Oglumla aramda bag olmamasi sorunsali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşler düzeldi merak etme regl bitti 🥳
Çok şükür kocam da mutlu etmesini biliyor buradaki kadınlar bilir 🥰
Seks severim her kadının orgazm olmaya hakkı var olamayınca konu sahibesi gibi başka şeylere sarıyor yazık.
Bu saatte benle muhattap olma kesat isini duzelt burdaa en mahremini konusan insanla muhttap olmak istemiyorum yatak odamimi izlion benim :)

Bu saatte benle muhattap olma kesat isini duzelt burdaa en mahremini konusan insanla muhttap olmak istemiyorum yatak odamimi izlion benim :)
Bence çip yedirmekten daha faydalı seks.
Bence bunu konuşalım.
Ben işimi düzelttim merak etme rahatladim.
Keşke sende bıraz rahatlasaydin çocuklara faydan olabilirdi.

İşler düzeldi merak etme regl bitti 🥳
Çok şükür kocam da mutlu etmesini biliyor buradaki kadınlar bilir 🥰
Seks severim her kadının orgazm olmaya hakkı var olamayınca konu sahibesi gibi başka şeylere sarıyor yazık.
Neye sarmisim lan adam akilli konus ben burda evladimla ilgili bise sordum gerekli yanıtıda aldim yazma bana muhattap olma a guruun varsa

Bence çip yedirmekten daha faydalı seks.
Bence bunu konuşalım.
Ben işimi düzelttim merak etme rahatladim.
Keşke sende bıraz rahatlasaydin çocuklara faydan olabilirdi.
Simdi buraya oyle bise yaZarimki rahatlatan yok rahatlatsana yatak odami izlion ya bana daha fazla yazma

Yahu seviştim diyorum daha ne yapayım adamı mı sömüreyim 😂
O yorumu geçen hafta regl iken yazmıştım çoktan hallettik o işi merak etme 🥳
Bana ne kizim senin s..gn ne baglar beni ben sana diomki saat bu saat olmus sende duskunsun ya o ise yallah herifin yanina sarma bana diom kapis:)

Bana ne kizim senin s..gn ne baglar beni ben sana diomki saat bu saat olmus sende duskunsun ya o ise yallah herifin yanina sarma bana diom kapis:)
Kocamı uyuttum keyif yapıyorum o yüzden gidemem 🥳
Madem bağlamıyor benim sevismem seni ilk sen yazdın yazmasaydin.
Sakladigim bişey olsa seks konuşmam ama yaram yok saklamam konusuruz sabaha kadar.

Kocamı uyuttum keyif yapıyorum o yüzden gidemem 🥳
Madem bağlamıyor benim sevismem seni ilk sen yazdın yazmasaydin.
Sakladigim bişey olsa seks konuşmam ama yaram yok saklamam konusuruz sabaha kadar.
Aa kimden ogrendim eskileri acip yazmayi az evvel ne demistim az gururun onurun varsa yazma bana senin a..ni konusacak degilim bi dusundum bak ogurdum suan :) hadi bys cnim baska kapiya terbiyeli saygi timsali kadin hic gülecem yoktu guldum sesli :)

Aa kimden ogrendim eskileri acip yazmayi az evvel ne demistim az gururun onurun varsa yazma bana senin a..ni konusacak degilim bi dusundum bak ogurdum suan :) hadi bys cnim baska kapiya terbiyeli saygi timsali kadin hic gülecem yoktu guldum sesli :)
Benim saklayacak biseyim yok istersen konuşabiliriz
Madem miden almıyor girip bakmasaydin seks gunluklerime🥳

Benim saklayacak biseyim yok istersen konuşabiliriz
Madem miden almıyor girip bakmasaydin seks gunluklerime🥳
Senin yaptigini yaptim banane sen namindan isine gucune bak saygili kadin bu kadar derine in seyini cikar demedik o acidan midem bulanıyor:) yazma bana diom hala neden yazion canin sıkılıyor belli ki bana sarion

Senin yaptigini yaptim banane sen namindan isine gucune bak saygili kadin bu kadar derine in seyini cikar demedik o acidan midem bulanıyor:) yazma bana diom hala neden yazion canin sıkılıyor belli ki bana sarion
Sahuru bekliyorum sen çıktın karşıma 🤭
Yiğidin mali meydana olurmuş bu kadar dert etme benim sevismemi.
Bı mide hapı al bulantı kolay kolay geçmez.

Sahuru bekliyorum sen çıktın karşıma 🤭
Yiğidin mali meydana olurmuş bu kadar dert etme benim sevismemi.
Bı mide hapı al bulantı kolay kolay geçmez.
Sen kadindin kadinin malı meydanda olmaz erkek adamin mali meydan da olur cok meydana acip gezme farkli algilanirsin hadi baska kapiya baska namı meydanda olan kariyla isim olmaz edep edep :)

Sen kadindin kadinin malı meydanda olmaz erkek adamin mali meydan da olur cok meydana acip gezme farkli algilanirsin hadi baska kapiya baska namı meydanda olan kariyla isim olmaz edep edep :)
Kadın erkek ayrımcılığına karşıyım.
Erkekler açsın gezsin biz saklayalım oldu.
Benim neyim eksik çok şükür tastamam.
Boyle şeyleri düşünme çocuklarında etkilenir.
Bilinçli ol ki çocukların da bilinçli bireyler olsun.

Kadın erkek ayrımcılığına karşıyım.
Erkekler açsın gezsin biz saklayalım oldu.
Benim neyim eksik çok şükür tastamam.
Boyle şeyleri düşünme çocuklarında etkilenir.
Bilinçli ol ki çocukların da bilinçli bireyler olsun.
Tabiki karşıyım ama bir kadin şeyini acip gezmemeli senin malin meydan da imis orasi gezebilirsin orasi beni baglamaz yarin bir acda gezsene :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X