ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BİTANEMMMMMMMMMMMMMMMMM
YAW ZAMAN EÇMİO EVDEAmin canım inşallah allahım hepimize nasip etsin :)
AYYY MAŞALLAH TATLILIĞA BAKProfil fotomdaki oğlum Bora =)
Teşekkürler canım hepimizinkini Allah bağışlasın. Senin bebişinde ismiyle sağlıkla doğsun inşallah.AYYY MAŞALLAH TATLILIĞA BAK
ALLAH BAĞIŞLASIN
Oglumun adi miraç ve emin ol isim kisilige ve karaktere yansıyor oğlum 22 aylık olmasına ragmen çok sakin çok temiz ve cok uyumlu beni hic Üzmez masallah çokta akilli ve tanıdığım bütün miraclar boyle umarım seninkide gönlüne gore olur bütün bebisler isimleriyle yasasinlar Rabb im hayırlı uzun ömürler versin,hayırlı evlat olsunlar insallahbende miraç ismini düşünüyorum :)
dayısının adı olmasaydı ben de barış koyardımselam kızlarr :) sanırım ben barış koyacagım
arın ve çınar da iyiymişyağız
yaman
yiğit
çınar
rüzgar
arın
özgün
özgür
meriç
tuğra
toprak
barın
cihangir
çağan
deran
umut
birzz uzun oldu ama
bence yavuz selim koykızlar merhaba henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa adını yavuz sultan selim koymak istiyoruz biraz uzun ama nasıl sizce
çok güzel hayatım.kızlar merhaba henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa adını yavuz sultan selim koymak istiyoruz biraz uzun ama nasıl sizce
aşk olsun tatlım ya.ya bı fıkra vardı anlatyımda gulelım fıkra degıl aslında gerçek..
cubbelıye sormus adamın bırı oğluma kımsede olmayan ama kuranda gecen bır ısım arıyorum demıs.
oda muhammed demıs..
yok daha başka demıs
yasın demıs...
yok daha başka kımsede olmasın demıs.
cubbelıde firavun koy o zaman hem kuranda gecıyor hemde kımsede yok demıs
aa elbette hayır...aşk olsun tatlım ya.
bu taş bize mi