Evet boyuda uzun 110 cm obez değil asla ama tombik bir çocukCocugunuzun boyu cok uzun gibi geldi ban, o yuzden de kilosu fazla olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet boyuda uzun 110 cm obez değil asla ama tombik bir çocukCocugunuzun boyu cok uzun gibi geldi ban, o yuzden de kilosu fazla olabilir.
Cok teşekkür ederim empati yaptığınız için. Evet cocuk doktoru son gidisimizde biara gelin tahlil yapalım dedi çünkü ben endişelendim. Iri bir çocuk kesinlikleKıyamam, size de üzüldüm oğlunuza da.
Anlattığınız beslenme tarzıyla 25 kilo olamaz bence bir çocuk. Öyle dışarda arkadaşlarının ikram ettiğiyle falan olacak şey değil. Kimi çocuk sabahtan akşama kadar abur cubur yiyor yine de zayıf mesela.
Siz en güzeli endokrine ya da çocuk metabolizma bölümüne götürün, mutlaka yönlendirirler. Hormonal bir durumu olabilir. Bir de maşallah boyu da uzun yaşına göre. Belli ki iri bir çocuk, doğrudan akranlarına bakarak değerlendirmeyin o yüzden. Sevgiler![]()
Doktora goturdunuz mu? Bir cocuk doktoruna gotururseniz gereken tahlillere bakar.. eger hersey normalse diyetisyene vs yonlendirir..Cok tesekkur ederim❤ benim oglumda günde 5 6 saat sokaktayiz havuza gidiyoruz gelip scooter surmeye cikiyoruz evde kovaliyorum vb baya hareketli bir cocuk aslında. Kilo almasin yeterki diye koşturma halindeyiz. Yorumunuz icin cok tesekkur ederim , cocuklara sınır koymak dediğinizgibi cok zor.
Aynen sizin oğlunuz gibi kahvaltıda yumurta zeytinini yer oglen genelde yoğurt yulaf yada tost gibi seyler yer abur cubur olunca sinirsiz yemek istiyor evet. Mercimek vardi mesela eristeli ondan 3 kasik yedi doydum dedi hemen. Ama yarim saat sonra anne badem verdiye geliyorBırakın kendi haline zamanla öğreniyorlar. çok hareket ettikleri için günde bir çikolata dondurmanın kilo aldıracağını düşünmüyorum. Yemekle arası nasıl peki. Mesela benim oğlan doyana kadar yemezdi yemeği az yerdi ama yerdi. Abur cubur olunca sınırsız yemek isterdi. Yemeğe gelincede hemen doydum oluverirdi. Yemeğini doyana kadar yemesini sağlayıp ödüllendirebilirsiniz. Ama hergün bir seçenek sunun onuda dışarıda arkadaşlarıyla yesin. Evde olupta görüyorsa zaten yemek yemez.
Tabi surekli kontrolunu yapan doktoru var o iri bir cocuk diyor surekli. Ben genetik e bağlıyorum ve meyve fazla yemesineDoktora goturdunuz mu? Bir cocuk doktoruna gotururseniz gereken tahlillere bakar.. eger hersey normalse diyetisyene vs yonlendirir..
Buarada sen cocugunun kilo almasini neye bagliyorsun mesela? HareketsiZlik? Cok abur cubur?
Kac tane yiyor ki her gun..ya da hangi meyveyi en cok? Uzum muz kilo aldirir mesela cokTabi surekli kontrolunu yapan doktoru var o iri bir cocuk diyor surekli. Ben genetik e bağlıyorum ve meyve fazla yemesine
Çocuklar neden böyle yaAynen sizin oğlunuz gibi kahvaltıda yumurta zeytinini yer oglen genelde yoğurt yulaf yada tost gibi seyler yer abur cubur olunca sinirsiz yemek istiyor evet. Mercimek vardi mesela eristeli ondan 3 kasik yedi doydum dedi hemen. Ama yarim saat sonra anne badem verdiye geliyor![]()
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune Konuyu kapatabilir misiniz?