Oğlumcuğuma Mektup...

• Konu Sahibi Konu Sahibi AYN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahımmmm bu ne güzel bir doğum hikayesi maaşallah subhanallah
rabbim umarım tüm isteyenlere bir bebek nasip etsin...
yanlız arkadaşım sanırım bebişinin adı toprak benimde en sevdiğim ve evlenince rabbim nasip ederse oğluma koyacağım erkek ismi toprak bana çok anlamlı geliyor nedense bu isim...
allah analı babalı büyütsün cnm hepinize uzun ömürler versin... kocaman kocaman nazar boncukları yolluyorum size çok duygulandım ya anne olmadan yaşadım yazdıklarınla annelik duygusunu sanki...

Evet canım oğlumcumun adı Toprak Aras, kız olsaydı Su olacaktı babamız doğa tutkunu olduğu için Toprak oldu
dilerim birgün seninde bir Toprak ın olur

bu böyle bir duygu işte pasaklıcım
boğazına birşeyleri düğümlüyor
allah herkese yaşatsın canımmm

Amin canım inşallah günün birinde bende o duyguyu tadarsam ne demek istediğini çok çok daha iyi anlayacağım sanırım :Saruboceq:
Ayrıca Toprak Aras paşanın doğumu günü kutlu olsun :asigim: Nice mutlu seneler olsun inşallah, uzun ömürlü, sağlıklı olsun :Saruboceq:

Evet canım oğlumcumun adı Toprak Aras, kız olsaydı Su olacaktı babamız doğa tutkunu olduğu için Toprak oldu
dilerim birgün seninde bir Toprak ın olur

teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin için AMİN...
2.cisi kız olur inşallah tatlım o zaman su koyarsın hem toprak ve su çok anlamlı olur iki kardeş rabbim gönlüne göre versin cnm ...sağlıcakla kalın canımcım iyi günler dilerim...
opuyorumnanaktan

sağol pasaklı ablası
belki büyünce bunları okur kuzum:)

sağol tuticiğim
2.nin adı hazır zaten Sumina ama 2. yi yapacak cesaret yok henüz:)

sağol tuticiğim
2.nin adı hazır zaten Sumina ama 2. yi yapacak cesaret yok henüz:)

ay harika su mina çok güzel isim maşşallah diliyorum...
bende toprak arasın doğum gününü kutluyorum süslü püslü kutlamak istedim hehehe...allah uzun ömürler versin cnm...

ay harika su mina çok güzel isim maşşallah diliyorum...
bende toprak arasın doğum gününü kutluyorum süslü püslü kutlamak istedim hehehe...allah uzun ömürler versin cnm...

aminn canım çok sağoll
bir resim koymuşsun galiba ama ben göremiyorum şirket engelliyo bazı şeyleri

evet canım süslü yazılarla iyi ki doğdun toprak aras yazıyor görmemene üzüldüm şimdi...

konumuzla alakası yok ama benimde oğlum olursa rüzgar koymayı düşünüyorum ismini................
inanılmaz çocuk doğurasım geldi ya.................

Gözlerim doldu okurken...
Yavrunuza ailesiyle birlikte sağlıklı,mutlu,başarılı ve uzun yıllar diliyorum...
Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın..
Nice yıllara...

konumuzla alakası yok ama benimde oğlum olursa rüzgar koymayı düşünüyorum ismini................
inanılmaz çocuk doğurasım geldi ya.................

çok güzel bir isim pamukcum rüzgar
benimde düşündüğüm bir isimdi

Ayn, canım benim ne kadar içten ve ne kadar sabırla yazmışsın. Okurken çok duygulandım inan.
Annesinin danası büyümüş de iki yaşında mı olmuş?
Ayn doğurdu diye atılan başlık dün gibi aklımda.
Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.
Mutluluklarını, başarılarını göstersin inşallah.
Dilerim sen de bir gün benim şu an yaşadıklarımı yaşarsın. Pazar günü Üniversite sınavına girecek benim büyük sıpam. Rabbim sana da o günleri göstersin inşallah.

anuşumm canım benim,
güzel dileklerin için teşekkür ederim
dilerim o heyecanları bizde yaşarız
büyük sıpanın şansı bol olsun
sistem değişikliğine denk gelenlere üzülüyorum ben
yazık bu çocuklara
eminim senin oğluş istediği bölüme ve ünv. ye girecek.
kocaman öpüyorum canım
ee anuşun oğlu olmak kolay mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…