oğlumun fotoğraf çalışmaları=)

:roflol::roflol:

ben kalkıpta elinden makinayı alınca macerası sona eriyor hevesi kursağında klıyor tabii
eeeee hanımlar nasıl buldunuz oğlumun kabileyitini:roflol:

eeeee ön teker nereye arka tekerde oraya beyaz toprak marifetli anneden marifetli çocuk afferim ona :dance:

maşallah allah nazarlardan saklasın..gelecegin fotoğrafçısı herhal:))
bu arada çok yakışıklı oğlun var
kızım yokki dünür olalım :))sevgiler tatlım....

maşaallah oğluna, bir resimde aynadan kendini çekmiş herhalde değişik bir çalışma. allah uzun ömür ve sağlık versin. kocaman bir aferin heidi teyzesinden ona. sevgiler....

eeeee ön teker nereye arka tekerde oraya beyaz toprak marifetli anneden marifetli çocuk afferim ona :dance:

canım bu yaşta çocuğunun fotoğrafa olan bi kabiliyeti var sende daha önce kar manzaraları çekmiştin heralde yanlış hatırlamayosam seninde oğluşununda ellerine sağlık

Hehehe cok seker yaa ne guzel resimler cekmis öyle cizgi film agirlikli benim kucuk kardesimde bi aralar heveslenmisti oda nedense hep tv de baktigi cizgi filmlerin resimlerini cekerdi :)

allahim yesinler cocuk gözüyle fotografcilikda isde budur afferim ona dvm etsin annesi
sende bizimle paylasmaya dvm et olurmu
ellerine emegine saglik oglusunun öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…