Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili İrna ve biittoosum sizlere çok teşekkür ediyorum.
İrnacığım ayrılık koymaya başlamadı mı?Bana anlatır mısın neler yaptığını?
Canım oğlum,sevgili yavrum....
Bugün senin yemin törenin.Ve bugününde yanında olamadığımız için çok üzgünüm.Umarım baban da üzgündür.
Onun sınavı ile senin törenin çakıştı ne yazık ki...
Kader işte 365 günde 1 güne denk geldi....
Bunda da bir hayır vardır demek lazım.Ama yanında olabilmeyi, o atmosferi seninle ve diğer ailelerle paylaşabilmeyi,o gururu bir kez daha yaşayabilmeyi gerçekten çok isterdim.
Olmadı ne yazık ki....
Sen de bu kadere kızıyorsundur eminim.Şartları zorlayabilmemizi istemişsindir mutlaka.Bana kalsa şartlarımı gerçekten zorlardım.
Ama baban ancak bu kadar zorlayabiliyor.
Onu da anlamamız lazım....
Sana usta birliğinde başarılar diliyorum.
Zamanının su gibi geçmesini istiyorum.
Hayırlı teskereler canım oğlum benim...
Evet benim de içime attığım şeyler vfar ne yazık ki.Bu konuda hakikaten eşime kızgınım.Ama söylesem de anlamayacak o yüzden,üstelemiyorum.Aslında gerçekten o da haklı.Ama ben en zor şartlarda dahi olsam bir saat bile uyku uyuyamayacağımı bilsem bile,o çocuğumu o ortamda yalnız bırakmazdım.Maalesef anne ile baba arasındaki fark bu....fisfisfisişte bazen isteyipde yapamdığımız çok şeyleri içimize atıyoruzzzz :kedi:
hayırlı teskereler.allahım sağlıklı bir şekilde size kavuşturmayı nasip etsin.
7.5 aylık oğlum var ve şuan uyuyor.
yazınızı okuyunca etkilendim,yüzüne bakıyorum oğlumun ve allahım ömür verirse,görürsek ben nasıl dayanırım bilmem((
şuan onu babası dışında kimseye bırakıp bir yere gidemiyorken........
Amin canım.Ama uzun süren yürek sızısından sonra alışıyor insan.O sızı gurura dönüşüyor.Allah yeter ki kısa süreli ayrılıklar versin.benimde oğlum 4 aylık şimdiden askerliği düşündüğümde içim bi tuhaf oluyor zaten mafoldumben,,tüm asker anneleri, Allah kavuştursun.
melesef olamadım asker anası realist
oğlum askere gidemedi ne dilim soyledi nede kelemim yazdı burayaaa
oğlum asker muanesiine gitti apar topar hemen buradaki bi hasteneye yolladılar muane için
ama kilosu yüzünde gidemediiii melasef çok ağladım çok üzüldüm işde rapor da askerlik yapmaz dedilerrr
--------------------- evet canım ama kilo ver demediler savaşta karada askerlik yapamaz dedilerrr her şeyden bi hayır vardııKilo verdikten sonra da mı almıyorlar askere.Bence bir an evvel kilo vermeye başlasın....Üzülme senin her şer bildiğinin arkasında senin için bir hayır vardır.....