• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğluma sondalı ultrason çekilecek.. yardım..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
hay allahım yaa ne kadar üzgünüm şuan da bilemezsin..
kötü düşünmek istemiyorum allahım ne olur yardım et..
bebeğim daha çok küçük..
allah yardıcımız olsun..

ben de çok üzgünüm canım..sabahtan beri ağlıyorum elimde değil...moralim çok bozuk ama çok şükür ki tedavisi var..Allah beterinden saklasın..sondalı ultason öyle çok korkulcak bişi değil..

şimdi kızımın altına baktım idrarı pembeydi,biraz kan vardı anlıycan.. panikle doktoru aradık 2 gün sürer korkmayın,bol su verin dedi de biraz rahatladım,yoksa sondayı takan kadına küfredip duruyodum..aman sen de uyar da yavruna sonda takarlarsa acıtmadan yavaş taksınlar..

evet seninki daha da minik..inşallah bişiyciği yoktur:Saruboceq:

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm melegimiz için rabbim şifasını versin bende panikledim burdaki gerizekalılar okadar tekrarlıyo idrar yolu enfeksiyonu hep igneyle ilaçla kesiyolar acaba bizlerdede böyle sorun çıkabilirmiki 3ayda bir enfeksiyon tekrarlıyo bizdede şuan ne durumda bilmiyom varmı yokmu

sağol yasemincim ya...enfeksiyon tekrarı incelenmesi gereken bi durum...panik yapma canım ama sen yine de bi doktorunuza danış...sondalı ultrasonu sor gerek var mı yok mu o söylesin...Allahım korusun yavrularımızı...

sağol yasemincim ya...enfeksiyon tekrarı incelenmesi gereken bi durum...panik yapma canım ama sen yine de bi doktorunuza danış...sondalı ultrasonu sor gerek var mı yok mu o söylesin...Allahım korusun yavrularımızı...

amin cnm bnm ya kızımıza çok üzüldüm yavrumun canı çok yanmıştırki biz dogumda takılırken okadar strese girdik inşallah gerek kalmaz bidaha sorcam cnm bnm bu mal doktora hep biz zaten işini soruyoz bi düzgün doktor bulamadım

amin cnm bnm ya kızımıza çok üzüldüm yavrumun canı çok yanmıştırki biz dogumda takılırken okadar strese girdik inşallah gerek kalmaz bidaha sorcam cnm bnm bu mal doktora hep biz zaten işini soruyoz bi düzgün doktor bulamadım

doğru söylüyosun canım...işini hakkıyla yapan dr. bulmak çok zor bu zamanda..Allaha emanetiz:Saruboceq:

öncelikle geçmiş olsun ...yazdıklarını yaşayan ve çok şükürki sonuçalr temiz çıkan biri olarak neler yaşadığını ve nasıl uzuldüğünü canı gönülden anlıyorum rabbim meleklerimize bir an önce sifa versin ben de sırf enfeksiyon yüzünden dün oğlumu sünnet ettiridm temennim bu mikroptan kurtulmak.
arkadaşlar prof bir nefroloğa gittim ve idrar yolu enfeksiyonu 1 yaşından önce erkeklerde ilk enfeksiyondan sonra kızlarda 2. enfeksiyondan sonra mutlaka voiding ve ultrason araştırmsı yapılmalı daha önce yazdığım sayfayıda buraya ekliyorum orada daha detaylı anlattım herşeyi
allah yavrularımızın yar ve yardımcısı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...afi-dmsa-bobrek-sintigrafisi-cektirenler.html

ben de çok üzgünüm canım..sabahtan beri ağlıyorum elimde değil...moralim çok bozuk ama çok şükür ki tedavisi var..Allah beterinden saklasın..sondalı ultason öyle çok korkulcak bişi değil..

şimdi kızımın altına baktım idrarı pembeydi,biraz kan vardı anlıycan.. panikle doktoru aradık 2 gün sürer korkmayın,bol su verin dedi de biraz rahatladım,yoksa sondayı takan kadına küfredip duruyodum..aman sen de uyar da yavruna sonda takarlarsa acıtmadan yavaş taksınlar..

evet seninki daha da minik..inşallah bişiyciği yoktur:Saruboceq:

çok korkuyorum yarabbim inşallah birşeyi yoktur..

öncelikle geçmiş olsun ...yazdıklarını yaşayan ve çok şükürki sonuçalr temiz çıkan biri olarak neler yaşadığını ve nasıl uzuldüğünü canı gönülden anlıyorum rabbim meleklerimize bir an önce sifa versin ben de sırf enfeksiyon yüzünden dün oğlumu sünnet ettiridm temennim bu mikroptan kurtulmak.
arkadaşlar prof bir nefroloğa gittim ve idrar yolu enfeksiyonu 1 yaşından önce erkeklerde ilk enfeksiyondan sonra kızlarda 2. enfeksiyondan sonra mutlaka voiding ve ultrason araştırmsı yapılmalı daha önce yazdığım sayfayıda buraya ekliyorum orada daha detaylı anlattım herşeyi
allah yavrularımızın yar ve yardımcısı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...afi-dmsa-bobrek-sintigrafisi-cektirenler.html

sağol canım biraz içim rahatlattın allah razı olsun..

merhaba arkadaşlar.
öncelikle geçmiş olsun herkeze.
sizi çok iyi anlıyabiliyorum.benimde büyük kızımda her iki tarafta da kaçak var malesef ..sol taraf 3. derece.sağ taraf 2.derece.ilk günler kabullenememişdim daha sonra şükür dedim tedavisi var .inş.böbrekleri çok fazla hasar almadan kaçakları kapanacak diye umut ve dua ediyoruz.
şuan biz nefroloji bölümü prof.doktoruna gidiyoruz.her ay idrarı takip ediliyor.gece yatmadan koruyucu ilaç kullanıyor.bol bol su içip idrarını yapıcak.bekletmeyicek kesinlikle.deniz havuz kum yok.

