How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

oğlumun fotoğraf çalışmaları=)

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
resim127ll0.jpg

resim146xo8.jpg

resim148vj3.jpg

resim149ou1.jpg

resim081kn9.jpg

resim082xx0.jpg
:roflol:

resim157mh4.jpg
:roflol::roflol:
resim175ia2.jpg

resim177hq9.jpg

resim177hq9.4bc0c5c6a3.jpg

resim180nb3.jpg

resim180nb3.fc07f8a70b.jpg

resim168yo8.jpg

ben kalkıpta elinden makinayı alınca macerası sona eriyor hevesi kursağında klıyor tabii
eeeee hanımlar nasıl buldunuz oğlumun kabileyitini:roflol:

eeeee ön teker nereye arka tekerde oraya beyaz toprak marifetli anneden marifetli çocuk afferim ona :dance:

maşallah allah nazarlardan saklasın.:nazar:.gelecegin fotoğrafçısı herhal:))
bu arada çok yakışıklı oğlun var :nazar:
kızım yokki dünür olalım :))sevgiler tatlım....

maşaallah oğluna, bir resimde aynadan kendini çekmiş herhalde değişik bir çalışma. allah uzun ömür ve sağlık versin. kocaman bir aferin heidi teyzesinden ona. sevgiler....

eeeee ön teker nereye arka tekerde oraya beyaz toprak marifetli anneden marifetli çocuk afferim ona :dance:

canım bu yaşta çocuğunun fotoğrafa olan bi kabiliyeti var sende daha önce kar manzaraları çekmiştin heralde yanlış hatırlamayosam seninde oğluşununda ellerine sağlık:nazar:

Hehehe cok seker yaa ne guzel resimler cekmis öyle cizgi film agirlikli benim kucuk kardesimde bi aralar heveslenmisti oda nedense hep tv de baktigi cizgi filmlerin resimlerini cekerdi :)

allahim yesinler cocuk gözüyle fotografcilikda isde budur afferim ona dvm etsin annesi
sende bizimle paylasmaya dvm et olurmu
ellerine emegine saglik oglusunun öpüyorum kocaman:nazar:

Back