Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah realist allahım gönlüne göre versin canım ..
:Saruboceq:
Haklısın da canım.Hayal kurmanın kime ne zararı var ki?realist allahım gönlüne göre versin canım ..
inş:Saruboceq:
ama coçuklar buyduklerinde anne ve babaya la yada aynı yerde yaşamıyorlarr:kedi:
Haklısın da canım.Hayal kurmanın kime ne zararı var ki?
Bir bakmışsın düşlerim gerçek olmuş...
inş canım cuman mubarek olsunolumunekankayizsmile
güzel bi süpriz ama bak reailstim ben soylemem vallahi süprizi bozmamm
ne güzel bi annesini sen canım sın yaa opuyorumnanaktan
Oğlullarıma;
Ben bugün yarına daha umutla bakmaya başladım artık.Eeee!...Kolay değil askerimin birinin teskereye 2,5 ayı diğerininse izine gelmek için 2,5 ayı kaldı.
Bu ayrılık sanırım hepimize iyi geldi.Ben kendi adıma yarınımıza umutla bakmaya başladım.
Hatalarım olmuşsa affola diyorum.Bilerek,isteyerek hiçbirinizi kırıp incitmedim.Eğer kırıldınızsa lütfen bunu annelik içgüdüsüne verin.Maalesef annelerde,koruma ve sahiplenme duygusunun önüne kolay kolay geçemiyorsunuz.Üstelik bu bir duygu da değil,içgüdü...
Yani farkına bile varmadan yapmış olduğumuz hareketler.Anneliğin doğasında olan bir davranış biçimi için sanırım beni suçlayamazsınız.Ama yine de bilmeden kırdıysam affola......
Siz benim dünyada hiçbir şeye asla ve asla değişemeyeceğim yegane varlıklarımsınız...
Bu ayrılıktan ben kendi payıma düşeni acı da olsa aldım.
Umarım siz de kendinizle alakalı bir özeleştiride bulunmuşsunuzdur....
beni bugun cok aglattiniz simdi diger mektuplarinizida okudum aslinda cogunun sonunu okuyamadim gozyaslarimdan eminim sizlerin ozledigi dusundugu kadar onlarda sizi ozleyip dusunuyor bende gurbetteyim anacigimdan ayri aylar oldu yine .icime hasreti koz gibi oturmus hic aglamayan ben herseye aglar olmusum gurbette annesizlikte cok cok zor Allah sizleri bizsiz,bizi sizssiz koymasin sevgiler
Ne vefalı bir dost oldun bana bir bilsen.....Az sayıdaki dostlardan birisin benim için.Öpüyorum seni...