- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.589
- 198
- Konu Sahibi NihalTurkan
-
en fazla oğut verip uyarmak mıı. Yani bir ebeveyn olarak yanlış gorduium bu durumda yapabileceğim enfazla şey bu mu olmalı benim için. Deiil yuz sopa el bile kaldırmam. Şiddet yanlısı bir insan değilim.
peki size şole bişeey soyliyyim.Ne yapacaksınız yani?
Kızın evine gitmesini yasakladınız tamam. Okuldan sonra dışarı da çıkmasın tamam.
Okulda tuvalette bile sevişebilir.
Yani yapabileceğiniz maksimum şey, öncesinde ve sonrasında uyarı yapmak.
peki size şole bişeey soyliyyim.
oğlunuz aşırı derecede yalan soyluyor. Hatta oyleki bu yalancılığı insanların hayatlarını ciddi şekilde etkiliyor. Budurumda yapabileceğiniz tek şey ; oğlum yalan soylemek çok ayıp ve zararlı vs. Vs. Vs.
bu mu olucak.. Siz çocuğunuzun yaptığı her hatayı sadece uyarıp, kenara çekilmekle mi hallediyorsunız. Sizin tezinize gore ne yaparsan yap o çocuk vazgeçmeyecek zaten. Deiil mii
peki size şole bişeey soyliyyim.
oğlunuz aşırı derecede yalan soyluyor. Hatta oyleki bu yalancılığı insanların hayatlarını ciddi şekilde etkiliyor. Budurumda yapabileceğiniz tek şey ; oğlum yalan soylemek çok ayıp ve zararlı vs. Vs. Vs.
bu mu olucak.. Siz çocuğunuzun yaptığı her hatayı sadece uyarıp, kenara çekilmekle mi hallediyorsunız. Sizin tezinize gore ne yaparsan yap o çocuk vazgeçmeyecek zaten. Deiil mii
Ben gereken temkinlerde bulunurum korunmasini dogruyu yanlisi gerisi ona kalmis birsey ama tabiki evlendirmem aldirmakta bir secenek
Her koyun kendi bacağından asılır diyorsunuz.Kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek diyorsunuz.Ewet benim inancima uymuyor. Ortalik vajinusmus kayniyor. Neden sizce. Ben cinsellige karsi degilim tabi belirli bir yastan sonra. Kalkipta cocuk yasta bu islere girilmesi kesinlikle uygun degil bana gore. Ama resit akli mantigi yerinde bay ve bayanin bunu yasamasi kadar dogal bir sey yok. Her koyun kendi bacagindan asilir.kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek. OyuZden dini boyuta giripte olayi carpitmayalim. Siz istedigini kadar cocugunuza yapmamasiyla ilgili konusun istesenizde istemesenizde yapacak. Ha ewliyken ha degilken fark yok yani
Size takmadım hanımefendi yorum yapıyorum.Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz evlenmesi icin diretmem aldirmakta bir secenek istedigini yapmakta özgür!!!
Ayrıca neden bana taktınız anlamış değilim saygı göstermeyi de mi unuttuk toplum olarak ?
dini yorumlar ve konular hani yasaktı
konu bastan dinden dem vuruyor konunun kapatılması gerekli
yorumlar da gittikçe iğrencleşti
cinselliği bu kadar ayak altına almasak keske
özel bir şey biz insanız sadece üremek için sevişmeyiz
Soru sordum yahu,bu sinir niye?agzini topla hanim!!ne diyorsun sen... ?
Dini konuda yorum yapılmıyor hanımefendi.
Açılan bir konuya, inancı gereği doğru olan yorumu yapıyor.
İnanç kelimesini duyunca bile ne kadar çok gerilen oluyor.
İşimize gelmeyince burda din var kapansın.Tırnaklar çıkıyor hemen.
Bu arada konu 'üremek için sevişelim' değil. Bunu niye yazdınız.
Siz ister üremek için sevişin, ister zevk için size kalmış. Özel hayatınız.
Sana yapılan bir alıntı mı var ? neden atladın ?
2. olarak işime gelmeyen ne ? -sizi neden fikrim enterese ediyor size ne ya !dini inancımı nerden çıkardınız ne olduğunu ?
hadsiz ve terbiyesizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?