yok tatlım benimaa elbette hayır...
aklıma geldı bende basta yazdığım gıbı gulelım dıye yazdım...
yoksa ne gıbı bı derdım olabılır lütfen yanlış anlaama ...
yanlış anladıysan duzetlme seklınde yazımı degıstıreblılırım
Bizim de babamiz Yavuz Selim diyo baska bir sey demiyo.. Ben de tek isim istiyorum. Anlasamadik..kızlar merhaba henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa adını yavuz sultan selim koymak istiyoruz biraz uzun ama nasıl sizce
Cnm birşey sormak istiyorum biliyorsun kızlarımız adaşlar. Maşallah isminden dolayı mıdır bilmem bizimki pek yaramazlığı yoktur daha 15 aylık ama oturaklı uslu. Sizinki de öyleyse isiminde payı vardır diye düşünüyorum ??Bizim de babamiz Yavuz Selim diyo baska bir sey demiyo.. Ben de tek isim istiyorum. Anlasamadik..
Cineiyetimiz degisti tabi simdi kiz diyorlar bakalim.. Yavuz Sultan Selim degil de Yavuz Selim daha iyi..
MasaAllah ne kadar guzel..Cnm birşey sormak istiyorum biliyorsun kızlarımız adaşlar. Maşallah isminden dolayı mıdır bilmem bizimki pek yaramazlığı yoktur daha 15 aylık ama oturaklı uslu. Sizinki de öyleyse isiminde payı vardır diye düşünüyorum ??
Canım seni anlıyorum. Ama Rabbim kolaylığını vericektir inşallah. İnsanlara bu konuda çok sinir oluyorum erken olmuş diyolar ikinci için bana da. ya hu size ne ben de artık evet erken oldu çok ta güzel oldu diyorum napıyım.MasaAllah ne kadar guzel..
Inanin anlatamayacagim kadar yaramaz ve hiperaktif bir cocuk bizimkisi.. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Bir dakika yerimde durmaz.. Hep koltuk tepelerinde. Surekli atlama ziplama halinde. Duvar unitesi uzerinde.. Disari ciktigimizda kabusa ceviriyor herseyi.. Babasi o kadar sabirlidir. O bile cileden cikiyor. Zaptedemiyoruz. Surekli kosturma halinde. Yurume nedir bilmez. Yasi ilerledikce degisir dediler fakat hic bir durulma yok.. Cok zorlaniyorum o nedenle.. Hamile oldugumu duyan herkes cok sasirdi. Kizimkn yaramazligini biliyorlar.. Simdiki tek duam bebegimin once saglikli, sonra uslu olmasi.
Bu arada bir ay sonra tam 2.5 yasinda olacak kizim..
InsaAllah canim.. Erken olabilir ama bu da benim hayalim. Cok sukur Allah da nasip etti. Aralarinda iki uc yas olmasini cok istiyordum. Eger bu kadar yaramaz olmasaydi daha once disunuyordum :)Canım seni anlıyorum. Ama Rabbim kolaylığını vericektir inşallah. İnsanlara bu konuda çok sinir oluyorum erken olmuş diyolar ikinci için bana da. ya hu size ne ben de artık evet erken oldu çok ta güzel oldu diyorum napıyım.
Evet ben girdim. Önceden gün verdiler taa 7 haftalıkken bebeği ilk gördüğümüzde :)InsaAllah canim.. Erken olabilir ama bu da benim hayalim. Cok sukur Allah da nasip etti. Aralarinda iki uc yas olmasini cok istiyordum. Eger bu kadar yaramaz olmasaydi daha once disunuyordum :)
Ayrintili uktdasona devlet hastanesinde siz mi girmistiniz..
Onceden mi gun aldiniz? Nasil oldu?
Bende oğluma isim bulmaya çalışıyorum eşim ali istiyor yanına bir isim daha eklemek istiyorumEvet ben girdim. Önceden gün verdiler taa 7 haftalıkken bebeği ilk gördüğümüzde :)
Ali KaanBende oğluma isim bulmaya çalışıyorum eşim ali istiyor yanına bir isim daha eklemek istiyorum
:) ikisini birleştirin canım olmaz mı.. aras kaan gibi :)Kızlar bende isim.arıyorum edim ilteriş kaan istiyor. Ben aras bulut çok zıt kutuplardayizx