Her çocuk özeldirbu filmi izleyin.
Her Çocuk Özeldir - Taare Zameen Par
ilaç kullanmasın aşırı aşırı boyuttaysa bilemicem ama kardeşim disleksiydi
ters resimyapardı harfleri ters yazardı
annem bıkmadan usanmadan çalıştırdı
şimdi doktor oldu sayılır bu dönem bitince doktor olacak inşallah:)
darısı konu sahibi arkadşaımızın çocuğuna:))benim de eşimin abisi disleksiymiş ama o zamanlar bilmiyorlar tabi, çocuğa anlamıyor muamelesi yapmışlar, şu an 38 yaşında uzman çocuk doktoru :)
kardeşinizin de doktor olacağını görünce yazmak istedim, bu alanda yetenekliler demek ki :)
Harfleri ters yazmasi yani sanki aynadan yansiyormus gibi yazmasi disleksi belirtisi.benim kızımdada var mesela bugün öğretmen ödev vermedi dicekken öğretmen yarın ödev vermedi diyor.dediğiniz gibi önce sonrayıda karıştırıyor.ama akıllı bi çocuk öğrenmede sıkıntı yaşamıyoruz.diskleksi olabilirmi.1.sınıftada ters yazardı bazen harfleri.
darısı konu sahibi arkadşaımızın çocuğuna:))
Ay maşallah çok sevindim ya benide rahatlattınız bana zaten ilaç yazmıştı ben vermedim.bende bi umıtluyum çok Zeki'ler de olurmuş.sanki çok farklı çalışıyo çr beyni oğlumun çok çalıştırırsam üstesinden geliriz belkide peki Nasıldı dersleriilaç kullanmasın aşırı aşırı boyuttaysa bilemicem ama kardeşim disleksiydi
ters resimyapardı harfleri ters yazardı
annem bıkmadan usanmadan çalıştırdı
şimdi doktor oldu sayılır bu dönem bitince doktor olacak inşallah:)
Çok teşekkür ederim ya inşallah bi ağlamaklı oldum ilaç vericekmi hiç konuşmadık bidahaki hafta gidicem arkadaşımda diyorki hem disleksi öğrenme güçlükğü hem konuşma bozukluğu bence ileri zeka olabilir dedi bol bol çalışıcam artıkamin, inşallah,
artık aileler çok daha bilinçli, eminim başarılı olacaktır.
Ay inşallah bi kaç kişi oğlum için çok büyük Ada'm olucak ben anlarım demişti Mutlu Mesut olsunda.inşallah doktorda olur yavrum çok stres yapıyo okulda tırnak etlerini soyuyordarısı konu sahibi arkadşaımızın çocuğuna:))
Ya sormayın ilk Zaman'lar ne çok bağırıyordum yaz hadi oku hadi şimdi hiç zorlamıyorum.çünkü isteyerek yapmıyorbenim de eşimin abisi disleksiymiş ama o zamanlar bilmiyorlar tabi, çocuğa anlamıyor muamelesi yapmışlar, şu an 38 yaşında uzman çocuk doktoru :)
kardeşinizin de doktor olacağını görünce yazmak istedim, bu alanda yetenekliler demek ki :)
Evet ya anne diyo biraz öncemi gidicez diyo yok diyorum biraz sonra yada 6ile 9u karıştırıyor daha birsürü şey ya beyin ne acayip gerçektenbenim kızımdada var mesela bugün öğretmen ödev vermedi dicekken öğretmen yarın ödev vermedi diyor.dediğiniz gibi önce sonrayıda karıştırıyor.ama akıllı bi çocuk öğrenmede sıkıntı yaşamıyoruz.diskleksi olabilirmi.1.sınıftada ters yazardı bazen harfleri.
Evet ama daha yeni anladım.çok üzülüyorum başkalarıyla kıyaslanınca stres olup üzülünce of inşallah okur yavrumHer çocuk özeldirAamir khan
Harika bir filmdir izleyin bence de
İlk baş verdi ilaç daha neyi var anlamadan ben almadım ilacı.haftaya gidicez konuşmaya.evet bol sabırBi yakiniminda oğlu öyleydi. Çocuklarla uyum sağlamada güçlük çekerdi.ck güzel yazı yazardı tabi bakarak. Baştan hiç ilgisi yoktu günlerce saatlerce çalıştırıldı yazamazdi okuyamazdi. Şimdi öyle güzel yaziyoki :) ilaç duymadim ama. Sabır gerekli biraz