Yogun olarak dusundgu isimler neler acaba aklindan gecrdgin isim bulamiom bende valaa 3 ay kaldi doguma napacam bilmemHayır cnm ya karar veremedim doğuma kadar da fikrimin sürekli değişeceğinden eminim :)
Enis MeteBende kizlar ..ENIS METE.KEREM ALP .KEREM ASAF.KEREM ENIS hangisi sizce
Yigit alp da guzel canim ama ikiside hemen hemn ayni anlami yakin isimler bu yuzden dusunmedim ama Harbiden guzel uyumlu isim .. bende kerem alp olarak var dusuncem ..Yiğit alp
Uyumlu geldimi sizce nasil buldnuz bu ismi soylensii kibar anlami da guzel olumsuz olarak yok gibi biseyEnis Mete
Ben hamile kalinca eşim hemen araştırdı yiğit alp dedi oyle sevdi cinsiyetimiz kiz çıkınca yiğit alp duman oldu cok begenmistik :) kerem alp de guzel ama canim Allahim sağlıcakla kucagina almani nasip etsinYigit alp da guzel canim ama ikiside hemen hemn ayni anlami yakin isimler bu yuzden dusunmedim ama Harbiden guzel uyumlu isim .. bende kerem alp olarak var dusuncem ..
Bence gayet güzel uyumlu canim :)Uyumlu geldimi sizce nasil buldnuz bu ismi soylensii kibar anlami da guzel olumsuz olarak yok gibi bisey
Eymen isminden fenalik geldi artik.Bizim cocuklar okula basladiginda siniflarinda en az üçtane eymen olacagini dusunuyorum :)
Ben olsaydim Ömer Utku ya da Kerem Utku koyardim
Eymen isminden fenalik geldi artik.Bizim cocuklar okula basladiginda siniflarinda en az üçtane eymen olacagini dusunuyorum :)
Not: Benim oğlumun adı Ahmet Haşim :)
Kerem utku dEymen isminden fenalik geldi artik.Bizim cocuklar okula basladiginda siniflarinda en az üçtane eymen olacagini dusunuyorum :)
Valaa hepimiz de ayniyiz canim emin olamdik bu babalr hem isim bulmuyor hemde yaridmci olan yokKızlar benimde oğlum olcak inşallah. Bu isim konusu çok zor yaaa yiğit ismini sewiodum eşim istemedi ben öneriyorum o yok dio onun söylediklerini hayatta koymam diorum sastim kaldım walla:)
Deniz ama oglumm. Cagatay dayi oglu napalim canim vLaa isim kalamdi cevremde hepsi de var hemen hemenMerhaba sectiginiz isimler ve yorumdakiler dikkatimi cekmedi.Fikir olarak;
Deniz,Çagdas ve Çagatay olabilir.
Sevgiler.
Saol. Canm amin insallh hepimiz saglikla aliriz kucagimizaBen hamile kalinca eşim hemen araştırdı yiğit alp dedi oyle sevdi cinsiyetimiz kiz çıkınca yiğit alp duman oldu cok begenmistik :) kerem alp de guzel ama canim Allahim sağlıcakla kucagina almani nasip etsin
Ay aynen bak sen koy dio buluyorum yok o olmaz yok o ismi sevmem cildirasim gelioAyenn canim eymen anlami gzuel aslinda ama bende koymam cevremde olamdgi halde fenalik geldi bu ismi duymaktan.. enis mete . Kerem asaf. Kerem alp.metehan. kerem utku .
Kerem utku d
Valaa hepimiz de ayniyiz canim emin olamdik bu babalr hem isim bulmuyor hemde yaridmci olan yok
Ayy masallh canim allh bagislasin evlatlarinizi.. emirhan var Benm de aklimda eren dusunduk ama yakin akrabada olunca eledik yusuf da guzel isim gercekten ... kerem ismini cok begeniyorum ve emirhan birde enis mete hosuma gtti bu isimler den biri olur galiba belki kcuuk degisiklik olabilir kerem utku Kerem alp vs gibi.. sence nasil bu isimler canim..Benim iki oğlum var Emir ve Eren bunun ismini koyma işini babası üstlendi ve uzun süreli düşündükten sonra Yusuf olsun Dedi. Bende saygı duydum bir de Yusuf'umuz olacak inşallah.
Ayy canim esim hic karsmio kizimda da cok zorlandm Inan bit suru isim buldum dusundum en sonunda umulmadik bisey koydum esim ile sasrdi.. aysima kiz min adi oglum da 6 aylik oldu ama Helen isim yok enis mete .kerem alp. Emirhan. Utku gibi isimler var bunalr dan biri olur galiba hayirlisi olsun bakalim ..Ay aynen bak sen koy dio buluyorum yok o olmaz yok o ismi sevmem cildirasim geliokız ismi bulmak çok kolaymis kızıma 10 gün içinde bulduk 1 ay oldu ogreneli hala isim yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?