- Konu Sahibi NihalTurkan
-
Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum
Bi süre dolapta sakladım ama utancima acip bakmiyorum da odum kopuyo saf gibi en son evin bahçesine gömmustum
Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum
Bi süre dolapta sakladım ama utancima acip bakmiyorum da odum kopuyo saf gibi en son evin bahçesine gömmustum
bizde ünideyken bölümüm gereği korunma yöntemlerini işliyoduk bi ark prezervatif getirmişti nasıl kullanılacağını anlatmıştı ilk defa ozmn görmüştüm yakındanLisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum
Annem dolapta bulsaydi daha kötü donebilirdiağaç olarak dönebilirdi o sana
Annem dolapta bulsaydi daha kötü donebilirdi
Kızlarla toplu gömme töreni yapmistik
Annem dolapta bulsaydi daha kötü donebilirdi
Kızlarla toplu gömme töreni yapmistik
Ama var ya hepimiz korka korka gömduk dusunsene cope atmays bile cesaret edemedik cok ayipliydi bizim icinKondom ayini gibi
Şu dünyaya erkek olarak gelmek varmış. Mezhebin genişliğine bak içinde at koştur mübarek. Ne demek bırak yapsın yahu? Bi kere reşit bile değil ya bunlar. Gerçekten kız için yazılsa bu konu vay efendim kızımın namusu elden gitti. Çünkü namus demek kız demek dimi. Evet hı hı.
Ama var ya hepimiz korka korka gömduk dusunsene cope atmays bile cesaret edemedik cok kutsaldi bizim icinne safmisiz ya
Konuyla ilgili önerilerin nedir marilyn monroe?eh ben eleştiri yapıp kenara çekilmemeyim ve size bir öneri getireyim. 16 yaşında değil de 20 yaşındayım sevgilimle birlikte oldum beni terk etti konulu herhangi bir başlığı açıp ilk 10 yorumu okuyun sadece. sonra tartışmaya kaldığımız yerden devam edelim.
geçmiş birkaç tuş yakınımızda, mabadımızdan kelime uydurmuyoruz.
Kıyamaaaam yaaaLisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum
bence oturup konuşun
ne demek özel hayatı var, o bir birey falan..
oglunuza bişey olmaz da o ilişkiye girdiği kız ne olacak
o kız sizin de kızınız olabilirdi
derhal uyarın oglunuzu ve anlatın guzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?