• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma mektup (1)

İnsan kendinde yaşayınca kelimeler daha bi anlamlı belkide daha bi yaralayıcı oluyormuş...
Annemle birlikte okuduk ablacım bütün yazılarını.Tam 1 hafta sonrada bizim kuzumuz gidecek askere..
Kardeşimmm...

Kardeşim değildi hiçbir zaman..Sanki anneliği tattım ben onda..Bi yüzü asılsa dert oldu içime,biri laf diyecek olsa kıracak olsa onu yakardım dünyaları..

En kötüsü uzağında olmak..Onu koruyamamak.Karnı tok mu? Rahat mı? Uyuyor mu?Mutsuz mu ? Kendini yalnız,kimsesiz hissediyor mu ?

Annemizin bize kattığı en büyük hazine sevgimiz.Benimde tek tesellim biliyorum ki her akşam başını yastığa koyduğunda "Beni dünyalar kadar seven,varlığımla,mutluluğumla mutlu olan annemle,ablam var" diyebilecek.Umarım bu onu hep ayakta tutar,gücüne güç katar...

Allah bütün asker analarına güç kuvvet versin.Kuzularımız sağ salim kazasız belasız tez dönsünler.Kimselerin yürekleri yanmasın...
Hepimiz için hayırlı teskereler...turkbayragi
Sende yüreğini ferah tut ablacım...Dualarımız onlarla,sevgi dua en büyük güça.s

İnsan kendinde yaşayınca kelimeler daha bi anlamlı belkide daha bi yaralayıcı oluyormuş...
Tam 1 hafta sonrada bizim kuzumuz gidecek askere..
Kardeşimmm...

En kötüsü uzağında olmak..Onu koruyamamak.Karnı tok mu? Rahat mı? Uyuyor mu?Mutsuz mu ? Kendini yalnız,kimsesiz hissediyor mu ?

Sende yüreğini ferah tut ablacım...Dualarımız onlarla,sevgi dua en büyük güça.s

Allah sizlere de dayanma gücü verecek eminim.Artık bundan sonra hayata daha farklı bakacaklar buna da eminim.
Allah sizin kuzunuza da hayırlısı ile gidip dönmeyi nasip etsin inşallah.
Evet dua en büyük güç......
Karınları doyuyormuş bunu öğrendim.Kendini yalnız hissetmek ortamla olan ilişkisine bağlı bunu da öğrendim.

ama mutlu veya mutsuz olmayı düşünecek zamanlarının olacağını da sanmıyorum.
Rahatlığa gelince hiçkimse evinden başka bir yerde rahat edemez...

Hasreti büyüyor içimde o kadar.Az önce de telefon açtı...
Telepatik birşey herhalde.Ne zaman fazlaca özlediğimi hissetsem telefon çalıyor..Ve asker oğlumla konuşuyorum..
Teşekkürler canım konuyu okuduğun için..

Ah! Realistçiğim ah! Anneliğin zor ama bir o kadar güzel olduğunu yazılarında bu kadar güzel ifade edebilir insan.

Yaz dök içini rahatla arkadaşım. Hem dertleşelim, hem paylaşalım.....

Her asker yolu bekleyen ailelere sabırlar diliyorum

Ah! Realistçiğim ah! Anneliğin zor ama bir o kadar güzel olduğunu yazılarında bu kadar güzel ifade edebilir insan.

Yaz dök içini rahatla arkadaşım. Hem dertleşelim, hem paylaşalım.....

Her asker yolu bekleyen ailelere sabırlar diliyorum

Teşekkürler Yeşilim.Ben de aynen böyle düşünmüştüm.Şafak sökene kadar yazacağım Allah izin verirse!.....

Canım oğlum, annesinin ilk göz ağrısı,
Her gün gelen telefonunla birlikte artık eski günlerime döndüm diyebilirim.Sanki Ankara'da geçen 6 yıla geri döndüm bir anda.Sınavların bitecek ve geleceksin yaz ortasında.
Yemin törenine geleceğim günü iple çekiyorum.Hayatımda yaşadığım bir ilk daha olacak sayende..Gerçekten mmerak ediyorum,çünkü herkes yemin törenlerinin çok özel bir durum olduğunu söylüyor.
Kardeşlerin de herkese anlatıyor şimdiden "Biz ağabeyimizin yemin törenine gideceğiz" diye.Onların hesabına göre dün 18 gün kalmıştı..
Onlara yeni bir program uyguluyorum.Hani sen "onları boş bırakma "demiştin ya!..
Sabahları kahvaltı sonrası ikisi de test çözüyor,daha sonra resim yapıyorlar birlikte.
S.... gitar çalışıyor biraz. E..... da bana yardım ediyor.
Biraz tv'ye bakıyorlar.Sonrasında ver elini sokak.En özgür oldukları saatler.
Ben de öyle...Saat 7'de yürüyüş bahanesi ile çıkıyorum,gece saat 10'dan önce girmiyorum eve..
Nasılsa yaz bitince hep evde olacağız.Şu yazın kalan günlerinin keyfini çıkaralım bari..
Kınalı kuzum,senden önce giden askerler dün döndü....Allah sana da bana da o günü nasip etsin.
Baban dersen o da ipini kopardı,yani artık evden çıkmaya başladı.Bence de çıksın artık yani....
Komşular arkadaşlar gelen giden,hepsinden Allah razı olsun,kendimi düşündürtmediler bana...
Güzel haberlerini bekliyorum kara gözlüm.
Telefonu eksik etme.Her akşam aynı saatte telefonun başında bekliyorum.
Yemeklerin çok güzel olduğunu söyledin geçen gün öyle sevindim ki...Bilirim açlığa gelemezsin.
Neyse şimdilik kesmek zorundayım.Sana hayırlı tezkereler diliyorum.
Seni çok seven ANNEN...........

