Doğuma Hazırlık Oğluma isim arıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim daha güzel?

• Mert

OY: 16 21,3%
  • Efe

OY: 20 26,7%
  • Yağız

OY: 39 52,0%

• Ankete Katılan
    75
Yiğit in oğlu MERT güzel olur....................
ben oyumu YAĞIZ dan yana kullanmış olsam da bir yanım da MERT diyor......hayırlısı olsun....

benim begendiklerim
furkan
harun
alikerem
sinan
sefa
eymen
kerim
esad
talha
taha
samet
nebi
ama efede guzel hatta cok guzel:)

ben tercihimi Yağız'dan yana kullandım cnm hayırlı bi evlat olur inş. opuyorumnanaktan

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın.
Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah..

bence efeler çok yaramaz oluyor deniliyor ben yağız'a oy verdim....emre'de olabilir allah uzun ömür versin benimde oğlum olucak bende (miraç emre) koyucam...sizce miraç emre'mi uyumlu yoksa emre miraç'mı bende bu konuda kararssızım cvp larınızı bekliyorum şimdiden tşklerrr....

Cevabın için teşekkür ederim canım. Hepimizin evladına Allah uzun ömürler versin.
Bence Miraç Emre daha uyumlu yinede siz bilirsiniz tabi. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Yağız çok hoş bi isim :1rolleyes:

efe bu aralar tavan yaptı nerede erkek bebek görüyorsam adı efe

bende oğluma isim bulmaya calışıyorum,halen kararsızız,yağız ismini çok begeniyorum ama oğlusumun sarısın olma ıhtımalı çok yuksek yakışmıycagını düşünüyorum,farklı alternatıfleriniz varsa banada yardımcı olun lütfen.

benim yeğen var efe tam bi azman hakiki bi efe çocuklar ismiyle büyür bunuda unutmamak lazım

ASİLHAN tek geçerim

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
Oğlumuza Yağız ismini koymaya karar verdik teyzeleri.
ınşallah sağlıkla kucağımıza alırız.:Saruboceq:
Allah hepinizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…