Zaman zaman aklım sizde kalıyor umarım zaman cabucak gelsin keske elimizden fazlasi gelse maalesefhayır konuşmadım. konuşamam zaten artık gelene kadar bende arayamam bu saatten sonra mhkeme de görüşeceğiz kendisiyle artık
evlerini biliyorum ama malesef böyle olmuyor işte. çocukla ayrılan anneler daha iyi anlar bilir bu durumu. kaarşıdaki insan insan olmayınca malesef kapısına da gitsem göstermez ki göstermeyecek zaten gitmem de kapısı onların olsun ben en orunu atlatıyorum bu yılın. onunda istediği ayağına gitmem zaten
Kadın çocuğun nerede olduğunu bilmiyor yazmış dwfalarcaBir tanıdık arkadaş vs yokmu gidip baksa sizin için belki dışarı çıkarken vs bir foto veya video alabilir. Sizin durumunuza biri benden bunu istese nöbet tutardım valla
Ne saldırıyorsun ya hayrola. Önce okuduğunu anla . Alıntı yaptığım yorumda evini biliyorum yazmış. Öf bitmediniz bu ne saldirganlik. Millete saldırınca prim falan mı yapıyorsun tatmin mi oluyorsun. İnsan gibi yorum yapmak zormuKadın çocuğun nerede olduğunu bilmiyor yazmış dwfalarca
Sizin için ayrı, çocuğunuz için ayrı üzüldüm.evlerini biliyorum ama malesef böyle olmuyor işte. çocukla ayrılan anneler daha iyi anlar bilir bu durumu. kaarşıdaki insan insan olmayınca malesef kapısına da gitsem göstermez ki göstermeyecek zaten gitmem de kapısı onların olsun ben en orunu atlatıyorum bu yılın. onunda istediği ayağına gitmem zaten
Saldırganlık mı? Okuduğunu anlamaktan aciz bir kul. Haddini bil ve uza.Ne saldırıyorsun ya hayrola. Önce okuduğunu anla . Alıntı yaptığım yorumda evini biliyorum yazmış. Öf bitmediniz bu ne saldirganlik. Millete saldırınca prim falan mı yapıyorsun tatmin mi oluyorsun. İnsan gibi yorum yapmak zormu
Ya aynen öyle. Hatasını anlayıp özür dilemekten aciz bir canlı . Sen uza ben sana laf attimmi haddini bil saygısız. Millete salça olma .Terbiye yoksunu . Hadi bugünde birine salça oldun görev tamam rahat uyuSaldırganlık mı? Okuduğunu anlamaktan aciz bir kul. Haddini bil ve uza.
Bi gün daha bitti efsa, mahkeme öncesi konu aç ne kadar enerjimiz varsa gönderelim avcunu yalasın dağ ayısı.hayır konuşmadım. konuşamam zaten artık gelene kadar bende arayamam bu saatten sonra mhkeme de görüşeceğiz kendisiyle artık
4 yaş çococuğa bir ay çok uzun bir süre. O kararı veren hakim hayatımda çocuk görmedi herhaldeşikayet etme hakkım yok mahkeme kararı hak talep edemiyorum velayet bende olduğu için. onlar şu an mahkemenin verdiği hakkı kullanıyor size göstermeyebilirler dedi avukat velayet bizde olduğu için tekrar kişisel görüş isteme hakkımız yok ded. günün belirli bir saati görüş isteyelim dedim
baba işte. oyun babası. sağlığı eğitimi hiç bir şeyi umrunda değil ama baba4 yaş çococuğa bir ay çok uzun bir süre. O kararı veren hakim hayatımda çocuk görmedi herhalde
o kadar güzel insanlarsınız ki bazı kişiler anlamasa da burada yazılan çoğu kelime insana bir nebzede olsa umut oluyor. ailene arkadaşlarına dile gitremediklerini yazıyorsun buraya belkide. şu süreçte şu kelimler ilaç gibi Allah hepinizden razı olsunBugün 5 gün kaldı.
Yarın 4 gün kalmış olacak kavuşmaniza
Dileriz sağlığı yerindedir kuzunuzun
Sizi üzmek için çocuğunu harcıyor. Vicdansız adam.bende bunu anlatmaya çalıştım. aramasan bile ppat diye 15 gün alma dedim. 1 hafta al sonra 2 hafta sonra yine 1 hafta al ya da tatil zamanlarında hem ona hem çocuğa da oluru buydu ama yok insan yok karşımda en acısı bu
Avukata sormuş ama bir şey yapamazlarmış. Konu sahibinin beklemekten başka çaresi yok yaniYahu bence bir anneye boyle velayet gibi sikintili bir surecte
Cocugunun nerede oldugunu bilmeme
15 gun telefonla gorusturmeme gibi seyleri yasatmanin bir yaptirimi vardir, yoksa da bence mahkeme konusu edilmesi gerekir en azindan hakimde kanaat olusturur.
Bu arada azicik kaldi Efsa kardesim, sariliyorum sana
Hayir demeye calistigim bu degil, ortak velayet soz konusuyken zaten yapamaz ben de biliyorum.Avukata sormuş ama bir şey yapamazlarmış. Konu sahibinin beklemekten başka çaresi yok yani
görüşecek elbette babasıdır ama 15 gün pat diye anneyle iletişim kesmek vicdansızlıktır. anlatmaya çalıştğım buydu hatta daha fazlasydı ama kimi anlamak istedi kimi yanlış anladı herkesin canı sağ olsun. ağlıyorum ders çalışıyorum derken öldürmeye çalışıyorum günleri ama Allah büyüktür asla bu yanlarına kalmayacakNe yalan söyleyeyim konuyu ilk okudugumda hakkiniza girdim, abarttiginizi düşündüm, babası ya dedim, çocuk çok küçük elbet arar dayanamaz, kadincagiz paniklemis abartıyor dedim. Kusuruma bakmayın aklımdan geçirmiş dahi olsam olumsuz düşündüm hakkınızda. Ama şimdi,
Takip ediyorum gün gün. Haber alsanız içime su serpilecek, hala serpilemedi. İnşallah az kaldı. Ya sabır ya selamet. Az kaldı kardeşim.
Dualarimdasiniz.