aycan77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2008 1.093 7 35 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi ilkem79 #21 eymen barlas aybars ılgaz berker barın batın koray özgür bora boran sonat bunlarda benim beğendiğim erkek isimleri :enbuyukkk:
eymen barlas aybars ılgaz berker barın batın koray özgür bora boran sonat bunlarda benim beğendiğim erkek isimleri :enbuyukkk:
A aLiNyAziMsIn Ziyaretçi 20 Kasım 2009 Konu Sahibi ilkem79 #22 Kıvanç ve Kuzey kulağa hoş geliyor ama Kuzey anlamsız Kıvanç daha mantıklı Tuna da güzel ama onunda pek bir anlamı yok Ben olsam Mete olsun derdim METE gibi sözü geçen, güçlü ,kuvvetli, yiğit bir asker olsun vatana millete hayırlı olsun diye
Kıvanç ve Kuzey kulağa hoş geliyor ama Kuzey anlamsız Kıvanç daha mantıklı Tuna da güzel ama onunda pek bir anlamı yok Ben olsam Mete olsun derdim METE gibi sözü geçen, güçlü ,kuvvetli, yiğit bir asker olsun vatana millete hayırlı olsun diye
titi8686 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 292 1 37 20 Kasım 2009 Konu Sahibi ilkem79 #23 giray yada girayhan anlamı: tatar hanlarının unvanı