4 yaşındaki oğlum 1 seneden beri kekeliyor. geçen sene temmuzda başladı bu olay. Hala devam ediyor. Kaç tane psikologa gittik, bilmiyorum.En son Mart ayının ortalarında Hacettepe konuşma bozukluğunda Dr. Maviş Hanıma götürdük aynen bildiğimiz şeyleri söyledi. Yani Neslish'in söylediği şeyler. farklı birşey yok. zaten kime götürdüysek aynı şeyleri duyduk.Doktorların söylediklerini harfiyen yapıyoruz ama bir gelişme yok. Kalıcı olacak diye ödüm kopuyor. Onunla her konuşmamızda içim parçalanıyor.(ona hissettirmeye çalışıyorum ama bilmiyorum ne kadar başarılıyım)
Bazen bakmışsınız konuşması çok güzel ama 10 gün sonra yine eskisi gibi. Şimdilik yapacak birşeyimiz yok. 2 ay sonra yine Hacettepeye dr.Maviş hanıma gidicez. bakalım bu sefer ne diyecek. İnşallah düzelir bebeğim:Saruboceq:
yeni kardeş gibi bir sorunu yok, her çocuk gibi biraz kıskanç ama hayatımızda öyle köklü bir değişiklik de olmadı onu etkileyecek kadar. Neden böyle oldu bilmiyorum.Ablasıyla sürekli itişme halindeler. Kızımlada konuştum doktorların söylediklerini ona da söyledim, hep birlikte aşmaya çalışıyoruz bu kekemeliği ama başarabilecekmiyiz bilmiyorum.
Oğlumla yaşıt çocuklara bakıyorum şakır şakır konuşuyorlar, bu sefer daha çok üzülüyorum benim oğlum ne zaman böyle konuşacak diye.
Eylül ayında anaokuluna vericez, inşallah bir faydası olur bebeğime.:çok üzgünüm: