- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi NihalTurkan
-
Kız veya erkek farketmez, 16 yaş sağlıklı bir cinsellik için çok küçük. Çocuk 16 ise kız ya yaşıtıdır ya kendisinden küçüktür, bu neyin acelesi. Ayrıca kızın ailesi yok mu, bu nasıl bir genişlik ki çocuk kızın evine gittiğinde bunlar yalnız kalabiliyor ve sex yapabiliyorlar. Konu bir bana mı garip geldi?
Birkaç defa doldurdum alanları ama soru verdi neden olmadı çözemedim.
Kız veya erkek farketmez, 16 yaş sağlıklı bir cinsellik için çok küçük. Çocuk 16 ise kız ya yaşıtıdır ya kendisinden küçüktür, bu neyin acelesi. Ayrıca kızın ailesi yok mu, bu nasıl bir genişlik ki çocuk kızın evine gittiğinde bunlar yalnız kalabiliyor ve sex yapabiliyorlar. Konu bir bana mı garip geldi?
Bilemedim ki. Sonra yine denersiniz belki o zaman olur insallah..
çocuk ya balon sanmasın:)Bir de işin o boyutu var.
Belki prezervatifi meraktan aldı çocuk.
Aslında ortada kesin olan bir şey yok.
Bana da geldi. Ki zaten konu sahibi de yok ortaliklarda. Ben gercek oldugunu dusunmuyorum..
çocuk ya balon sanmasın:)
estagfurullah toplum olarak nereye gidiyoruz,ablacim Allah yardimcin olsun.. dini boyutuyla düsünmeni cok iyi anlyorum,bi yolunu bulup cocugunuzu bu zina batakligindan esinizle el ele vererek cikarmaya bakin,gerekirse destek olup evlendirin yakin zamanda,en azindan zina sucundan kurtulmus olur. bir de eger bu olayi kiziniz yapsaydi nasil tepki verirdiniz,erkek evladin ne farki var??
Bir de işin o boyutu var.
Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdumBir de işin o boyutu var.
Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum
Bi süre dolapta sakladım ama utancima acip bakmiyorum da odum kopuyo saf gibi en son evin bahçesine gömmustum
ztn konu sahibide bi tc sini vermemiş adını soyadını yazmış güzel güzel böle yazanlar hep fake çıkıo niyeyseKendi almamıştır, en yakın ihtimal okuldaki cinsel eğitim seminerinde dağıtmışlardır. Kızlara ped, doğum kontrol hapı vs vs dağıtılır bilgi verilir, erkeklere de kondom. Benim okul zamanımda da böyleydi amaaaa; hangi aile, kızını eve gelen erkek arkadaşı ile cinsellik yaşayabilecek kadar uzun süre başbaşa bırakır, hangi kız kendi babasının evinde bu haltı yiyecek kadar geniş mezhepli ve korkusuz olabilir?
Mantıksızlık diz boyu... Bu konu olmamış...
çocuk 16 kız belkide daha küçük. evlendirin diyen bir düşünce. bangır bangır bağıran çocuk gelinler damatlar olmasın yapmayın diyenler boşuna diyorlar.arkadaşım çocuk 16 yaşında, "evlendirin yakın zamanda" olur mu?
cinselliği dini anlamda legalleştirsin diye mi evlendirsinler? yoksa cinsel dürtülerini rahat rahat yaşasın diye mi?
inanın şoklar içindeyim şu yorumunuza!!!
Kendi almamıştır, en yakın ihtimal okuldaki cinsel eğitim seminerinde dağıtmışlardır. Kızlara ped, doğum kontrol hapı vs vs dağıtılır bilgi verilir, erkeklere de kondom. Benim okul zamanımda da böyleydi amaaaa; hangi aile, kızını eve gelen erkek arkadaşı ile cinsellik yaşayabilecek kadar uzun süre başbaşa bırakır, hangi kız kendi babasının evinde bu haltı yiyecek kadar geniş mezhepli ve korkusuz olabilir?
Mantıksızlık diz boyu... Bu konu olmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?