• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun ilk doğum günü :)

Hayat02

Benden Yana Olan Kalsın Yanına. ..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
370
72
123
31
Oğlumun ilk doğum günü Allah kısmet ederse 1 yaşına basacak ilk doğum günü diye çok özel olsun istiyorum hediuesi pastası programı tecrübeli bayanlar yardımcı olur musunuz?

tecrübem yok anne diilim ama
bir arkadasımın kzıının doğum gününe gitmiştim.
harikaydı hepsinide kendi yapmıstı..
sabunlar, pastalar süsler sadece dısardan dı her tarafta balonlar falan vardı..

Med84783 .!.:
tecrübem yok anne diilim ama
bir arkadasımın kzıının doğum gününe gitmiştim.
harikaydı hepsinide kendi yapmıstı..
sabunlar, pastalar süsler sadece dısardan dı her tarafta balonlar falan vardı..
Evet bende araştırıyorum da sadece kızlara cicili bicili şeyler var :(

Oğlumun ilk doğum günü Allah kısmet ederse 1 yaşına basacak ilk doğum günü diye çok özel olsun istiyorum hediuesi pastası programı tecrübeli bayanlar yardımcı olur musunuz?
DOGUM GUNU AYY COK heyecanlı aklıma cok cok tatlıolan hamur sekerı kurabıyelerı ve böyle küçük küçük hediyeler geldi şimdi :) hamur sekerı kurabıyelerını sevmıyorum yenmıyor ama göruntulerı cok guzel oluyor

maddi açından rahatsan guzel seyler var

Eklentiler

• joyblue.jpg
    joyblue.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 8.184
bak cok hosss

Eklentiler

• DSC05684.JPG
    DSC05684.JPG
    317,2 KB · Görüntüleme: 6.026
İstanbuldaysanız Prenses palyanço falan düşünüyorsanız bir organizasyon şirketi önerebilirim. Biz onlarla çalıştık işlerinde özenliler gerçekten

sağlıklı, mutlu, huzur dolu nice yılları olsun sizlerle. :KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:

konsept belirleyip ona göre hazırlanabilirsiniz. gemi, deniz, arabalar, gökyüzü filan gibi.
bu kapsamda süslemeler yaparsınız. balon, afiş filan.
sonra hediyelikler hazırlayabilirsiniz. magnet, sabun, şeker... gibi
bir de pasta börek listesi yapın tamamdır.
evde yapacaksanız, mutlaka servise, hizmete yardım edecek nazınızın geçtiği birileri olsun. siz oğlunuzla ilgilenin. insanları ağırlayacağım diye düşünüp o günü heba etmeyin.

ve davetlileriniz en yakınlarınız olsun, kimse size kapris yapamasın. bence

Evet bende araştırıyorum da sadece kızlara cicili bicili şeyler var :KK43:
Yoo hayir erkekler icinde harika seyler var.illa cicek bocek degil 1 renk uzerinden de gidebilirsiniz.biyik olabilir ya da sirk temasi ben kendi oglumun ilk dogum gunu icin kuzu temasi dusunuyorum kahveli kremli

Google a "ilk doğumgünü partisi" yazıp görsellerden aratırsan çok güzel örnekler var.Çoğu bloglardaki anneler.Onların bloglarına girersen detaylarını paylaşıyorlar.

DOGUM GUNU AYY COK heyecanlı aklıma cok cok tatlıolan hamur sekerı kurabıyelerı ve böyle küçük küçük hediyeler geldi şimdi :) hamur sekerı kurabıyelerını sevmıyorum yenmıyor ama göruntulerı cok guzel oluyor

maddi açından rahatsan guzel seyler var
Valla ben yiyorum o kurabiyeleri :D

Bizim ilk yasinda arı konseptiydi bu sene korsan.
Ama baydi artik.Seneye bi pasta corek borek tamam.Siz de alin hevesinizini sonrasi abarti oluyor.

Ya şu doğumgünlerinde dağıtılan hediyeler bir tek bana mı çok saçma geliyor? Milyon tane çocuğun ilk yaş partisine gittim, dağıtılan hediyeler eve gelir gelmez çöpe gitti. Eşimin iş arkadaşının kızının resmi olan magneti ben neden dolabıma koyayım. Ya da komşunun oğlunun suratının olduğu sabunu nerede kullanayım. Boşuna masraf ve gereksiz bence. Sadece çok yakınlara verecek kadar yaptırılabilşr belki.

Parti için bir tema belirleyin, bu tema üzerinden süslemeler bulursunuz çok rahat. Pastayı da temaya uygun yaptırıp, oğlana da kostüm giydirdiniz mi tamamdır bence.

Ya zaten ilk olduğu için cok ozeniyorum yoksa hep ayni şeyler sıkar dediğiniz gibi heves almak maddi imkanım var çok şükür ama gurbetteyiz gelecek kimsemiz yok sadece eşim ben ve oğlum yani hatıra kalsın diye böyle birşey yapmak istiyorum

Ya şu doğumgünlerinde dağıtılan hediyeler bir tek bana mı çok saçma geliyor? Milyon tane çocuğun ilk yaş partisine gittim, dağıtılan hediyeler eve gelir gelmez çöpe gitti. Eşimin iş arkadaşının kızının resmi olan magneti ben neden dolabıma koyayım. Ya da komşunun oğlunun suratının olduğu sabunu nerede kullanayım. Boşuna masraf ve gereksiz bence. Sadece çok yakınlara verecek kadar yaptırılabilşr belki.

Parti için bir tema belirleyin, bu tema üzerinden süslemeler bulursunuz çok rahat. Pastayı da temaya uygun yaptırıp, oğlana da kostüm giydirdiniz mi tamamdır bence.
Hakli olabilirsin :) sinirlenme :)

eğer çok çocuk çagıracaksan eglensinler diye bi palyaço tutabilirsin 50tl bi kaç saatlik felan

Google a "ilk doğumgünü partisi" yazıp görsellerden aratırsan çok güzel örnekler var.Çoğu bloglardaki anneler.Onların bloglarına girersen detaylarını paylaşıyorlar.
Ordan da baktim ama dediğim gibi yalniziz onlar cok abartı

Hakli olabilirsin :) sinirlenme :)
Yok adamım sinirlenmedim. Ama okuyunca sinirli gibi olmuş cidden. Çöpe gidiyor hepsi yazık.

3 kişilik miymiş partiniz. Benim bi arkadaşım aynen öyel anne baba ve bebek olarak kutladı ilk yaşını. Evi süslediler, balonlar falan filan. Pastayı da kızın önüne koyup avuçlamasına, kafasını sokmasına falan izin verdiler. Bu arada videoya da çekmişler. Geçen izledik çok güzel olmuş. Bebek zevkten çıldırmış resmen pasta mıncıklarken. Bunu deneyebilirsin.

Back