- 25 Ağustos 2023
- 389
- 130
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Bunu yarin dile getirecem benim oglm ezberleyemez biliyorm simdiden basaramams duygusunu tatsin istemiyorm yaris yapmasaniz diye soyleyecegmÖğretmende bi tuhaf neyin yarışı yani 4 yaş kaybetme yenilme duygusunu yeni yeni anlayabilen bi yaş grubu neden çocukları zor bi alanda yarıştırıyor tekerleme falan verseydi.
Yasal yerler mi bunlar? Google'a baktigimda hicbir resmi kuruma bagli gorunmuyorlar?Dini egitim veren kucuk yas grubuna burada subyan mektebi deniyo
Bence öğretmenin kendi arzusuBana da erken gbi geldi ama yeni yonetmelik boyle sanirim
Ben kendi oglumun ozelinde zor yani ezber kuvveti yok ezberleyebilen cocuklar var bircok seyi ama belki de sik tekrar ettirmedigmden de olabilir birseyi ama oglm henuz bisey ezberlemis cocuk degil4.5 yaşında okuma mı biliyor neyi ezberleyecek ezber biraz da tekrar edebilmek değil midir sadece duyarak nasıl olacak ?
Yarin konusacagim en azindan yaris olmssaBence öğretmenin kendi arzusu
Oldukça zor bir şey istenmiş sizden ama çocukların okuduğu güzel videoları seçip sık sık dinleterek deneyebilirsiniz. İlgisini çekerse aklında kalır. Benim kızım o yaşlardayken abisini dinleyerek ezberlemiştiBenim oglum 4 bucuk yasinda ama hc ezberi yok bir sarkinin nakaratini anca ezberledi
12 Mart yaklasmasiyla ogretmrni 2 kita ezberletin dedi ama dar zamanda nasil ezberletecem
Aranizda egitmciler,bu yoldan gecmis velilerin tavsiyelerine ihtiyacim var
Yönetmelikle alakası yok 12 mart programına gösteri hazırlıyor. Şov yapacakBana da erken gbi geldi ama yeni yonetmelik boyle sanirim
Deneyecegim simdiye kadar ezberlemedi pek bisey udtunde de durmadm belki ama benim cocugum icin zor yaniOldukça zor bir şey istenmiş sizden ama çocukların okuduğu güzel videoları seçip sık sık dinleterek deneyebilirsiniz. İlgisini çekerse aklında kalır. Benim kızım o yaşlardayken abisini dinleyerek ezberlemişti
Sizin oğlunuz değil çoğu çocuk ezberleyemez kısa sürede kendi cocuğunuza da kulp bulmayın bence çat pat doğru yanlış duyduğunu doğru anladığıkadarıyla çocuk şarkılarını veya evde dinlenen diğer şeyleri söyleyebildiği kadar söyler ancak normali budur yani. İstiklal marşıda aynı şekilde yarım yamalak öğrenebilir.Bunu yarin dile getirecem benim oglm ezberleyemez biliyorm simdiden basaramams duygusunu tatsin istemiyorm yaris yapmasaniz diye soyleyecegm
Tekrar ettirerek ezberletmeye çalışabilirsiniz. Ama öğrenmezse diretmeyin çünkü o daha çocukBenim oglum 4 bucuk yasinda ama hc ezberi yok bir sarkinin nakaratini anca ezberledi
12 Mart yaklasmasiyla ogretmrni 2 kita ezberletin dedi ama dar zamanda nasil ezberletecem
Diyanete bağlı onlar. Resmi.adı bu olmasa da halk arasında böyle geçiyor. Diyanet ana okulları diye bakabilirsiniz.Yasal yerler mi bunlar? Google'a baktigimda hicbir resmi kuruma bagli gorunmuyorlar?