Son düzenleme:
benim kızım bebekken biri 5 aylıkken digeri 8 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.antibiyotikle tedavi olmuşdu.ve şuan 3 buçuk yaşında iki kere üst üstde idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.doktorumuz voiding ve dmsa filmleri çekip nefroloji bölümüne gitmemizi istedi..
nefroloji doktorumuz keşke ilk bir yaşında geçirdiği zaman yönlendirseydi.bu sonradan olan birşey degil kızlar.kaçaklar doğduğun beri var olan bir durum.ve kızımın sağ böbreginde biraz hasar var.bu biraz hasar hiç olmayabilirdi ilk idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde voiding ve dmsa isteseyip nefroloji bölümüne yönlendirseydi çocuk doktorumuz.o yüzden çok üzgününm .onun için idrar yolu enfeksiyonu hafife almayın ne olur..böbrekler diger organlar gibi değil çok hassas ve tamiri mümkün olmayan tahribatlar oluşabiliyor..
şuan benim birde 5 buçuk aylık kızım var oda bu aralar kilo almıyor ve şuan onun için de endişeliniyorum ..pazartesi idrar tahlili yaptırmak istiyorum.bu reflü genetik de olabiliyor kardeşlerde görülme ihtimali % 30 olabiliyormuş..

benim kızım bebekken biri 5 aylıkken digeri 8 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.antibiyotikle tedavi olmuşdu.ve şuan 3 buçuk yaşında iki kere üst üstde idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.doktorumuz voiding ve dmsa filmleri çekip nefroloji bölümüne gitmemizi istedi..
nefroloji doktorumuz keşke ilk bir yaşında geçirdiği zaman yönlendirseydi.bu sonradan olan birşey degil kızlar.kaçaklar doğduğun beri var olan bir durum.ve kızımın sağ böbreginde biraz hasar var.bu biraz hasar hiç olmayabilirdi ilk idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde voiding ve dmsa isteseyip nefroloji bölümüne yönlendirseydi çocuk doktorumuz.o yüzden çok üzgününm .onun için idrar yolu enfeksiyonu hafife almayın ne olur..böbrekler diger organlar gibi değil çok hassas ve tamiri mümkün olmayan tahribatlar oluşabiliyor..
şuan benim birde 5 buçuk aylık kızım var oda bu aralar kilo almıyor ve şuan onun için de endişeliniyorum ..pazartesi idrar tahlili yaptırmak istiyorum.bu reflü genetik de olabiliyor kardeşlerde görülme ihtimali % 30 olabiliyormuş..

canım geçmiş olsun...
bize doktorumuz daha ilk enfeksiyonda söyledi tekrarlarsa sondalı film çekeriz diye..
ve maalesef tekrarladı..
sondalı film çekeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

canım inş.kaçak yoktur sonuçlarınız temiz çıkar.
olsada erken teşis edilmiş olur bizim gibi geç kalmamış olursunuz..
Rabbim şafi ismi hürmetine şifalandırsın tüm çocuklarımızı..AMİN.

canım inş.kaçak yoktur sonuçlarınız temiz çıkar.
olsada erken teşis edilmiş olur bizim gibi geç kalmamış olursunuz..
Rabbim şafi ismi hürmetine şifalandırsın tüm çocuklarımızı..AMİN.

canım dediğin gibi inş kaçak yoktur.. bu mübarek günde dua ediyorum allahım yardım etsin.. yavrularımıza sağlık versin..
sen de geç kalmışzsınız gibi düşünme lütfen zararın neresinden dönülürse kardır..
rabbim dermansız dert vermesin..
seni ve kızlarını öpüyorum.
kandiliniz mübarek olsun..

İnşallah temiz çıkmıştır canım. Özelden de anlattığım gibi her iki böbreğinde de 2. derece reflüsü olan oğlum sünnet olduğundan bu yana idrarı hep temiz çıkıyor Rabbime şükür. Gerçekten yıpratıcı bir süreç. Hele de bizim gibi şehir merkezine uzakta oturuyorsanız. Ama Allah dermansız dert vermesin kimsenin evladına. Buna da şükür diyoruz.

canlarım henüz yaptırmadık test..idrarında bakteri var hala o temizlenmeden sondalı ultrason çekilemiyormuş..
alllah yardımcımız olsun inş bişi çıkmaz..

ewt canım bakteriler temizlenmeden çekilmiyor.biz o esnada antibiyotikde kullanıyoduk.gerçi hala kullanıyoruz..benim bahsettiğim gibi küçük kızımda da idrar enfeksiyonu göründü.ne bir ateş ne bir huysuzluk.sadece kilosu durmuş alamıyordu.şimdi küçük kızımada sondalı film çekilcek bakteriler temizlenince.üzülüyorum canı acıyacak bir yandan da varsada erken tedaviyle çabuk kurtulacak inş..
inşallah yoktur ama nefroloji doktorumuz %50 olabilir kardeşlerde de diyor..
Rabbim şifasını versin tüm hastalara....

Back