Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası oğlumu kreşe vermek için erken mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Siz hangi şehirdesiniz kreş hangi semtte? Ve maliyeti size ne kadar...
Bir de çocuk kaş yaşında... Anlattıkların çok güzel..

Son düzenleme:
istanbul beylikdüzündeyim

kreşin aylık ücreti normalde 600 tl havuz yapım bakım firmamız var eşim kreşin havuzunun bakımını karşıladığı için bana 400 tl ye geldi şuan 33 aylık oldu
kreşi yeni satın almışlar onun için baştan aşağı okulu yenilemişler öğretmenler de değişti ilk hafta başka bir öğretmen bakıyordu ama memnun değildim sahiplerine 3 gün oldu kızımın
diş fırçası çantasından bile çıkmamış diye şikayette bulundum zaten her odada kamera var onlarda öğretmeni izlemeye almışlardı işini son verip yeni öğretmen başladı şimdi hergün kızıma soruyorum fırçalıyoruz diyor. hergün yaptıkları etkinliklerin resimlerini çekip face de yayınlıyorlar. bu arada benim kızım tuvaletini ilk başlarda pek söylemiyordu günde 3 takım kıyafet gönderiyordum artık bunuda aştık hiç kaçırmıyor. şimdilik menunum haftada 3 gün ingilizce öğretmeni ders veriyor ödev veriyor evde yapıyoruz şimdilik apple, watermelon, banana demeyi öğrendik günlük sporda yaptırıyorlarmış resimlerini çekip koymuşlar :) eğer böyle giderse 2-3 ay sonra haftada 5 güne çıkarıp işe başlıcam

Biz de İstanbul Yeni Levent te olacağız. Eylülden itibaren. Hafta da 5 gün olmak üzere yarın gün göndereceğim (yarım kısmı henüz net değil.) .
Sizin kreşinizin başka yerlerde şubesi var mı acaba, yoksa tek mi? Bana Kreşin varsa sitesini, yoksa var olan bilgilerini özel mesaj olarak gönderebilir misin?
Kusura bakma, annelik işte, çocuğu için en güzelini istiyor, önceden planlar yapmak , ortamını hazırlamak istiyor. Bütün bu sorular bu yüzden...

ben oyun grubu taraftarıyım, 3 gün birer saat yolluyorum .çok seviyor, iyi de bir yer durmadan etkinlik düzenliyorlar bir de örn. bu hafta yoga var.10 hzrn da çocuk yogası Muzipo çok güzel bri yer hem de dolu dolu programı var.ben her açıdan çok memnunumm çok da uygun fiyatlı bir yer.

merhaba şu an bu konu tam bana göre kızım 27 ci ayında ve açıkçası bizde kara kara düşünüyoruz . bugüne kadar annem ve kayınvalidem dönüşümlü baktılar ama çoğunlukta kayınvalidem. o bakınca mecbur benim evimde kalıyo ve artık çekilmez oldu. ve açıkçası bir çok konuda memnun değilim çocuğuma bakışından da bütün gün evlilik programı seyrediyo seyrettiyo eğitim yokkk oyun yokkkk . ve artık katlanamıyorum. hemen sokağımızın sonunda bir kreş var gördüm inceledim 2 öğretmene 4 öğrenci düşüyo
diyorum ki 2 yaş grubuna vereyim 3 gülğüne sonra eylülde de 3 yaşa geçecekler zaten benimkide eylül de nerdeyse 30 aylık olcak
sizce ne yapim

ben de seninle aynı durumdayım en sonunda yazdırdım kreşe. kızım çocuk görünce deli opluyor evde yalnız büyüyor anneanne babaanne sadece televizyonun başına dikiyor. çocuğa bya alıyorum resim defteri alıyorum üstü kirlenir diye vermiyorlar. çocuk bir şey öğrenemiyor. üstelik kendi annem gelince eşimle annem arasında kalmaktan, kaynana zaten sorun onunla uğraşmaktan psikolojim bozuldu aile hayatımız kalmadı. umarım kızım alışır. şimdi tek derdim o.

http://www.kadinlarkulubu.com/bakic...ese-baslayacak-anneler-buraya-toplanalim.html

burdan kreş deneyimlerimizi paylaşabiliriz. ben baktım kreş ile ilgili paylaşımlar kısa kalmış. hem karşılaştırma açısından da iyi olur.

Son düzenleme:
mrb benimde bir kızım var ben 18 aylıkkken kreşe vermek zorunda kaldım ama hiç sıkıntı çekmedik 15 gün içinde alıştı şimdi bana her sabah bay bay yapıyor gün içindede kamera ile izleyebiliyorum yemeğini yiyip yemediğini uyuyup uyumadığını vs sürekli glörebiliyorum şuanda kreşimizle mutluyuz umarım seninkide çabuk alışır

bu arada şuanda 22 aylık kızım

Son düzenleme:

Bakanlıkça konulan bir kamera yasağı var 3 yıldır.Kesin bir şekilde.Hiç bir veli izleyemiyor artık ..Yasak yani..Siz nasıl izleyebiliyorsunuz ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bence ereken değil okulda çoçukların arasında çok çabuk gelişim gösteriyor çocuklar ve okula giden çocukla gitmeyen arasında büyük fark oluyor biz Kukla anaokulunu tercih ettik ve çok memnunuz bakıcıya göre fiyat olarakta çok daha ekonomik ve güvenli oldu bizim için sizede tavsiye edebilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…