Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhabalar 17 aylık bir oğlum var anne sütü alıyor yemekte oyunlarla bir şekilde yiyiyor biberon kesinlikle tutmuyor daha doğrusu meyve suyu yada su olunca içiyor biberoonda ama süt içmiyor gecelerim çok kötü geçiyor ve sütüm iyiyce azaldı bazen sadece emip öyle bırakıyor ağzında tutuyor sabah en geç 7 de uyanıyor ve gündüz sadec 1 defa 1 saat uyuyr artık hortlak gibi geziyorum çok sıkıntıdayım artık sütten kesmek istiyorum yavaş yavaş hala 9 kilo bana bir önerisi olan varmı
canım yaaa...ne zordur halin.benim oğlumda 17 aylık ama emmiyor.geceden karnını doyuruyorum sabaha kadar uyuyor..gündüz güzel yemezse gece sana saldırır haliyle.bi şekilde öğün sayısını arttır.bazen tok tutsun diye yatmadan muhallebi yediriyorum.eğer aç yatarsa sabahın köründe kalkıyo ve emzirmediğim için kahvaltı hazırlıyorum
eziyet oluyo.. benim sorunumda pütürlü yutmaması hemen kusuyo !! deli oluyorum....diş çıkarma döneminde bi bıraktı pütürü şimdi çiğnemeyi bilmiyo
blendır çocuğu oldu :) bende yesinde nasıl yerse yesin diye blendırdan geçip yediriyorum.bakalım kaç ay daha sürücek..kilosuda ayına göre az..anne sütünü yine alsın aman sakın bırakma ama mutlaka tam doyacağı öğünleri olsun.özellikle uyumadan evvel..
herşey düz bir karın için
Kayıtlı Üye
Canım aynı beni anlatmışsın.Gce 6-7 kere kalkıyor.Gündüz halsiz ve uykusuz zor duruyorum ayakta.Oglum bugün 19. ayına girdi ve bugün hiç meme vermedim.Gce 1 kere çok aglarsa vericem.Ama kararlıyım.İnş. bu dnemi kolay atlatırım.Hem itahlarıda açılır benim ogluşta zorla yemek yşyor çünkü