• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun boyu çok mu kısa

alatumangelus

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
262
162
303
Kızlar merhaba benim oğlum temmuz 2016 doğumlu. Yani tam 23 aylık. Boyu 79 cm. Babamız 178 ben 160 ım. Zaten çok uzun boylu bir çocuk olmasını beklemiyorum ama oğlumu her gören aaa bu çocuk 2 yaşına göre çok kısa değilmi yeterli yedirmiyor musun kısacık kalmış bu ne kadar minik gibi cümleler kurup moralimi bozuyor. Beslenmesi mükemmel değil ama süt çok içiyor hergün mutlaka 1 kase yoğurt da yer. Boyunun uzaması için ne yapabilirim

Kızlar merhaba benim oğlum temmuz 2016 doğumlu. Yani tam 23 aylık. Boyu 79 cm. Babamız 178 ben 160 ım. Zaten çok uzun boylu bir çocuk olmasını beklemiyorum ama oğlumu her gören aaa bu çocuk 2 yaşına göre çok kısa değilmi yeterli yedirmiyor musun kısacık kalmış bu ne kadar minik gibi cümleler kurup moralimi bozuyor. Beslenmesi mükemmel değil ama süt çok içiyor hergün mutlaka 1 kase yoğurt da yer. Boyunun uzaması için ne yapabilirim
Bu konuda doktorunuz ne diyo. Banada biraz kısa gibi geldi. Benim bebeğim 8 aylık 77cm. 1 yaşındaki bebekler 81-82cm oluyor. Bu birazda irsi gerçi. sağlığı yerindeyse çokda takılma.

Merhabalar
Benimde oğlum şuan 26 aylık 87 cm 11.5 kilo gözüme ufacık tefecik geliyor etraftaki bütün yaşıtlarından küçük duruyor kafayı yemek üzereyim siz suan kaç aylım oldunuz ve ne kadar uzadı boyı

oglunuz nasil biz de 15 ayligiz 75cm.boyu var oglumun akranlarindan kisa bu konu hep kafamda.cevaplarsaniz cok sevinirim

Back