gidip bu olanları ona anlatın gerekirse babasına,
Oğlunuzun aşırı ergenlik hareketleri en az 5 yıl daha devam edecektir tabi durulacak
Ama önünüzde 5 koca yıl daha fazla zarar vermemesi için tek başına hareket etmemelisiniz keşke onu bir pskiatriye götürseniz ,
Ergeni idare etmek çok zor