- 21 Ocak 2018
- 8.381
- 20.671
- 348
- 32
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Allah yardimciniz olsun biz cok fayda gördük bizde hafif belirtiler var ama gelisme gosterdi bir ay oldu henuzEğitim görsun diye aldık .maddi olarak özele yetemezdik malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimciniz olsun biz cok fayda gördük bizde hafif belirtiler var ama gelisme gosterdi bir ay oldu henuzEğitim görsun diye aldık .maddi olarak özele yetemezdik malesef
Otuzim degil bizimkisinde otizme yatkinlik dedielr zaten biz hic anlamamistik yaramaz ve inatci diyip geciyorduk neyse ozel egitimde bir ay oldu ikinci aya basladik haftada iki ders bizde evde uyguluyoruz guzel gelisme gosterdi komut almada hic sikintimiz kalmadi kelime daarcigi genisledi farkli olani bulma sira bekleme bu tarz seyler goruyor hepsini ogreniyor iliski kurmadada iyi dikkat dahinikligina calisiyoruz ama faydali yani. Benimkinde ekolali var sadece o konuda pek ilerleme kaydedemedik onu konuscam paikeatrisimizle ne yapmaliyiz dil terapisimi alalim diye. Bu sekildeOtizm derecesi az mı?
Eğer oğlumda otizm olsaydı alırdım ben raporu,sonuçta uzun bir eğitim dönemi gerekiyor ama dercesi az ise tabi ki almamaya değer
Nasıl gidiyor gelişme gozlemliyormusunuz?
Canım peki şey imkanın yok mu meselaŞuan randevu alıyorumfarklı bır psikiyatriye son onayı ondan alıyoruz sanırım sağlık kurulu gönderdi.bu raporla gidiceksin dedi
Rapor için erken değil mi en azından 5 yaş beklense iyi olurdu sanki benim görüşüm 3 yaş sendromu bilmem ne sendromu var her çocuk farklıKonuşma eğitimi alacak o kesin hiperaktivite için de alır sanırım .oğlum hiç konuşmuyor değil konuşuyor ama biz dialog kuramiyoruz onunla evdeyken herşey biraz daha yolunda ama dışarda beni sanki duymuyoreğer konuşması çözülürse ben kendime güveniyorum onu her türlü sözümü dinletirim .dialog kuramadimiz için beni dinlemiyor.wc eğitimi verdiğim 1 hafta sürdü beni zorlamadi ama şimdi istediği bişi olmasa kıyameti koparıyor kendini yerlere atiyor
Rapordan o kadar endişe etmeyin , önemli olan oglunuzun sağlığı . Hatırladığım kadaria evde de problemler vardı onları minimum düzeyde tutmaya çalışın , yansıtmayın. Güzel şeyler olur umarımKeşke olsa o raporu çıkarmaz herşeyi özelde hallederdim .zaten kiraciyiz bir kişi çalısiyor eşim asgari ücretin bı tık üstü alıyor .hepsi bu yani .yoksa ben istemezdim böyle olmasını.coguga bakicak olan olsa bı dkka durmaz bende çalışırdım ama yok işte
Psikoloğa da goturün. O daha iyi anlar . Çocuk ergen uzmanına. Ankarada iseniz isim tavsiye edebilirim baya uzman biriBır psikiyatriye daha gorucek onu .randevu alıcam bakalım o ne diyicek
Aradım randevu bulamadım yine yarın hastaneyi aricam eğer randevusuz kabul ederlerse çocuk psikiyatriye busefer farklı bı doktora götürucm zaten.malesef Ankara'da değilim adana da yasiyorumPsikoloğa da goturün. O daha iyi anlar . Çocuk ergen uzmanına. Ankarada iseniz isim tavsiye edebilirim baya uzman biri
İnşallahRapordan o kadar endişe etmeyin , önemli olan oglunuzun sağlığı . Hatırladığım kadaria evde de problemler vardı onları minimum düzeyde tutmaya çalışın , yansıtmayın. Güzel şeyler olur umarım
Okul yaşi geldi bu yıl toparlayıp anaokuluna gitmesini istiyorum nekadar erken okadar iyiRapor için erken değil mi en azından 5 yaş beklense iyi olurdu sanki benim görüşüm 3 yaş sendromu bilmem ne sendromu var her çocuk farklı
