:ecrin_bebek:Merhaba Canim,
Normal sekersiz meyve suyunu da su ile karisitirip ver. Eger buzlugun varsa ispanak aldiginda yika dogra ve suyu epey bi cekildikten sonra posete koy, havasini cikar ve buzluga at. Ben Oglumu maalesef hic emziremedim ilk günden beri sise veriyoruz. Ek gidaya basladigimizdan beri sabahlari sütünü bebek Bisküvisi ile karistirip veriyorum ( disleri cikmaya basladigindan beri biberonu almiyor, doktor damaklari agriyordur dedi) arada bazen eline ekmek veye kek yada ona banezer birseyler veriyorum veya kemirmesi icin biraz ekmek.Ögleyin yemek veriyorum, sehriye corbaasina bayiliyor ;-)) Patate shaslayip tavuk pisiriyorum rendeleyip karistiriyorum, pirinc pilaviicine sebze, makarna püreleyip bazen icine kiyma atiyorum v.s. ögleden sonra yogurt veya meyve sonra aksam yemegi. Senin nasil pisirdigini bilmiyorum ama hergün taze yemek pisirmek zorunda degilsin o yemegi 2-3 gün verebilirsin. Veya imkanin oldugunda carsiya falan indiginde ihtiyacin olanlari alirsin pisirdikten sonra porsiyonlara ayirip buzluga atabilirsin, üzerine hangi yemek oldugunu yaz stres faktörüde kalkar ortadan. Buzluktaki yemek 3-4 hafta kalabilir ve merak etme herhangi bir sorun cikmaz Eger yeterince süt emiyorsa kendine dert yapma o kadar, suya yavas yavas alisacak. Benim oglumda suyu icmek istemiyordu kusacak gibib Cocugum ici gidip dilini cikariyordu, mideleri bulandigi icin bunu yapiyorlar, bilmedikleri yabanci bir tad. Canim elma verebilirsin tabiiki ama kabizlikta degil, armut rendeleyip vermeyi dene. Elmanin icerisine Bebek Bisküvisi varsa onuda ezip dene onuda sever bebek. Bu arada Bebegin Kiz mi Erkek mi, kac aylik. Kafana fazla takma bunlari bende yasadigi m icin söylüyorum. O anlar o kadar zor geliyor ki kendini caresiz hissediyorsun ve bebegin icin en iyisini en dogrusunu yapmaya calisiyorsun degil mi ? :1hug: Öpüyorum