Şu sıralar özellikle bu gün eşim ve annesine saydırıyorum. Eşimin annesi o kadar çok canımı acıttı ki.Eşime anlattığımda beni sakinleştirmeye çalışıyor güya ancak sanki annesinden taraf tutuyor gibi yada öfkem öyle büyükk ki.Yani anlayacağınız eşimle doğru düzgün paylaşamadım kardeşime de anlatamadım öyle kayınvaldeyle olan sorunlarımı pek anlatmam.Biraz sır küpüyümdür kendi adıma. Buraya da yazıp yazmama da kararsız kalmıştım.belki işe yarar içimde ki ateş hafifleer inşallah.Şimdi gelelim soruna. Normalde kayınvaldemle iyi geçiniriz 5 yıldır hiç bir kavgamız olmamıştır. Kırgınlıklar olmuştur ancak ne ben ne de o yüzümüze vurmamışızdır. Etraftanda imrenilerek bakılıyo.Hakkını yemeyeyim bana pek karışmaz ne işim olsa yardım eder.Buraya kadar her şey mükemmel.Herkesin bir iyi bir kötü yanı var etraf bizi herzaman iyi gördüğü için kayınvaldemim iyi davrandığı için bu ilişkinin iyi gittiğini zannediyolar.Ama kayınvaldemin bazen dengesiz laflarına ses çıkarmadımı kimse bilmiyo.
Bir hafta için de 2 olay öyle canımı acıttıki.Ben ailemden uzaktayım burada sadece 2 akrabam vGeçen hafta onları yemeğe çağırdım gündüzden de kayınvaldeme gündüz oğlum durmazsa sana bırakırım demiştim.Onun seve seve bakacağına eminim.İkinciye o tekrar aradı nasıl çocuk duruyomu diye ve akrabanın çoçukları bizimkinin gözüne parmağını sokarlar dedi akşama bakabilirim dedi.tabi bunu gülerek söylüyo.ben şakaya vurdum ses çıkarmadım.normal olarak kattım telefonu.
daha sonra biz yaz başı benım memlekette 1 hafta kaldık çocuk gelmemize 2 gün kala ateşlendi,düzeldi derken eve geldik bikaç gün sonra ağırlaştı doktora götürdük.sadece grip kötü bişey yok.ilaçlarını 1 hafta düzenli kullandım geçti. 1 hata sonra falanda bizim ki el ayak hastalığı çıkardı.poposunda pişik gibibaşladı ben pişik zannettim ağız yarası ellerde kollarda isilik gibi kırmızı lekeler oluştu.doktora götürdük mikrobik oldunu bulaşıcı olduğunu söledi merhemlerle hallediyoruz. dün kayınvaldeme gittik kırmızılıklar hafiflemişti.bu dediki okutmaya götüreyim. Götür dedim. geldiklerinde oğluna nazar değmiş dedi.bende son günlerde nerelere gittik diye düşünürken Ankaraya gitti ya orada değmiştir dedi.(Bu arada ankaralı olan benim.)Birden sinirim tavan yaptı sadece söylediğim orada biryere çıkmadüstelik.ık dedim.Olsun ilk defa görüyorlar dedi.Bu arada Ankaradan geldiğimiz 20 gün oluyo.Geldikten sonra düğüne,güne gitti çocuk hiçbi nazar değmedi burada 20 gün öncesi gittiği annanesinin evinde nazar değdi.Hastalığınn mikrobik olduğunu söylemişken böyle kendi hastalığın nedeni nazar nerede oldu Ankarada.O gece benim için hiç geçmedi dıştan normal dururken içimde yangınlar vardı ona karşı ama onun taraf,tavırları, konuşmaları hiç birşey olmamış gibi normaldi.Ben ki yaşadığım yerde kimsem olmamasına rağmen çocuğumu kıskanmadan her türlü işkenceleri göstere göstere sevmelerine ses çıkarmamışken,mikrop kapar nazar değer diye topluma çıkarmamazlık etmemişken böyle dengesiz lafları beni sinir ediyoooooooooooooooo. sevgili kocamın tek söylediği kafana takma 2 öpücük. douyum işte neyse yazınca biraz rahatettim