Soracağım gücüm yeterse elimden gelen herşeyi yaparım yeterki iyi olsun .zaten herşey çocuklarimiz içinCanım peki şey imkanın yok mu mesela
Devlet haftalık 2 saat veriyorsa 2 saati de sen karşılasan cebinden her hafta olmasa bile mesela 2 haftada bir ekstradan göndersen,çünkü ilk etapta ne kadar yoğun olursa o kadar iyi...yani elinden ne geliyorsa yap 1 saat ekstra bile birşeydir
Elinde oldukça yap bunu
Darısı bize Allah sağlık sıhhat versin çocuklarımızaAllah yardimciniz olsun biz cok fayda gördük bizde hafif belirtiler var ama gelisme gosterdi bir ay oldu henuz
Öğretmen, doktor, avukat ve daha niceleri oluyor. Memur olmaya da engel değil polislikte sağlık kurulu raporu alınıyor ama ‘güncel’ sağlık raporunda yer almazsa yani çocuğunuz 20 yaşındayken hiperaktivite raporu yoksa engel olmaz. Ve tekrar ediyorum bu raporlar çocuğunuz eğitim ile daha iyi bir hale geldiğinde kaldırılıyor.![]()
Küçük canım okula yazdırdım uyum sağlayamadı yaşıtları öyle değildi benimki koşturdu başka sınıfa .hernekadar zor olsada bazı şeyleri kabullenmek zorundayız .yoksa bir gelişme kaydedemeyiz .nekadar erken tedavi okadar iyi olurYa canim daha çok küçük o
Hastaneye değil, ozel klinik oluyor oraya göturün. Psikoloğa götürdunuz mü,oyun trrapisi falan. Once onu bi denwyinAradım randevu bulamadım yine yarın hastaneyi aricam eğer randevusuz kabul ederlerse çocuk psikiyatriye busefer farklı bı doktora götürucm zaten.malesef Ankara'da değilim adana da yasiyorum
Ben ergen ve ruh sağlığı psikiyatr gördüm ama çocuk psikolog görmedim hiç açıkçası .çocuk gelişim uzmanıda gördü ona oyunlar oynattı .sonra tekrar psikiyatriyeHastaneye değil, ozel klinik oluyor oraya göturün. Psikoloğa götürdunuz mü,oyun trrapisi falan. Once onu bi denwyin
Çok teşekkür ederimSen elinden geleni yapan iyi bir annesin.
Oğlun alacağı desteklerle inan ki çok iyi ilerleme kaydedecek. Ne güzel senin gibi bu işin peşini bırakmayan bir annesi var.
Varsın Polis olmasın iyi bir evlat,iyi bir insan olsun. O zaman iyi bir meslek de seçer iyi yerlere de gelir. Önemli olan sağlığı..
Benim kızım 2015li pandemiden anaokuluna gidemedi bu sene 1e başladı. Amcamın oğlu öğretmen rapor alıp isterseniz anaokuluna verin dedi rapor ilerde karşısına çıkarsa dedik hallederiz kaldırırız raporu sonra tarzında konuştu ama ben guvenemedim 1e başlattık. Oluyor demekki tanıdık oldumu aradaDaha önce konular açtım oğlum anaokulunda uyum saglayamiyor . psikiyatri tanıya hiperaktif ve dikkat bozukluğu yazmışdi.bugun sağlık kuruluna gittim konuşma için rapor psikiyatri yonlendirmisti beni .aldım raporu tekrar psikiyatriye yönlendirdi ..bu rapor ilerde karşına cikarmi dedim evet dedi polislik doktorluk falan durumunda .eğer ben yanlış anlamadiysam polis olamaz heralde ilerde .bilen beni aydınlatsın .başka çarem kalmadı.cocugumun hiperaktif olduğundan emin değildim sadece bı kağıt parcasinda gördüm .çok zor bı çocuk evdeyken öyle böyle anlasabiliyoruz ama dışardayken tam bir facia . tanımadığm insanlar Allah yardımcın olsun diyor .aslında moralim çok bozuk kızlar keşke buna hiç gerek kalmasaydi .yapacak bisiyim kalmadı.eger eğitim görmezse ilerde yine uyum sağlayamıyor diye okuldan gönderilecek ben bunun yaşanmasını istemiyorum . beni biraz rahatlatirmisiniz .başına aynı şey gelipte çocuğu eğitimden sonra düzelen varmı ?
Araştırma hastanesi sağlık kurulundan aldığım rapor cözger raporu