merhabalar 15 bucuk aylik oglum var. cok hareketli bir cocuk, ilgi alanlari kapilar, cekmeceler, buzdolabi kapagi gibi, dolap kapaklari.. bir de ses cikaran her seyi cok seviyor. ornegin oyuncak arabalari ile onceden oynarken simdi firlatiyor evin her yerine. ornegin oyuncak arabyi ben suruyorum o da karsilik veriyor ama maximum 3 kez birbirimize arabayi gonderiyoruz sonra firlatiyor. topu da cok seviyor ama firlatiyor cikan ses hosuna gidiyor. bebegim dogmadan once kitaplar, setler (ilk kelimelerim) almistim. ama hicbirini yapamiyoruz. kitap okuyamiyorum. gerci benim hatam daha cok kucukken kitap okuyabilirdim ona ama ilk 6 ay kolikti zaten sonrasinda da zor bir bebek oldu hep. etkinlik yapmak istiyorum ama konsantre yok
kocaman kalin kapakli buyuk resimli kitabi aciyorum o kapatiyor istemiyor. resimlere bakmiyor bile. ben ogretmenim ama cocuguma faydam dokunmuyor hic
sosyal medyadan etkilenmeyeyim diyorum, yani her cocuk kendine ozgudur tabi ama ayni yastaki bebelerle anneleri kitaplar okuyor etkinlikler yapabiliyor.acaba benim cocugumda mi problem var diye dusunmeye basladim dikkat eksikligi gibi..