oğlunun iyi olmasına, senin ana yüreğinin de biraz da olsa teselli bulmasına nasıl sevindim bilemezsin.
yavrularımızı korusun Rabb'im...

Canım oğlum, annesinin ilk göz ağrısı,
Her gün gelen telefonunla birlikte artık eski günlerime döndüm diyebilirim.Sanki Ankara'da geçen 6 yıla geri döndüm bir anda.Sınavların bitecek ve geleceksin yaz ortasında.
Yemin törenine geleceğim günü iple çekiyorum.Hayatımda yaşadığım bir ilk daha olacak sayende..Gerçekten mmerak ediyorum,çünkü herkes yemin törenlerinin çok özel bir durum olduğunu söylüyor.
Kardeşlerin de herkese anlatıyor şimdiden "Biz ağabeyimizin yemin törenine gideceğiz" diye.Onların hesabına göre dün 18 gün kalmıştı..
Onlara yeni bir program uyguluyorum.Hani sen "onları boş bırakma "demiştin ya!..
Sabahları kahvaltı sonrası ikisi de test çözüyor,daha sonra resim yapıyorlar birlikte.
S.... gitar çalışıyor biraz. E..... da bana yardım ediyor.
Biraz tv'ye bakıyorlar.Sonrasında ver elini sokak.En özgür oldukları saatler.
Ben de öyle...Saat 7'de yürüyüş bahanesi ile çıkıyorum,gece saat 10'dan önce girmiyorum eve..
Nasılsa yaz bitince hep evde olacağız.Şu yazın kalan günlerinin keyfini çıkaralım bari..
Kınalı kuzum,senden önce giden askerler dün döndü....Allah sana da bana da o günü nasip etsin.
Baban dersen o da ipini kopardı,yani artık evden çıkmaya başladı.Bence de çıksın artık yani....
Komşular arkadaşlar gelen giden,hepsinden Allah razı olsun,kendimi düşündürtmediler bana...
Güzel haberlerini bekliyoruhttp://i0908.hizliresim.com/2009/8/18/1301.kara gözlüm.
Telefonu eksik etme.Her akşam aynı saatte telefonun başında bekliyorum.
Yemeklerin çok güzel olduğunu söyledin geçen gün öyle sevindim ki...Bilirim açlığa gelemezsin.
Neyse şimdilik kesmek zorundayım.Sana hayırlı tezkereler diliyorum.
Seni çok seven ANNEN...........
AY CANIMSIN YA NE GÜZEL ASKER ANNESİ OLMUŞUN TEPRİKLER kaydirigubbakcemile5
VATANA MİLLETE SAKER OĞUL YETİŞTİRMİSİN ALLAH KAVUŞTURSUN TEZ ZAMANDA TESKERSİNİ ALMAYA NASİP ETSİN CANIM BENİM :Saruboceq:

AY CANIMSIN YA NE GÜZEL ASKER ANNESİ OLMUŞUN TEPRİKLER kaydirigubbakcemile5
VATANA MİLLETE SAKER OĞUL YETİŞTİRMİSİN ALLAH KAVUŞTURSUN TEZ ZAMANDA TESKERSİNİ ALMAYA NASİP ETSİN CANIM BENİM :Saruboceq:

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum Esmer güzeli...

oğlunun iyi olmasına, senin ana yüreğinin de biraz da olsa teselli bulmasına nasıl sevindim bilemezsin.
yavrularımızı korusun Rabb'im...

Hiç bir üzüntü sonsuza dek sürmez değil mi?
Ama özlemini soracak olursan ilk günkü gibi.Sanırım dayanma gücümüz artıyor....

