Merhaba benim kizimda disleksi 7 .5 yasinda ikinci sinifa gecti.Ben de ilkokula basladigindan bir kac ay sonra suphelendim cunku sinifin gerisinde kalabilecek kapasitede bir cocuk degildi hic ogretmene bile soylemeden goturdum gereken testi yaptirdim olabilirde olmayabilirde dediler.Buna ragmen sirf disleksililere egitim veren bir yerde derslere basladik zaman icinde disleksi oldugu kesinlesti niye derseniz okumayi yazmayi yeni ogrenen bir cocuk dislektik benzerlikler gosterebiliyor ama sene sonunda bunlar kalmamali artik.Benim kizimdaki okumada sorun bakmadan yazabilirken bakarak yazmak cok zor onun icin okumasi lazim.Bazi kelimeleri kolay okurken bazilarini yarisini tersten okuyor mesela emre yerine mere ve yerine ev kelime sonlarini uydurma cok fazla bastaki harfi gormeme gibi.Konu sahibi seni cok iyi anliyorum kabus gibi bir seneydi cocuk aglar mutsuz ben umutsuz herkesin yarim saatte yaptigi odevler bizde saatler surer tukenirdik..Yapacak bir sey yok hala dogru duzgun yol alamadik okumada cunku sevmiyor sevki cok kiriliyor artik oyuna dokuyorum hrrseyi bikmadan usanmadan mucadele etmekten baska yolumuz yok onlar mutsuz olmasin yeterki canlari sag olsun umarim ben de bir gun buraya herkes gibi okuyor diye yazarim insallah sende