Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben zaten 90-100 persentil olmasını beklemiyorum ama bu aralar diğer çocuklarla aradaki fark daha da açıldı. 3 yaş atak dönemi diye geçiyor, bekliyoruz bakalım, bu süreçte yine de götürecegim endokrineMerhaba 2018 Eylül doğumlu 36.5 aylık bir oğlum var. 49 cm doğdu. Şu an 91 cm den biraz fazla çıkıyor boyu ayakta olctugumiz zaman yatarakta 93 cm e yakın çıkıyor. Anne boyu 150 baba boyu 170 e yakin süt yumurta buğday alerjimiz var. Daha 3 yaşında yeni yumurta sarısı yemeye basladi. kalsiyum alımı epey sınırli mama içiyor günde 8 ölçek sadece. Endokrine götürdüm bizim boyumuza göre normal olduğunu söyledi. Ama yaşıtlarına göre çok kısa malesef...
Sizin boylariniz nasıl acaba... Ben çok üzülüyorum yaşıtlarının yanında çok kısa duruyor endokrin 3 persentil altına inmedigi sürece sknti gormiyorBenimkide öyle ya. Çok üzülüyorum. Yasitlarina göre çok minik.
36 aylık. 90 cm. Sizinki nasılSizin boylariniz nasıl acaba... Ben çok üzülüyorum yaşıtlarının yanında çok kısa duruyor endokrin 3 persentil altına inmedigi sürece sknti gormiyor
Benim oğlum 37 aylık olacak 91 den biraz fazla su an.. Ama ailecek bizde minyonuz.. Hiç doktora goturdunuz mu? Bizim alerjimizde var süt yumirta buğday daha bunların hiç tadına bakmadı. Oğlum daha hiç içerisinde süt bulunan bir şey yemedi. Yoğurt vs hic yemedi şu ana kadar. Mama kullanıyoruz kalsiyumu icin. Yumurta sarısını daha yeni yemeye başladı. İnşallah uzarlar...36 aylık. 90 cm. Sizinki nasıl
İnşallah rabbim sizin evladınıza da hasta olan bütün yavrulara da şifa versinBenim oğlum 37 aylık olacak 91 den biraz fazla su an.. Ama ailecek bizde minyonuz.. Hiç doktora goturdunuz mu? Bizim alerjimizde var süt yumirta buğday daha bunların hiç tadına bakmadı. Oğlum daha hiç içerisinde süt bulunan bir şey yemedi. Yoğurt vs hic yemedi şu ana kadar. Mama kullanıyoruz kalsiyumu icin. Yumurta sarısını daha yeni yemeye başladı. İnşallah uzarlar...
Benim de kızım 90 cm 33 aylık. Yaşıtlarından hatta kendinden küçüklerden bile kısa. Cocuk doktoruna soyledigim zaman tahlil vs yapmadan buyuvit onerdi ama ben kullanmadim
canım benim oğlum 36 aylık . 90 cm. 12 kg çok iştahsız bir çocuk ne yapacağımı bilmiyorum. Doktora götürdüm propolis içerien bir ilaç verdi. iştah açar dedi. yine olmadı. bende şaşırdım ne yapacağımı. Doktor doktor geziyorum
Endokrin için direkt randevu alamıyorum. sizi çocuk doktorumu sevk etti. Nasıl yaptınızMerhaba tekrar,
yeniden gelişmeleri yazmak istedim. çocuğumu endokrin bölümüne götürdüm. 10 ay önce boyu 25-50 persentildeyken şu an 3-10 persentilde çıktı. doktor ciddi bir düşüş olduğunu, ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi. büyüme hormonu kullanmasının çok olası olduğunu da belirtti. tekrar yazayım, benim boyum 155 ölçüldü muayenede, eşim de minimum 175, doktor genetik potansiyelin iyi olduğunu da söyledi. kan, idrar, röntgen sonucuna göre ne yapılacağina karar vereceğiz.
eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, diğer çocuklarla aradaki fark gittikçe açılıyorsa bizim de boyumuz kısa diye götürmezlik etmeyin. Allah çocuklarınıza sağlık sıhhat versin
merhaba,Endokrin için direkt randevu alamıyorum. sizi çocuk doktorumu sevk etti. Nasıl yaptınız
Merhaba hangi ildesiniz hangi doktora götürüyorsunuz.Endokrin için direkt randevu alamıyorum. sizi çocuk doktorumu sevk etti. Nasıl yaptınız
Hangi ildesiniz hangi doktora götürüyorsunuz acaba ?Merhaba tekrar,
yeniden gelişmeleri yazmak istedim. çocuğumu endokrin bölümüne götürdüm. 10 ay önce boyu 25-50 persentildeyken şu an 3-10 persentilde çıktı. doktor ciddi bir düşüş olduğunu, ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi. büyüme hormonu kullanmasının çok olası olduğunu da belirtti. tekrar yazayım, benim boyum 155 ölçüldü muayenede, eşim de minimum 175, doktor genetik potansiyelin iyi olduğunu da söyledi. kan, idrar, röntgen sonucuna göre ne yapılacağina karar vereceğiz.
eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, diğer çocuklarla aradaki fark gittikçe açılıyorsa bizim de boyumuz kısa diye götürmezlik etmeyin. Allah çocuklarınıza sağlık sıhhat versin
merhaba ,Buyuk kizim 12 yasinda.dogdugundan beri yasitlarindan hep kisaydi okulda da en kisa oydu.ilk andan itibaren bi terslik oldugunun farkindaydim hep.gittigim butun doktorlara da sordum neden diye.hepsinin de cevabi, esimle ben de kisa oldugumuz icin cocuktan ne bekliyorsunuz oldu.
icim hic rahat etmedi butun tahlillerini yaptirdim bilek filmi cekildi hersey normaldi ama ben yine de endokrin bolumune sevk istedim ancak oyle rahatlayacaktim.
2019 kasimda endokrin bolumune gittik.takip edelim denildi.araya pandemi girdi randevumuz iptal edildi gidemedik bir turlu.2020 ekimde baska bir rahatsizlik icin baska bir doktora gitmistik Allah ondan bin kere razi olsun cocuk cok kisa kalmis hemen falan doktora gidin o size yardimci olur yapilacak ne varsa yapilsin dedi.apar topar dedigi endokrin doktoruna gittik.butun testler tahliller yapildi uyari testleri mr derken bir yil once endokrine gitmemizin de faydasiyla hemen tedavimiz basladi.
yani diyecegim su, anneler hissediyor gercekten bi terslik varsa. en azindan iciniz rahat eder goturn endokrin bolumune o size soyler zaten tedaviye ihtiyaci olup olmadigini.varsa da bir an once baslamak en dogrusu.biz son vakitte baslayabildik hep doktorlar normal dedigi icin ama hep sukrediyorum en azindan gec kalmadik.
Merhaba evet endokrinoloji bolumune gidiyoruz tedavi hala devam ediyor bizim.dahiliye ya da cocuk doktoru sevk ediyor direkt randevu alinamiyor.endokrinoloji hormonal rahatsizliklarla ilgilenilen bolum.merhaba ,
bolume nasıl gıttınız doktrunuz mu sevk ettı? Endokrinoloji bölümü ne?
Cok sağol canım, Allah şifa versin inşallahMerhaba evet endokrinoloji bolumune gidiyoruz tedavi hala devam ediyor bizim.dahiliye ya da cocuk doktoru sevk ediyor direkt randevu alinamiyor.endokrinoloji hormonal rahatsizliklarla ilgilenilen bolum.
merhaba, hangi şehirdesiniz acaba? ankaradayim ve endokrin doktoru arayisindayimMerhaba evet endokrinoloji bolumune gidiyoruz tedavi hala devam ediyor bizim.dahiliye ya da cocuk doktoru sevk ediyor direkt randevu alinamiyor.endokrinoloji hormonal rahatsizliklarla ilgilenilen bolum.
Merhaba Antalyadayim doktorumuz Mesut Parlak akdeniz universitesinde hoca memnunuz kendisinden.merhaba, hangi şehirdesiniz acaba? ankaradayim ve endokrin doktoru arayisindayim
teşekkür ederim. çok uzakmisMerhaba Antalyadayim doktorumuz Mesut Parlak akdeniz universitesinde hoca memnunuz kendisinden.
Daha önce gittiniz mi endokrin eteşekkür ederim. çok uzakmis
merhaba, evet yaklaşık 6 ay önce gittik, doktor durumdan endiseliydi, geçen ay tekrar gittik ve durum aynı olmasına rağmen doktor bu sefer beklememizi söyledi. ama bekleyerek zaman kaybetmek istemiyorum eğer tedavi gerekiyorsaDaha önce gittiniz mi endokrin e
Gittiysenız değiştirme sebebınız nedır
Tedavisı sonuç vermedı mi
Yoksa farklı doktor görüşü mü almak istediniz
İnsallah bulursunuz gönlünüze göre doktor