• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma isim arıyorum lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. ..

Merhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..

Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )

Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Çınar toprak emir

Merhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..

Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )

Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Göktuğ veya Tuğtekin benim favorilerim :) hayirli bir ömrü olsun insaAllah

Benim oğlumun adı '' Yiğit Taha'' duyan herkes çok beğeniyor...

Şimdi bir daha oğlum olacakmış bende arayışa girdim.

Mete, Rüzgar, Arda, Çağan, Emir, Kerem
Bunlar da benim beğendiklerim... Ama tek olarak '' Ömer'' ismi de güzel..

Ama illa kerem olsun diyorsan KEREM ASRIN da koyabilirsin...

Canim ikinci oglunun ismine karar verdin mi acaba merak ettim biz karar vermedik napacaz bilemm

kızlar benimde bir oğlum daha oluyor
isim önerilerinizi bekliyorum

kızımın ismi NİL
oğlumun RÜZGAR

Eklentiler

• 20170404_153103.png
    20170404_153103.png
    225,2 KB · Görüntüleme: 67
  • SmartSelectImage_2017-04-04-20-58-43.png
    SmartSelectImage_2017-04-04-20-58-43.png
    261,5 KB · Görüntüleme: 67
kızlar benimde bir oğlum daha oluyor
isim önerilerinizi bekliyorum

kızımın ismi NİL
oğlumun RÜZGAR
Kac ayliksin canim benim de bi oglum olacak isim ariyorum ama Halen bulamadim .. senin hic dsundgun isimler var mi bebisin iicn allh kucagina saglikla kavstrsun ..

Kac ayliksin canim benim de bi oglum olacak isim ariyorum ama Halen bulamadim .. senin hic dsundgun isimler var mi bebisin iicn allh kucagina saglikla kavstrsun ..
13 haftalık olacaz 2 gun sonra
canım abisine uygun olsun diye Poyraz düşünüyorum
Kıvanç olabilir

Ewet kivanc ve poyraz da guzel isimler daha yeni imis gebeligin.. biz 6 aylik olacaz insallh kerem ve enis mete arasinda gidip geliyorum

Back