Daha çocuk o ya hoca da delirmesinBen kendi oglumun ozelinde zor yani ezber kuvveti yok ezberleyebilen cocuklar var bircok seyi ama belki de sik tekrar ettirmedigmden de olabilir birseyi ama oglm henuz bisey ezberlemis cocuk degil
Olabilir ezbelreyen cocuk illa ki olur herkese zorunlu tutayim yapabilenle etkinlik yapariz dusunmuste olabilirYönetmelikle alakası yok 12 mart programına gösteri hazırlıyor. Şov yapacak
Halk arasinda oyle diyolar hepsi diyanete bagli ama hepsi masum degil ben gondermedim soyut islem doneminde degil diye dusundum anlayacak duzeyde degil diye gondermedm en basiti matematik rakam rakam nesne eslestirmeyi yeni ydni algiliyo kaldi ki dini egitimi kavrasnDiyanete bağlı onlar. Resmi.adı bu olmasa da halk arasında böyle geçiyor. Diyanet ana okulları diye bakabilirsiniz.
Ben hala böyleyim, ezberleyemem şarkıları, şiirleri vs ama ilkokuldayken kısa sürede İstiklal Marşı'nı ezberlemiştim.Evet dogru anlamisisniz cok hafizasinda tutamiyo bir iki kitabi en az 3 5 kez dinledikten sonra aklinda kaliyo bastan sona sevdigi bir sarkiyi ezberlemisligi yok ancak nakarat kisimlari bzilarinin iki misrasini falan
Ben okula da aslinda sosyal becerileri gelissin sinir kural ogrensin,bagimszlassn,sosyal ortamda problem cozme yetenegi kazansin maksadiyla gonderiyorm cok takmiyorm aslnda ama ogretmenimz degisti bu ogrtmen odevlere ,etknliklere cok onem veriyoSizin oğlunuz değil çoğu çocuk ezberleyemez kısa sürede kendi cocuğunuza da kulp bulmayın bence çat pat doğru yanlış duyduğunu doğru anladığıkadarıyla çocuk şarkılarını veya evde dinlenen diğer şeyleri söyleyebildiği kadar söyler ancak normali budur yani. İstiklal marşıda aynı şekilde yarım yamalak öğrenebilir.
Arapca seyler daha zor anlaminda dedim vala denicem ama olmazsa da napaym iBen hala böyleyim, ezberleyemem şarkıları, şiirleri vs ama ilkokuldayken kısa sürede İstiklal Marşı'nı ezberlemiştim.
4 yaş çocuğu için beste olarak dinletin diyeceğim ama yanlış anlayıp ezberleyebilir. Vurgulu şekilde marşı okuyan çocuk kayıtlarını izletin/dinletin. Birkaç mısra olsa da ezberler. Koro halinde okuyacaklarsa da arada hatırladığını tekrarlar.
Kısa sure ve dua örneği vermişsiniz ama onlar kısa cidden. Marş uzun biraz ama ezberlenmeyecek bir şey değil. Bir de tekrarladıkça giriyor akla. Siz de eşlik ederseniz yavaştan yavaştan ezberler. Bol bol dinletin marşı. Bir süre sonra ezberletmeye başlarsınız. Daha çok var.
Hergün pratik yaptırın sürekli söyleyin söyletin hatta video açın dinlesin sadece söylemekle olmaz duyması da gerekirBenim oglum 4 bucuk yasinda ama hc ezberi yok bir sarkinin nakaratini anca ezberledi
Cok tsk ederim yapacagim kdndi videosunu cekip izletirim de iyi fikirHergün pratik yaptırın sürekli söyleyin söyletin hatta video açın dinlesin sadece söylemekle olmaz duyması da gerekir
İyi de bu yaş çocuğundan istenecek şey mi bu ? Çalıştığı çocukların gelişim özelliklerini bilmiyor mu? İstiklal marşı içinde çok soyut kelimeler var telaffuzu bile zor ay bir de yarış demişYönetmelikle alakası yok 12 mart programına gösteri hazırlıyor. Şov yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?