Aslinda kerem emir diye mi koyamayi dusunsemm liEmir ve Kerem ikisi de çok güzel ve modası geçmeyecek isimler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda kerem emir diye mi koyamayi dusunsemm liEmir ve Kerem ikisi de çok güzel ve modası geçmeyecek isimler
Çınar toprak emirMerhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..
Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )
Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Göktuğ veya Tuğtekin benim favorilerim :) hayirli bir ömrü olsun insaAllahMerhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..
Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )
Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Ewet goktug seviyorum bende birde tugra ismi hos ..Göktuğ veya Tuğtekin benim favorilerim :) hayirli bir ömrü olsun insaAllah
Furkan ugur.. simdi geldi aklima
Ayy yigit efe cok cNjm ya hemde iki ismin anlami da ayni o yuzden dsnmuom.. ama mirac gercekten cok hos allh saglikla kucagina almayi nasip etsinYağız efe , melih ve bizde oglusumuza miraç koycaz allah nasip ederse :)
amin canım saol insAyy yigit efe cok cNjm ya hemde iki ismin anlami da ayni o yuzden dsnmuom.. ama mirac gercekten cok hos allh saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benim oğlumun adı '' Yiğit Taha'' duyan herkes çok beğeniyor...
Şimdi bir daha oğlum olacakmış bende arayışa girdim.
Mete, Rüzgar, Arda, Çağan, Emir, Kerem
Bunlar da benim beğendiklerim... Ama tek olarak '' Ömer'' ismi de güzel..
Ama illa kerem olsun diyorsan KEREM ASRIN da koyabilirsin...
Kac ayliksin canim benim de bi oglum olacak isim ariyorum ama Halen bulamadim .. senin hic dsundgun isimler var mi bebisin iicn allh kucagina saglikla kavstrsun ..kızlar benimde bir oğlum daha oluyor
isim önerilerinizi bekliyorum
kızımın ismi NİL
oğlumun RÜZGAR
13 haftalık olacaz 2 gun sonraKac ayliksin canim benim de bi oglum olacak isim ariyorum ama Halen bulamadim .. senin hic dsundgun isimler var mi bebisin iicn allh kucagina saglikla kavstrsun ..
Hayır cnm ya karar veremedim doğuma kadar da fikrimin sürekli değişeceğinden eminim :)Canim ikinci oglunun ismine karar verdin mi acaba merak ettim biz karar vermedik napacaz bilemm
ikiside çevremde çok benim:)Eymen ve cinar ismi favorim canm
Cevrene gore isim koycagini dusunmemistim :) benm aklmdaki ilk isim çınar erkek icin :)ikiside çevremde çok benim:)
Yani ne bileyim topladığımızda falan herkesin ismi çınar eymen bir tane daha olmasinCevrene gore isim koycagini dusunmemistim :) benm aklmdaki ilk isim çınar erkek icin :)
toplandigimizda ailecek demek istedimYani ne bileyim topladığımızda falan herkesin ismi çınar eymen bir tane daha olmasin