rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin oğluşlarınızı.. baktım speed modeline, zevk meselesi tabi.. ben odayı genç işi dekor işini çocuk işi yapıcam :) o yüzden öyle istiyorum.. illa kırmızı değilde enjoy modelin kırmızı olanını beğeniyorum..
benimde hayırlısıyla oğluşlarım olacak. Aynen dediğiniz gibi bebek odası değilde genç odası olmak daha mantıklı. Gardıropları olsun şifonyerleri olsun daha büyük. Bide bazalı yatak alırım Yanımada park yatakları vesselam.
O çocuk odaları 3yasına kadar ancak kullanılabiliyor hem sevmiyoorum ne öyle hayvanlı çiçekli böcekli.
Siz özellikle kırmızı istemişssiniz bense tam teeersi kırmızıdan başka bakıyorum bulamıyorum.
Ama başka seçenek olmadığı için İstikbaldeki speed genc odasını alacağım(calısma masası hariç tabi)
Fiyatları pahalı yalnız 2kapılı gardırop 700tl ki ben 2adet alacağım 1.400tl marangoza yaptırmak istesek mdf ve daha sağlam birşey yapar o paraya.
Enjoy genc odası tam genc işi geldi bana çocuk nihayetinde o odayı eskitene kadar ilkokula kadar ancak kullanır. şöyle ortaokuldan sonra lise çağlarında o odalar daha iyi bence, benim düşüncem bu tabi.
teşekkürler arkadaşlar ama bende arabalı istemiyorum.. istikbalde bi oda baktım onu alcam büyük ihtimalle.. nasıl sizce ??
::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr ( model adı ; enjoy- kırmızı) panel mobilya - genç odaları - enjoy model(kırmızı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?