Doğuma Hazırlık OĞLUMA İSİM ARIYORUM TEYZELERİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yok tatlım benim
üzülme
ben de şaka yaptım

Benim de oğlum olacak inş kızlar... Karar verdik isme en sonunda.. Daha doğrusu rüyamda gördüm.. SİRAÇ olacak inş oğlumun adı... Aydınlık veren, nur saçan anlamında.. İkinci isme karar veremedik daha.. Ben Alim istiyorum ama.. SİRAÇ ALİM nasıl sizce?

Benim oğlumun adı Ali Kerem şimdi ikinci oğlumuzu bekliyoruz fakat hiçbirini beğenmiyorum dünyanın en güzel ismi Ali Kerem miş gibi geliyor

Arkadaşım Tuğra Yiğit koydu. Çok akıllı, enerjili ve yakışıklı bir çocuk maşallah.
Kısmetse biz de Egemen ismine karar verdik. Soy ismi ile çok uyumlu. Bir de kısaltmalı kullanımı da güzel olur dedik. Ege

kızlar merhaba henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa adını yavuz sultan selim koymak istiyoruz biraz uzun ama nasıl sizce
Bizim de babamiz Yavuz Selim diyo baska bir sey demiyo.. Ben de tek isim istiyorum. Anlasamadik..
Cineiyetimiz degisti tabi simdi kiz diyorlar bakalim.. Yavuz Sultan Selim degil de Yavuz Selim daha iyi..

Bizim de babamiz Yavuz Selim diyo baska bir sey demiyo.. Ben de tek isim istiyorum. Anlasamadik..
Cineiyetimiz degisti tabi simdi kiz diyorlar bakalim.. Yavuz Sultan Selim degil de Yavuz Selim daha iyi..
Cnm birşey sormak istiyorum biliyorsun kızlarımız adaşlar. Maşallah isminden dolayı mıdır bilmem bizimki pek yaramazlığı yoktur daha 15 aylık ama oturaklı uslu. Sizinki de öyleyse isiminde payı vardır diye düşünüyorum ??

MasaAllah ne kadar guzel..
Inanin anlatamayacagim kadar yaramaz ve hiperaktif bir cocuk bizimkisi.. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Bir dakika yerimde durmaz.. Hep koltuk tepelerinde. Surekli atlama ziplama halinde. Duvar unitesi uzerinde.. Disari ciktigimizda kabusa ceviriyor herseyi.. Babasi o kadar sabirlidir. O bile cileden cikiyor. Zaptedemiyoruz. Surekli kosturma halinde. Yurume nedir bilmez. Yasi ilerledikce degisir dediler fakat hic bir durulma yok.. Cok zorlaniyorum o nedenle.. Hamile oldugumu duyan herkes cok sasirdi. Kizimkn yaramazligini biliyorlar.. Simdiki tek duam bebegimin once saglikli, sonra uslu olmasi.
Bu arada bir ay sonra tam 2.5 yasinda olacak kizim..

Canım seni anlıyorum. Ama Rabbim kolaylığını vericektir inşallah. İnsanlara bu konuda çok sinir oluyorum erken olmuş diyolar ikinci için bana da. ya hu size ne ben de artık evet erken oldu çok ta güzel oldu diyorum napıyım.

eren emir bartu buğra fatih erdem görkem miraç
ayrıca eren ile emir oğullarımın isimleri.

InsaAllah canim.. Erken olabilir ama bu da benim hayalim. Cok sukur Allah da nasip etti. Aralarinda iki uc yas olmasini cok istiyordum. Eger bu kadar yaramaz olmasaydi daha once disunuyordum :)
Ayrintili uktdasona devlet hastanesinde siz mi girmistiniz..
Onceden mi gun aldiniz? Nasil oldu?

Evet ben girdim. Önceden gün verdiler taa 7 haftalıkken bebeği ilk gördüğümüzde :)

Ben oğlum olursa Hamza Asil koyacağım çok hoşuma gidiyor bu isim
Eşim Deniz diyor çok zıt bir çiftiz

Ikizlerimin ismi KAAN ve MİRAN şimdi tekrar hamileyim rabbim nasip ederse ASRIN koymayı düşünüyorum fikir olsun değişik isim arayan annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…