- 6 Ocak 2022
- 180
- -33
- 30
Cok teşekkür ederim canim allah razi olsun sagolasinGelişmeleri bizimle de paylaşın geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim canim allah razi olsun sagolasinGelişmeleri bizimle de paylaşın geçmiş olsun
Neden sürekli tekrar ediyorsun kendini.Gule gule daha yazma bana ok bana ayrilan surenin sonuna geldim baska formatlarda gorusmek uzere bys aglayarak YAZIYORUM GOZ YASIM PIT
Sanirim evet cok yüz verdik her dedigi oldu pedagog da oyle dedi ipler cocukda dedi
Bilerek cok cocukca bise yazmisin ya gule gule die ben mesajlari uzun uzun degil tek tek atmayi seviyorum varmi diceginNeden sürekli tekrar ediyorsun kendini.
Farkındaysan bundan önce 2 kez yazdın cevap vermedim.
Gule gule daha yazma bana ok bana ayrilan surenin sonuna geldim baska formatlarda gorusmek uzere bys aglayarak YAZIYORUM GOZ YASIM PIT
Sanirim evet cok yüz verdik her dedigi oldu pedagog da oyle dedi ipler cocukda dedi
Mune seni gönderene daladar devam edebiliriz sıkıntı yok.Bilerek cok cocukca bise yazmisin ya gule gule die ben mesajlari uzun uzun degil tek tek atmayi seviyorum varmi dicegin
Uyku soyle soylim sabaha kadar bagirarak uyaniyor gece kacta yatarsa yatsin ciglik cigliga neden bilmiyorum ama cok üzülüyorum içim parçalanıyorDengeli olmaniz lazim
Onun tercihlerine saygı duyun. Pirasa sevmiyorsa ispanak yapin. Alternatifiniz cips degil baska bir yemek olsun.
Bez bağlanmak istemiyorsa tuvalet egitimine hazir olabilir.
Uyku konusunda da cocugu uykusuz birakarak duzene sokacaksiniz. Gerekirse gunduz uyutmayin, aksam erken yatirin
Uyku soyle soylim sabaha kadar bagirarak uyaniyor gece kacta yatarsa yatsin ciglik cigliga neden bilmiyorum ama cok üzülüyorum içim parçalanıyor
2 buçuk yaşındaN diyim 28 aylik 2 yas 6 aylikmi demem lazimdi
Sen ne dion be benim sukur kocam dunyalar iyisi adamdir .. gondersin cok sıkıntı degil umurumda bilem degil sana yazik cocuk gibisin gonderilsem ne olacak mendil alip aglarim bak:) muhattap olma benle gonderilene kadar bys cinim :)))))Mune seni gönderene daladar devam edebiliriz sıkıntı yok.
İstersen kocanın sana böyle konuşmasından bahsedelim.
Belli ki etkilenmiştim gelip burada yapmaya çalışıyorsun.
Yazık
Kocanin asker arkadaşı gibi sana konuşmasından artık rahatsız değilsin normaldir sende öyle konuşuyorsun.Sen ne dion be benim sukur kocam dunyalar iyisi adamdir .. gondersin cok sıkıntı degil umurumda bilem degil sana yazik cocuk gibisin gonderilsem ne olacak mendil alip aglarim bak:) muhattap olma benle gonderilene kadar bys cinim :)))))
Kardes ben hep boyle dik bir insanim adamina gore yani esim boyle yapsa onada ayni sekil cevabini alir benden evet ortak kullaniyoruz birazdan gidecem agliyorum bak suan :) esim bana asla asla saygisizlik edemez cesaret edemez ona bikere sen neden benle muhattapsin bak isine gelince cok terbiyeli teşekkür eden bir tipdin ne oldu zoruna gitti demi hadi isine bak isine suan gozlerim sel ağlıyorum :))Kocanin asker arkadaşı gibi sana konuşmasından artık rahatsız değilsin normaldir sende öyle konuşuyorsun.
Dünya iyisi tanımın yorumlarından belli oluyor iyi kötü kavramın kalmamış yazık.
Senin gibi oyyy kiyamam acimismis ordan atan sensin ben takir takir yaziom lafimi cekinmeden klavye delikanlisi
Aynen çocuğumda aynen boyle benim gibi olsun kimsye kendini yedirmesin kedi gibi ordan mesaj begenmemeyle olmuyor yazacak bisi bulamadi aciyom dio :) kimbilir sen ne acinacak haldesin vay anam vay
Hâlâ uslubumu bozmadan sana cevap verebiliyorum çok şükür.Kardes ben hep boyle dik bir insanim adamina gore yani esim boyle yapsa onada ayni sekil cevabini alir benden evet ortak kullaniyoruz birazdan gidecem agliyorum bak suan :) esim bana asla asla saygisizlik edemez cesaret edemez ona bikere sen neden benle muhattapsin bak isine gelince cok terbiyeli teşekkür eden bir tipdin ne oldu zoruna gitti demi hadi isine bak isine suan gozlerim sel ağlıyorum :))
Bir yorumunda yazmışsın ya konu seks olunca duramiyom napim minik ama isler kesat die :)))))bana laf yetsdrcegine kesat isleri duzeltmene bak anlıyorum seni artik daha iyi anlıyorum haklisn bisi demiyorum hadi by:)Hâlâ uslubumu bozmadan sana cevap verebiliyorum çok şükür.
Her kesimden insanla muhattap olabilirim şekilde göründüğü gibi.
Zoruma gitti için değil buraya konu açmışsın benim de çok şükür bilgil deneyiyim var ve gayet ise yarar cevaplar verdim.
Bu cevapların karşılığını almak benim de hakkım.
Şuan işim sagliksiz büyüyen çocuklar ve buradayım.
Sangana ister cips ister kola ister kizartma verim cocuk benden cikti derdi senimi gerdi anam :) su seks isleri duskunsun ya isine bak isine :)Şu konusma şekline bakın ya.
Sen ne diyor be.
Sen yazma be.
Sana ne be.
Ne yaptığını bilmiyor 2-3 yaşında bebeği sağlıksız besliyor
Şurada insan olan insanlar üzülüp yardımcı oluyor.
Birde hakaret ediyor.
Bilmiyorum anneliği de madem anlayalım.
Kötü insanım de anlayalım.
Ben mükemmellim hiç sorunum da yok buraya konu açmadım der gibi cevap veriyor birde.
İnsanlarda yüz kalmamış ya.
Bebeğe cips kola vermeyi savunuyor çene kası gelisecekmis.
Git sen ye de sus biraz belki kasın gelişir.
Anlatmaya çalışıyoruz sen ogretmensin diyor evet öğretmenim ileride umarım böyle velilerle uğraşmam.
İşler düzeldi merak etme regl bittiBir yorumunda yazmışsın ya konu seks olunca duramiyom napim minik ama isler kesat die :)))))bana laf yetsdrcegine kesat isleri duzeltmene bak anlıyorum seni artik daha iyi anlıyorum haklisn bisi demiyorum hadi by:)
Insan sensin ya :) ay aci cocuguma lutfenSen git çocuğunun haline yan banane ya
Çocuğa kıyamıyor yazıyoruz ama anlayacak insan yokki laf anlatalim
Seks işine sevismeye bayılırımSangana ister cips ister kola ister kizartma verim cocuk benden cikti derdi senimi gerdi anam :) su seks isleri duskunsun ya isine bak isine :)