Oğlunun iyi haberlerini almana, seni rahatlatmasına sevindim canım.
Göreceksin günler, aylar su gibi geçecek ınşallah...Kendine iyi bak

Realist Allah kavuştursun cnm...hayırlı teskereler olsun..benim de oğlum geçen yıl yaptı kısa dönem Polatlıda...15 günde bir gittim önceleri...sonra eşim kızdı bir sen misin asker anası diye...analar daha hassas he zamanki gibi...odasındaki takvime her günün akşamı bir çarpı çiziyordum...kalan günleri görmek için...gittiği geceden geldiği güne kadar da yatağını ellemedim...çarşafını kılıfını yıkamadım inanır mısın?şükür sağ salim geldi...Göreceksin bak hayırlısıyla gelp geeçecek cnm...madem ki oğlumuz var bu günleri yaşayacağız tabii ki...Allah keder vermesin yeter...:Saruboceq:turkbayragi

Realist Allah kavuştursun cnm...hayırlı teskereler olsun..benim de oğlum geçen yıl yaptı kısa dönem Polatlıda...15 günde bir gittim önceleri...sonra eşim kızdı bir sen misin asker anası diye...analar daha hassas he zamanki gibi...odasındaki takvime her günün akşamı bir çarpı çiziyordum...kalan günleri görmek için...gittiği geceden geldiği güne kadar da yatağını ellemedim...çarşafını kılıfını yıkamadım inanır mısın?şükür sağ salim geldi...Göreceksin bak hayırlısıyla gelp geeçecek cnm...madem ki oğlumuz var bu günleri yaşayacağız tabii ki...Allah keder vermesin yeter...:Saruboceq:turkbayragi

Teşekkür ederim canım benim.Ben de yastık kılıfını ve en son giydiğio beyaz tişörtünü ayırıp yıkamadım.Özlemim arttıkça kokluyorum.Evlat kokusu işte.Vatan borcu namus borcu.Hayırlısı ile bu günler de geçecek inşallah.

Canım oğlum,kınalı kuzum,ilk göz ağrım;
Bu mektup yine sana.Ramazanınilk günü yarın.Bu ramazan sensizim.Evdeki herkese söyledim bu gece.
-Her gün biriniz kalkıp sıra ile bana yardım edeceksiniz.....dedim.
Dedim ya ben söyledim, ben dinledim.Kimbilir gece kaç kez gidip uyandıracağım onları "haydi kalkın" diye.
Seninle geçen ramazanlarda birlikte hazırlıyorduk güle oynaya sahur soframızı.Öyle keyifli oluyordu ki..
Sahi bunu sana hiç söylemedim değil mi?
Ben meğer neler neler unutmuşum.
Kendimi hesaba çektim kınalı kuzum.Vicdan muhasebesi yapıyorum şimdi.Sana nerede hatalı davrandım,sana ne söyledim de seni üzdüm diye...
Hayatımda öyle büyük bir boşluk doldurmuşsun ki,ne yapsam sensiz dolmuyor.Ben de o kısmı bir süreliğine nadasa çektim kuzum.
Hiç düşünmüyorum.Ama seni çok özlüyorum.
Yemin töreninde yanındayım ınşallah..Otelden yerimizi ayırttırdık.Deden ve iz eylülün üçünde gece geliyoruz yanına.ıki gün birlikte olacağız inşallah..
Mevlana'yı,o hak aşığını da ziyaret edeceğiz birlikte.......
Çocukken gitmiştim oralara,kısmet bugünlereymiş bir daha...
Bugün de seni yolcu ettiğimizden bu yana farklı birşey yaşamadım.
Biliyor musun evden içeri girmiyorum diyebilirim.Sadece ben mi baban da aynı.Normal zamanda bana neden bu kadar çok geziyorsun demesi gereken baban,hiçbir şey söylemiyor.Sanırım beni en iyi o anlıyor.
Bugün de sırf vakit geçsin diye saatlerce pazarda dolandım durdum.Komik ama her köşe başında babana rastladım..
Neyse bu gece ilk sahur ve ilk oruca niyet....
Herkese,Tüm islam alemine ve ülkeme hayırlı olsun bu Ramazan.
Görüşmek üzere...Allaha emanet ol yavrum...
Seni çok seven ANNEN....

sevgili Realist,

çok sevindim şimdiden gözün aydın diyeyim.
birşey kalmamış 2 gün oğlunla olacaksın
Diyar-ı Mevlana'da hep beraber buluşmanın zevkini çıkarınız ınşaAllah...

Realist ablacım,:delphin: hayırlı teskereler oğluna...yukarıdaki yazıyı okurken inan gözyaşlarıma engel olamadım...unutma ablacım ay akşamdan ışıktır...

Korkusuzdur dağların efesi, titretir haini kaplanların sesi, madalya gibi duruyor başında, kahramanlık timsali, BORDO BERESİ...turkbayragi

Back