cnm kac aylık bebegın kı
bizim de bıngıldağımız kapanmak üzere.7,5 aylığız.dvit kullanmaya devam ediyoruz.
eğer tamamen kapalı olduğu görülürse röntgen çekilecek.çünkü bebeklerin çoğunluğunda bıngıldak dışardan erken kapanıyor fakat içerden kapanma tamamlanmıyor.
ayrıca sakın kendi kafana göre dviti keseyim deme.bunu mutlaka doktoruna danış.
bu içerden kapanma durumunu da doktorunla konuşabilirsin.seni daha doğru aydınlatacaktır.
röntgen çekilecek falan dedimi?
bıngıldak normal şartlarda kaç ayda kapanmalı ve biz bunu dışardan gözlemleyebiliyomuyuz elimizle falan yoksa dr mu ölçüp söölüyo arkadaslar
dr kontrolümüzde çok az bi açıklık kalmış kapanmak üzere dedi.baş çevresini her ay ölçüp kontrol edicez dedi.ama benim içim hiç rahat değil.aranızda bebeğinin bıngıldağı erken kapanan var mı?d vitamini kullanmaya devam etmeli miyim diye sormayı da unuttum.bilgisi olan arkadaşlar yardım edin lütfen.çok korkuyorum zeka gelişiminde bi gerilik olur diye...
arkadaşim sakin korkma ayni şey benim başima geldi kizim 3 aylikti doktorumuz bingildaği kapaniyor kapanmamasi lazim dedi takip edicez dedi ama devit 3 kullanmaya devam et onunla hiç alakasi yok sakinkesme dedi başka doktorlarada daniştim aynisini söyledi ayrica erken kapanmasinin bir tehlikesi olmaz baş çevresi büyüdükten sonra dediiii amaaaa sonuç ????
Benim kizim 9,5 aylik veee hala bingildaği kapanmadi...
Sakin üzülme olur mu arkadaşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?