- 11 Mart 2013
- 33.209
- 53.159
- 32
Herkese merhabalar Eşimle birlikte oğlumuzun ismine yaklaşık 2 ay evvel filan karar verdik. İlk zamanlar hani olurda değişir fikir bu diye kimse ile paylaşmadık . Fakat bir süre sonra ben artık ailelere söylememiz gerektiğini eşime belirttim. Çünkü kp kendi isminin konulmayacağını bilsin istediğim içindi . Daha önce bir konuşma esnasında kv başka birisi üzerinden kp ismini koysalar ne olurdu ki gibi birşey söyledi bu yüzden bizden de böyle birşey beklendiğini düşünüyorum. Eşim ailenin en küçüğü ve tek erkek ( evet saçma ama ben babasının ismini koyacağımızı bekledikleri düşüncesindeyim.) Bir aydır artık söyle şöyle diyorum oda söyleriz ya filan diyerek beni geçiştiriyor . Gel gelelim asıl olaya dün akşam eşim nöbetçiydi mesajlaşırken ben biraz tehdit ettim artık ismi şöyle eğer sen söylemezsen ben söyleyeceğim whatsappa durum atarım herkes görür. Doğum olmadan söylemiş olalım sonra ailen surat asacak yanıma gelip lütfen çift isim olsun babamın adını da koyalım diyip emrivaki yapma gerilmek istemiyorum gibi şeyler söyledim. Eşimde dün görümcemle telefonda konuşurken konuşma nereden ilerledi bilemiyorum ama görümcem demiş ki babam bebeğe kendi adını koyacağınızı umuyor gibi demiş. Eğer koymayacaksanız da söylerken gönlünü alarak şöyle filan demiş. Eşimde daha sonra annesiyle konuşurken kuzeninin bebeği doğacak ona ne isim koydular diye sormuş . Kv 2 isim galiba bilmiyorum karıştırmışlar demiş. Ardına siz ne koyacaksınız diye sormuş eşim de karar vermedik daha tek isim koyacağız demiş. Ardından anne babam kendi adının koyulmasını istiyor mu diye sormuş ( nabız yokluyor bence o an eşim ) kv de oğlum baban böyle şeylere bakmaz siz ne istiyorsanız koyun demiş. Ben şöyle düşünüyorum kv ile görümcem iş birliği yapmışlar sanki. Görümcem neden tutup eşime böyle söyleyip yönlendirme yapıyor diye düşünüyorum . Ben onun yerinde olsam bilsem bile hiç birşey söylemezdim kardeşime. Eşimde gelecek yorumlardan çekindiği için ismi kimseye söylemiyor son anda söyleyecek gibime geliyor . Sinirlerim bozuldu bu işe bir çözüm bulmak istiyorum kızlar. Görümceme de bozuldum ayrıca bunu bir şekilde belli etmek istiyorum