Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..
Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )
Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Eymen ismini anlam olarak da soylenisi olarak da cok.begeniyorum ama o kadar cok koyuldu ki artik koymak istemiyorum herkes de duyuyorum ama yinede begeniyorum.. zaten kerem eymen dusnuyordum ilk. Bas .. simdilik emirhan ve kerem utku Kerem ensar Kerem Asaf arasinda gdip geliyorumBen allah izin verirse "Beyazıthan" veya "Eymen" koymayı düşünüyorum..Oğlum olursa tabi
Ertuğrul
Berkcan
Berkcan
Tuğrul
Eymen ismini anlam olarak da soylenisi olarak da cok.begeniyorum ama o kadar cok koyuldu ki artik koymak istemiyorum herkes de duyuyorum ama yinede begeniyorum.. zaten kerem eymen dusnuyordum ilk. Bas .. simdilik emirhan ve kerem utku Kerem ensar Kerem Asaf arasinda gdip geliyorum
Eşinle hangisi hoşunuza gidiyorsa onu koyun canım
Farklı isimler koy canım aynı olanlara gerek yok.Esim de pek yorum yapmio aslinda istedgini koy diyor onunda emirhan kerem icine sinen isimler eymen cok begeniyor ama cok fazla var olunca istemio koymak .. artik kerem mi olur emirhan mi bilemm.. kerem yanina uygun isim bulursam kerem ensar Kerem utku Kerem Asaf vs bakalim
Ewet keremcan da cok hos sence emirhan ve kerem nasil bir iism yogun olarak duymadim ama yinede hos isimler demiFarklı isimler koy canım aynı olanlara gerek yok.
Keremcan
Olabilir canım güzel isimler dayımın oğlununda ismi emirhan.Ewet keremcan da cok hos sence emirhan ve kerem nasil bir iism yogun olarak duymadim ama yinede hos isimler demi
Esim pek begenmiyor yaa bu yeni isimleri .. kuran da gecmesi onemli tabiki ama analami gzuel.olsun istiyorum.. emir ismide kuran da geciyor diye biliyorum. Kerem de ayni zman da alahhin kelamlarindan allh keremdir diye kullanriz yaa ..Olabilir canım güzel isimler dayımın oğlununda ismi emirhan.
Kuranda geçen isimleri seç ama olurmu tabi sen bilirsinde.
Ayvas ismi var mesela
Rüzgar
Demir
Yuşa
Talha eltimin oglunun adi enes de esim in dayisinin torunu adiEnes talha
Hadi bakalım hayırlıca bir isim bulursunuz inşEsim pek begenmiyor yaa bu yeni isimleri .. kuran da gecmesi onemli tabiki ama analami gzuel.olsun istiyorum.. emir ismide kuran da geciyor diye biliyorum. Kerem de ayni zman da alahhin kelamlarindan allh keremdir diye kullanriz yaa ..
Yigit bugra da gzuel uyumlu saol canimYiğit buğra
Ayy canim yakin gorsyoz o yuzden bebis de 3 yaisn da mi ne kcuuk o yuzdenEsinin dayisinin torununun adini bile mi koymicaksin :):) bence anlami ve telafuzu guzel olduktan sonra akrabalarda bulunmasi pek onemli degil ama herkesin gorusu farkli tabi :)
Utku ve Çağan bence de güzel isimler ama benim de eşim beğenmedi. Ne desem beğenmiyor sanki, işimiz zor :))Yazdigin isimler arasinda var canim dusunduklerim.. kerem tek veya Kerem utku olarak. Emirhan . Cagan ismide hosuma gidiyor Cagan emir yada
Bencede hemde cok zor cagan utku cok hos oluyor benceUtku ve Çağan bence de güzel isimler ama benim de eşim beğenmedi. Ne desem beğenmiyor sanki, işimiz zor :))