canım aynnım sidikli aynımm daha dün hamileliğini ilk öğrendiğimizdeki sevincimiz sonraları sana mandallar almam takmam(annadın sen onu)
topraammınn doğuşu nasılda çabucak geçivermiş zaman Allaahım daha çok uzun yaşlarını göstersin inşalhh canım seni çok seviyorum....
bu arada selinciğimm bu pazar sınava girecek dualarını eksik etme sakın.levo ya saygılar topraama gıdısından öpücük...
Ayn sen bana bunu hep yapıyorsun biliyorsun demisenağlama
her yazında salya sümük ağlatıyorsun beni :gitme:senağlama
Annelik böyle birşeymi gerçekten böyle hissetemek böyle dugulanmak
böyle gurur duymak mı onunla senağlama Allah ben dahil herkese yaşatsın bu güzel duyguyu işallah:Saruboceq:
Rabbim Toprak Arası sizlere bağışlasın :Saruboceq:bahtı açık ömrü uzun olsun :Saruboceq:benim için uzun uzun öp olurmu:kedi:
Ayn canım, ilk okuduğumda cevap yazamadım sanırım duygulandım, duygularımı ifade etmekte zorlandım. Allah bağışlasın, mutluluğunuz daim olsun inşallah ve her şey ama her şey gönlünce hayırlısı olsun. sizi çok öpüyorum
İnanın içli içli ağladım okurken ve karnımdaki 20 haftalık miniğime olan özlemim kat kat arttı sizin sözlerinizden sonra... Bebeğimin müjdesini aldığım günden beri doğum hikayeleri okuyorum ama sizin anlattıklarınızı resmen yanınızdaymışım gibi yaşadım. Sanki o asansörde sizinle ben de kaldım, sanki ameliyat gününüzde yatağınızdan tek başınıza kalkmaya çalışırken yanınızda, bir şey olursa kolunuzdan tutarım diye ben de durdum...
Benim de "Güneş"im sağ salim kucağıma gelir ve ben de güzel anılarımı paylaşabilirim dilerim bir gün:)
Toprak'ınızıla sağlıklı ve huzurlu nice uzun seneler diliyorum...
canım benim sen de yazdıklarınla beni duygulandırdın,
Güneşine sağlıcakla kavuş güzelim
mis kokusunu doya doya içine çek
ama benden söylemesi hiç bir zaman o kokuya doyamiyacaksın,
koskocaman öpüyorum ikinizi de
Çok teşekkür ederim tatlı dilekleriniz için:) annem de hala koklar bizi kocaman olduk :) Bu yüzden sanırım :) a.s.
Harika yazmışsınız ya bence her doğumgununde karalayın bir şeyler ne kadar şanslı biri olduğunu büyüyünce anlasın...
İnsanın hemen evlenip doğurası geliyor valla ya inşallah Allahım herkese nasip eder bu duyguyu bizde böyle anlatırız sevinç gözyaşlarımızla.. Oğlunuzu öpün benim için valla çok kanım ısındı
tısım ağlatma topiğimi yaptın bunu
ah çok şükür rabbimize
daha çok uzun sağlıklı ömürler nasip etsin evlatlarımıza bizlere
nice yıllara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?